18- Hádka? holka-kluk

90 11 4
                                    

''Chtěl bys radši holku nebo kluka?'' zničeho nic jsem se ho zeptala když jsme leželi v posteli a já měla hlavu na jeho hrudi. ''Asi radši kluka!'' řekl odhodlaně ''A co když to bude holka?'' ''Bude to těžší ale spíš bych radši chtěl toho kluka, mohl bych ho učit jak se balí holky'' řekl a zasmál se. ''Co bude těžší?!'' řekla jsem celkem naštvaně a sedla si tak abych se mu koukala do očí ''To vychovávání... Až půjde do puberty tak to budou i měsíčky... A ty kluci co za ní budou chodit!'' řekl a přitom zakroutil hlavou.

Oblékla jsem se a šla pryč. Tohle nemůže myslet vážně?!

Pohled Mike

''Počkej!'' zařval jsem ale ona zabouchala hlavní dveře. Co jsem udělal? Já myslel že budem upřímní...

Vzal jsem si mobil a hned jí volal. ''Típla to... Super!'' řekl jsem si pro sebe ironicky. Jdi za ní a omluv se jí! Řvalo svědomí. ''Jo'' řekl jsem smutně.

Vzal jsem si mikinu a šel ven. Přesně vím kde je, určitě sedí s Bellou v kavárně. Rychle jsem běžel do kavárny a už přes sklo jsem viděl jak si stěžuje Belle. Přišel jsem tam a šel rovnou k Ele ''Promiň Elo!'' klekl jsem si k ní a ona dělala že mě neslyší ''Ticho prosím!'' zařval jsem na celou kavárnu a samozřejmě se na mě všichni otočili, trochu trapný ne? 'Nekecej mi do toho!'

''Elo, já se ti moc omlouvám! Budu naše dítě milovat ať je jakýkoliv. Hlavně když bude s tebou, miluju tě Elo!'' Podívala se na mě a usmála se ''Já vím zlato'' šla směrem ke mně a pak mě objala. Dal jsem jí polibek do vlasů a hladil jí záda. ''Jen jsem teď hodně citlivá'' zasmála se a já s ní.

Tak co? Chcete radši holku nebo kluka? :)

Story of my life(cz)Where stories live. Discover now