26.-The end

111 11 11
                                    

PohledMika

Ela si nasedla do auta, obešel jsem auto a ještě zamával na Caluma a Angel. S úsměvem jsem si nasedl do auta a když jsem se podíval na Elu, úsměv mě přešel. Držela se za břicho a vyděšeně koukala pod sebe, měla tam krev... ''Za chvíli budem v nemocnici,neboj!'' řekl jsem a rychle nastartoval auto.

---

Sedím na chodbě a nevím co dělat... Ona bude v pořádku ale co to dítě? Chci být tátou! Už jsem to napsal snad celému světu co se teď děje a co vím a co ještě momentálně nevím.. ''Mike!'' zakřičel Colem který běž rychle chodbou tak že málem zapomněl zastavit.''Co se přesně stalo?'' zeptal se udýchaně a sednul si na proti mě. ''Byla v autě. Přišel jsem za ní. Ona krvácela...'' podíval jsem se mu do očí a spadla mi jedna slza... ''Kámo...'' začal a poplácal mě po rameni ''... Ela to zvládne a když to nedá ten prcek, bude to hodně smutný ale život jde dál... Vy si pořídíte nového a co ty víš.. Třeba tenhle byl zrovna po tátovi takže by nebyl tak chytrej..'' zasmál se Cal.

Trochu jsem se usmál ale pak zas ze smutnil, viděl jsem jak vezou Elu na vozítku. Okamžitě jsem běžel za doktorem.

''Prosím!''zakřičel jsem na doktora. Otočil se na mě. ''Pan Clifford?''zeptal se ''Ano!'' okamžitě jsem mu odpověděl. Podíval se do nějkých papírů.

''Vaše přítelkyně je v pořádku...'' začal doktor ''Ale?'' zeptal jsem se. ''Žádné ale, ona je v pořádku, teda až na vaše dítě.Museli jsme ho vyndat, Udusil se pupeční šňůrou, je mi to moc líto.'' do očí se mi hrnuly slzy, to nemůže být pravda! Já měl být skvělí otec a Ela dokonalá máma... Pane bože! Jak se to mohlo stát?! Z oka mi spadla jedna slza, a ze druhého rovnou dvě...

''Mohu jí vidět?'' zeptal jsem se doktora, ten jen přikývl a ukázal na dveře.

Pohled Caluma

Seděl jsem na chodbě a čekal, na co? Sám nevím... Chci se prostě ujistit že bude Mike a El v pohodě, kdo by byl kdyby mu řekli že už nečeká dítě že...? ''Jsem tu, co se děje?'' přiběhla zamnou Angel. Ano, volal jsem jí i když si moc nesedli... Popravdě,já a Angel se poslední 3 měsíce dost hádáme, je to hrozný! A hlavně když jsem zjistil že mě nejméně 3x podváděla... Já už ale takoví nejsem... Změnil jsem se!

''Angel,vím že El nemáš zrovna nejradši ale já tu teď někoho potřebuji, nechci je zatím otravovat... '' dívala se na mě jak na debila ''Cože..? Počkej, moc nechápu o co tu jde a proč jsme v nemocnici když tobě nic není..'' rozhodila rukama jako bych jí tím že jsem jí zavolal a dotáhl sem otravoval. ''El.... Ona....''těžko se to říká... ''Už není těhotná'' podíval jsem se jído očí.

''Touž porodila??'' Bože to je idiot... ''To jsi vážně tak tupá?!Ona potratila ty krávo!'' zařval jsem na ní, nebylo to ode mně hezké ale už jí mám po krk. ''Tak za 1.! Nejsem kráva!!'' zařvala a odmlčela ''A za druhý mě to mrzí... Vím jaký je to něco tak důležitého ztratit, ale ten zkurvený život je takoví...'' bylo vidět že jí je to trošičku líto.

Pohled třetí osoby

Caluma Angel vešli do pokoje kde na posteli ležela smutná Ela v obětí smutného Mika... Calum a Angel se zarazili a podívali se na sebe...Uvědomili si že ti dva na posteli se opravdu milují a že oni budou jednou skvělí manželé ale Calum a Angel jako manželé stojí za nic... Věděli že takhle to dál nejde. Požádali o rozvod a v klidu a míru si rozdělili majetek a peníze a od té doby se už nikdy neviděli...

A Mike a Ela? Jsou šťastní! Svatbu neplánují, zasnoubení nejsou... Takhle jim je dobře! A hlavně... Žádné dítě ani jeden už nechce! :-)

Nevím jestli je to pro vás happy end nebo sad end ale říkala jsem si že kdybych měla už psát pokračování tak nechci aby tam bylo dítě! Z jednoho důvodu, pořád by tam bylo jen o tom jak se o něj stará a neužívá si tolik toho života... Chci se naposled zeptat, kdo chce pokračování?

Story of my life(cz)Where stories live. Discover now