10 Part

161 18 5
                                    

Řekla jsem si že budu hodná a dám další díl už dnes :*

Otočila jsem se na Codyho a ten mě hned objal ''To byl ale debil.. Hele až táta doveze všechny věci tak půjde do práce a určitě i Loreta, pozvu moje kámoše který jsou u nás skoro jak doma a seznámím tě s nimi! Jsou daleko lepší než je on!'' pořád mě objímal a když jsem se od něj odtáhla, podívala jsem se mu do očí a krátce ho políbila..Proč tohle děláš Elo?! Promluvilo ve mně svědomí ale já jsem to radši ignorovala protože jsem to sama nevěděla proč ho pořád líbám?? Tohle není dobrý když je to můj brácha.


''O tomhle radši nikomu neřeknem''promluvila jsem naopak já a usmála se. Najednou mi začal zvonit mobil neznámé číslo? Kdo mi volá? ''Ano?'' ''Čau tady Ash,volám kvůli té párty'' ''Jo jasně, počkej, zeptám se Codyho''''Jojo'' dala jsem si mobil od ucha ''Cody? Kdy že to bude ta tvoje párty?'' ''Říkal jsem si že by mohla být dřív tak bude za 2 dny tak' od 21:30'' mobil jsem si dala zas k uchu ''Tak prý za dva dny v 21:30'' ''Okay, díky tak se tam uvidíme... a ulož si moje číslo!'' řekl to tak starostlivě což mě dohnalo ke smíchu ''Jo neboj, pa'' a položila jsem to. ''Nevadí že Ash ten Irwin přijde na tu párty?'' proč by mu to mělo vadit? Já vůbec nepřemýšlím..Ach jo... ''Blázníš? Já budu nadšenej!'' jen jsem se usmála, už jsem slyšela jak Rick a Máma jsou tady tak jsem šla otevřít dveře a nosit jim zbytek krabic, pak jsme si s Codym nasedli do toho náklaďáku a jeli do nového domova..


...


''Já si vybalím až večer, musím jet do práce'' řekla máma když jsme si to tam prohlíželi ''Já jedu taky do práce'' ozval se Rick a oba rychle vyšli z domu. ''No neříkal jsem to?'' zasmál se Cody a začal volat kámošům, já jsem si dala krabice do svého obřího pokoje s vlastní koupenou a obří postelí, ten dům byl celý obří.


Všechny krabice byli srovnaní v mém pokoji, rozhodla jsem sejít dolu do obýváku, třeba tam už budou Codyho kámoši. Co jsem říkala, byli tam 3 neznámí kluci a Cody s Justinem. ''Ahoj''řekla jsem a usmála se na všechny, Cody vstal ''Tohle je Ela, Elo to je Mike, Colem a Barney'' ''Wau, ty jsi ale kočka'' řekl Colem a já se otočila na Justina ''Běž ven Justine'' Justin na mně kouknul jak na debila ''Je mi 15! Tyhle věci říkám holkám denně!'' ''Ale nemusíš poslouchat jak to někdo říká tví sestře!'' řekla jsem a ukázala na dveře, Justin konečně odešel.Jen jsem se na Colem a usmála a on na mě mrknul. Barney na mě koukal s otevřenou pusou a Mike mi koukal do výstřihu, celí kluci... Ale tohle se mi ještě nikdy nestalo musela jsem se zasmát Mike se zakousl do spodního rtu a Barney si je oblízl a pořád na mě koukal jak na výherní cenu.


Podívala jsem se na Codyho ''Já se jim vůbec nedivím'' mrkl na mě a já jsem si připadala vážně divně když začíná i Cody''Budu v kuchyni'' řekla jsem ale pochybuji že mě někdo poslouchal, Cody jen kývl hlavou.


Pohled Codyho

Odešla a já se podíval na kluky který se už začali vzpamatovávat ''Hele kluci nechte jí být, dneska ráno si prošla hodně blbým rozchodem!'' řekl jsem to naprosto vážně ''To byl ten nejhezčí výstřih který jsem kdy viděl'' řekl Mike a moc se teda nevzpamatovával ''Kluci já to myslím vážně, Luke jí podvedl a dneska ráno dělal jako že o ničem neví a já jsem sním mluvil.. Je to ten nejvetší debil na světě!'' Kluci už se konečně vzpamatovali ''Tak to je vůl!'' zavrčel Mike ''Rozkopal bych mu držku'' přidal se Barney ''Jestli mu nedala sama..'' řekl Colem a všichni se na něj otočili vražedným pohledem ''No co?''to od něj nebylo moc vtipný...


Asi bych vám o nic měl něco říct...


Colem(19)

Je to velký sukničkář a taky má nejhezčí tělo ze všech a taky nejhezčí vzhledově, měl jen jednu holku která mu zlomila srdce a od té doby říká že holky jsou jen na šukání. Ale umí odhadnout když je někdo těhotný, panna/panic a nebo je vdaný, nikdo nechápe jak to umí!


Barney(18)

On vždycky ví kde sehnat chlast, s ním se nikdy nikdo nenudí...Miluje velký párty a nikdy neměl holku déle jak měsíc, pomalu se chová jak Colem. On jako jediný poradí s velkými problémy!


Mike(18)

Je to milí kluk ale občas se rozjede, když se opije tak chce ošukat každou holku co potká. Jinak je celkem v poho. Holky moc nemá protože nepotkal nějakou dobrou, je rozdělený na dvě půlky... Jedna jeho půlka je hodná a milá a druhá je jako Colem.A má dobrý vkus v oblečení.

Krátký díl ale budu ráda když dáte hlas a nebo komentář :)



Story of my life(cz)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon