8 part

187 19 8
                                    

Další část je tu :)

Poslední den v nemocnici:

Dali mi vozík abych se nedřela s berlema. Rozloučila jsem se s Ashtenem a slíbila mu že za ním budu chodit. Ash je teď můj nejlepší kámoš. Když jsem přijela konečně domů, dostalo se mi velkého přivítání babičky, dědy, tety, sestřenky (4 roky),máminýho přítele a jeho syna...


Byla jsem na vozíku jako jediná tak jsem na všechny kromě Emmy (4roky, sestřenka) koukala ze ze spoda.


Máma mě představila jejímu příteli a jeho synovi:

''El, to je Rick můj přítel.''

''El, to je jeho syn... Cody'' Cody byl velmi krásnej a byl hodně potetovanej, byl dokonce hezčí než Luke a to jsem myslela že nikdo hezčí než on neexistuje


Potom mě máma přivezla do kuchyně a řekla ''Já a Rick chodíme spolu už 1 rok, nechtěla jsem vám to říkat do té doby než to bude opravdu vážně...'' ''Chápu'' opravdu jí chápu, asi bych taky čekala ''Nic méně, budem se stěhovat k němu'' To mě šokovalo ''No.. páni, a kde bydlí?'' Blízko tvé školy, nikde daleko!'' To se mi hodně ulevilo! ''Tak to je dobře že to vím''řekla jsem a usmála se. ''Jo a chtěla bych aby si se s Codym víc seznámila... Nepůjdeš s ním někam ven?'' ''Tak můžem do parku a mám vzít Justina a Emmu?'' ''Jo, budeš hodná''


Justin mi tlačil vozík, Cody šel vedle mě a Emma mi seděla na klíně :D

''Kolik ti je let?'' zeptala jsem se

''17, za týden 18 tobě?''

''17, kam chodíš na školu? U nás sem tě neviděla''

''Nechodím na žádnou a ani to v plánu nemám... Táta má prachů dost''

''Máma mi říkala že se k vám budem stěhovat, budu muset mít pokoj s Justinem?''

''Ne, neboj!'' řekl se smíchem a pokračoval ''Můj táta je strašně moc bohatý a máme velkou vilu''


Dorazili jsme do parku, a Justin vzal Emmu za ruku a šel s ní na klouzačku a houpačku. ''A co celý dny děláš?'' ''Jsem číšník,tím si vydělávám do života nějaký ty prachy abych se nemusel pořád živit z tátových peněz'' ''Chápu'' :)


''Jsi fakt skvělá holka! Za dva týdny bude u nás velká párty!Musíš tam být taky!'' ''Jasně, to už tam asi budu bydlet ne??:DA mohla bych s sebou vzít svého kluka?''

''Jasně! Čím víc, tím líp! Klidně si vezmi nějakýho kámoše a kámošku!'' řekl nadšeně a pokračoval ''Táta říkal že sestěhujete tak nejpozději za dva dny'' a pokračoval dál ''Bál jsem se že moje nová ségra bude hnusná a ani trochu milá.. Ale ty jsi pravý opak!'' řekl a mě jiskry v očích... ''Díky'' řekla jsem se smíchem.



Když jsme šli a já jela domů, byla už tma... ''Naposled co jsem šla po tmě domů, srazilo mě auto'' ''To se teď nestane, máš tu mě!'' :) ''Jsi skvělí brácha!''


Konečně jsme dorazili domů a já si stoupla a lehla na zem, do pokoje se mi ten vozík nevejde tak jsem se do pokoje musela doplazit.


Ráno:

Vzbudil mě ten strašný zvuk budíku, škola? Ale né... Luke by mě měl vyzvednout v 8:30 a to je za půl hodiny...


Někdo vešel do mého pokoje, byl to Justin ''Mám ti vzkázat že dneska ti sundaj sádru'' ''Okay'' jednoduše jsem odpověděla...Konečně mi sundaj sádru! Jsem tak ráda!!


Po tom co jsem se doplazila do kuchyně jsem se nasnídala a byla připravená vyrazit, ale bylo 8:25 tak jsem si povídala s mámou.

'Crrr... Crrr... Crrr' Chtěla jsem otevřít ale máma byla rychlejší. Za dveřmi se objevil Luke ''Dobrý den, je tady Ela?''zeptal se slušně Luke a já zařvala ''Tadyyy'' ze země. Luke se začal smát ale máma to ignorovala ''Jsem Loreta, Eli matka'' řekla vážně a podala mu ruku ''Luke Hemmings, Eli přítel'' Když to vyslovil, vzpomněla jsem si že máma neví že mám kluka... ''Ráda tě poznávám'' Řekla máma nadšeně. Já se zvedla ze země a sedla si na vozík ''Můžem?'' zeptala jsem se ''Jo, jasně''  pro změnu Luke.



Cestou jsem mu řekla o stěhování reagoval líp než jsem si myslela, byl moc rád. Pak jsem mu řekla o párty co Cody pořádá,slouhlasil což je úžasný!


Penna mě pořád jen ponižovala a Lukovi bylo vidět že ho to pořádně sere...a když mi řekla ''Ty jsi tak slepá že ani nevidíš auto! Mám ti koupit brýle? Já vím že vaše rodina by si je nemohla dovolit... Luku? Copak ty se chceš zahazovat s takovou hnusnou, chudou krávou? Máš tu mě tak proč chodíš s ní?!''křičela to po celé chodbě že se kolem nás udělalo kolečko...''Ela je úžasná a milující a ty by ses od ní měla co učit!Kdybych chtěl chodit s hnusnou, chudou krávou tak chodím s tebou!Ela není chudá... zítra se stěhuje do obrovské vily... Já nechci holku která si kupuje pořád samí šmínky protože ne ní od přírody krásná. Ela je dokonalá už od přírody, myslím si že jsi na ní takhle hnusná jen proto že jí to závidíš! Miluju jí tak se s tím smiř... A nauč se k El chovat slušně nebo budeš mít velký problém se mnou!'' křičel na Penu Luke, bez jediného slova se mnou od jel ven před školu.


''Děkuju!!'' řekla jsem mu a stoupla si abych mu mohla dát vášniví polibek, on je tak úžasný! Bella za námi rychle běžela ''No ty vole! Luke, ty si jí teda setřel! Fakt dobrý!'' řekla udýchaně Bella a plácla si s Lukem ''Jo, už jsem to v sobě nemohl udržet''řekl se smíchem.


Luke mě odvezl domů a pak jsem s mámou a Rickem jeli do nemocnice aby mi sundali sádru, když mi jí konečně sundali, musela jsem si stoupnout a nebylo to tak hrozný jak jsem čekala mohla jsem normálně chodit... Rozhodla jsem se že půjdu na chvíli za Ashem. Máma a Rick si sedli před pokoj na židle a já vešla do pokoje a Ash spal.


Přišla jsem k němu a dala mu pusu na tvář. Ash se usmál a řekl''Mami?'' ''Ano synáčku?'' řekla jsem s hrozným výbuchem smíchu Ash konečně otevřel oči a taky se smál.

''Zítra můžu jet domů'' ''To je skvělí, tady máš moje číslo a kdykoli mi zavolej'' řekla jsem a podala mu kartičku s mým číslem. ''Jo, dobře'' ''A můj nevlastní brácha pořádá párty tak mi zavolej a já ti řeknu přesný datum abys mohl přijít''řekla jsem a mrkla na něj''Už musím jít, nezapomeň mi zavolat!'' dobře řekl, objala jsem ho a odešla.


 ''Za kým jsi tak nutně musela jít?'' zeptal se mě Rick když jsme šli k autu ''Jmenuje se Ashten Irwin'' ''Ty se znáš s Ashtnem Irwinem a neřekla jsi mi to?!'' Začal na mě řvát s jiskřičkami v očích ''Em... No.... jo, znám se s ním pár týdnů'' zasmála jsem se při pohledu na něj, vypadal jak malý děcko co nutně chce na horskou dráhu. ''Někdy vás představím'' smála jsem se jako kráva.





Story of my life(cz)Kde žijí příběhy. Začni objevovat