2 Part

291 21 6
                                    

Z kalhot vytáhl propisku a vzal mi ruku, napsal mi na ní ''778 538 394 Luke'' pak už jsme se jen rozloučili a já s Justinem jsem šli pěšky domů.

Doma jsem Justinovi a mě uvařila večeři.

Začínala jsem se pěkně nudit, vzala jsem si mobil a volala Belle..

''Ano?'' ''Ahoj Bello, máma odjela a vrátí se až zítra... Přijdeš na noc?'' ''Jo, jasně! Jsem tam za 15 minut pa zlato!'' řekla s radostí a típla to dříve než jsem stihla něco říct.

Po chvíli už jsem slyšela jak Bella zvoní na zvonek, šla jsem jí otevřít ale nebyla to Bella!

Byl to Vill(''táta'')... Usmíval sena mě, chtěl něco říct ale já mu zabouchla dveře. Za chvíli jsem slyšela zvonek, nemáme kukátko tak jsem musela otevřít s doufáním že to je Bella.

Nebyla to Bella! Zase jsem chtěla zabouchnout ale on dal svojí nohu mezi dveře. Nesnáším ho tak co tu chce? Už ho snad někdo odkopl a nemá kde bydlet? To by mu patřilo!

''A-ahoj, chtěl jsem se za v-všechno omluvit a-a'' ''Vypadni!'' řekla jsem mu ''Je máma doma?'' zeptal se mě najednou ''Ne'' ''Kde je?'' nevěděla jsem jestli mám odpovědět s pravdou... ''Odjela a vrátí se zítra'' ''Tak ona už odjela? Okay.. Volala mi že bych sem měl zajít a hlídat vás dokud se nevrátí'' Řekl, uculil se a vešel dovnitř.. já jen stála a koukala jak si prohlíží nábytek. To je blbost.. Vždyť ho máma nesnáší! Ale nezbývá mi nic jiného než mu věřit!''Aha'' řekla jsem a zavřela.

Jakmile jsem zavřela, slyšela jsem zvonek.

Otevřela jsem a tam konečně stála Bella! Celá vysmátá vstoupila dovnitř ''To je Vill.. Ignoruj ho!!'' pošeptala jsem jí a ona to udělala na 1! Nepozdravila ho,nepodívala se na něj a šla rovnou do mého pokoje.

Já šla za ní a řekla jí ať tu počká že ještě něco s ním vyřídím... Zavřela jsem jí do pokoje a šla pro Justina, který Villa ani neznal... ''Pojď někoho ti představím'' řekla jsem a táhla ho za ruku jako malého kluka :D.

Když jsem stála u Villa řekla jsem..''Justine...'' chvíli jsem mlčela a dívala se na Justina.

''To je....'' podívala jsem se na něj a pak na Justin ''To je tvůj fotr'' Vyšlo nakonec ze mě a smutně jsem se podívala na Villa.

''Rád tě poznávám kámo'' řekl s úsměvem Vill. Podal mu ruku ale Justin se jen na ní podíval a přisunul se ke mně blíž. ''Co tu chceš?! Už je z tebe bezdomovec?'' Justin ho vraždil pohledem ''Co si to ke mně dovoluješ?Jsem tvůj táta tak to respektuj!'' křičel na něj ''Jo jasně...Můj táta by věděl kdy mám narozeniny, co mám za koníčky,kolik mi je a do jaký třídy chodím! Víš z toho něco?!'' hodně dlouho přemýšlel ale nakonec z něj vyšlo''Ne,a to mně moc mrzí!'' ''Můj život je nejlepší a víš proč?Protože tam nejsi ty!'' řval na Villa ''Běž do pokoje Justine..!'' řekla jsem, on poslechl a odešel.

''Opovaž se za ním lést, chodit anebo otravovat! S mámou jsme mu o tobě řekli, jaký jsi hajzl..debil.. kretén.. děvkař..'' ''Elo, já jsem se změnil!'' jo,jasně on a změnit se?! Určitě.. ''To si říkej někomu, kdo ti bude věřit..!'' zařvala jsem na něj a on se na mě smutně podíval ''Jsem tvůj táta Elo!'' řekl sklesle a díval se do země.''Jak říkal Jutin, to by si něco o nás musel vědět'' řekla jsem naštvaně a odešla do pokoje za Bellou.

''V poho?'' ''Jasně!'' řekla jsem a mrkla na ní.

Ona vytáhla kameru, já vytáhla papírky a tužky.. A točily jsme na její youtube kanál ''2 lži a 1 pravda'' Ona je youtuberka 4 roky a má několik 100 000 odběratelů. Když jsme to dotočily, byla půl noc.

Převlíkly jsme se do pižámek a snažily se usnout. Bella usnula rychle ale já pořád myslela na Luka s otázkami.. Uvidím ho ještě? Líbila jsem se mu? Měla bych mu zavolat? Atd...

Tak je tu další part? co na to říkáte? :))

Story of my life(cz)Where stories live. Discover now