9 part

191 13 4
                                    

Doma jsem si začala balit do krabic a plné krabice jsem dávala na chodbu... Boty, oblečení, dekorace, povlečení sešity a různý papíry. Všechny krabice jsem měla odnést do náklaďáku ale někdo mi začal volat ''Ano?'' ''Čau, tady Luke, co dneska děláš?''''Stěhuji se, proč?'' ''Říkal jsem si jestli se nechceš stavit''v jeho hlase byl slyšet úšklebek ''Aha, tak já jen hodím moje krabice do auta a pomůžu Justinovi a pak bych mohla přijít''usmála jsem se ''Tak zatím'' řekl a položil to.


...


Nevěděla jsem jestli mám zazvonit nebo prostě vejít dovnitř,jsem jeho holka tak jsem zvolila druhou varijantu a vešla jsem dovnitř. Sundala jsem si boty a šla do kuchyně, byla tam připravená romatická večeře ale byla už na půl snědená.  Že by měl takovej hlad? Nad tou myšlenkou jsem se zasmála a pokračovala jsem do obýváku, viděla jsem dámský triko hozené na zemi, to už mě úsměv přešel. Oblečení vedlo do druhé hopatra, byla jsem na Luke naštvaná ale musela jsem se i tak ujistit jestli to je opravdu on... Šla jsem potichu a pomalounku jsem šla do druhého patra.


Nic jsem zatím neslyšela tak jsem šla blíž k Luke pokoje, až tam jsem slyšela vzdechy a vrzací postel, už jsem nepotřebovala nic vědět a utekla jsem z toho domu pryč. Asi jsem byla slyšet protože za mnou běžel ''Elo?'' ani jsem se nenamáhala se zastavit a otočit se, jen jsem na něj ukázala prostředníček a běžela domů.


...


Běžela jsem do svého pokoje kde jsem neměla skoro nic, jen věci co potřebuji na zítra. Skočila jsem na postel a brečela do polštáře, jak mi to mohl udělat?! Ještě když věděl že přijdu... Tohle bych do něj nikdy neřekla, byl vždycky tak milej a nikdy jsme se nepohádali a on mi tohle udělá? Ještě že užbudou brzo prázdniny a já nemusím koukat na jeho obličej...


''Zlato? Nedáš si s námi pizzu?'' ozvala se máma a já se zmohla jen na jedno tichý slovo ''Ne'' Už jsem pomalu přestávala brečet.


Pohled Codyho

Večeřel jsem špagety co nám udělala Loreta ale nepřišla El,což mě přišlo divný... Že by hubla? Nad tím jsem se musel zasmát, ona je hubená... A rozhodně to nepotřebuje! Abych vám objasnil situaci... Táta se rozhodl že přespíme u El, Lorety aJustina.. Po jídle jsem se rozhodl že za ní půjdu a to jsem taky udělal. Vešel jsem do jejího poloprázdného pokoje, ležela na břichu a měla na hlavě polštář. Jakmile jsem zavřel tak sena mě rychle podívala ''Chci být sama!'' řekla se slzami v očích a hodila hlavu do polštáře.


Sedl jsem si na kraj postele a pohladil jí po zádech ''Řekneš mi co se stalo?'' ''Prosím, běž pryč nebo se zas rozbrečím!''Už jsem slyšel jak vzlikla ''Nemůžu odejít když vím že ti něco je!'' Teď už jsem si byl na 100% jistý že brečí ''Prosím,řekni mi to!'' ona se na mě otočila a sedla si, slzám už nechala volný průběh a konečně mi začala vysvětlovat ''Víš jak jsem t-ti říkala o Lukovi?'' nadechla se a hrozně se třásla ''Dneska mi volal ať se stavím'' další nádech, ale tentokrát do toho přidala více slz a vzliků ''T-tak jsem šla k n-němu a našla j-jsem ho jak šu-šukal nějakou couru!'' a teď úplně vybuchla,je mi jí tak líto! Neváhal jsem a rychle jí obejmul a hladil jí po vlasech. ''Shh!''


''Já jsem taková kráva!'' nebyla na mé hrudi dlouho a už jsem měl totálně mokré triko. ''Nejsi kráva! Máš na lepší! Kdo by nechtěl krásnou holku od přírody? Jsi dokonalá! Ty sbalíš každého kluka!'' Zvedla hlavu a koukla se na mě s dost překvapeným pohledem a já se neudržel a políbil jsem jí, dost mě překvapilo že spolupracovala, byl tak krásný ale nebyl jsem si jistý jestli jsem to měl udělat nevím ani proč jsem to udělal ale chtěl jsem ji najednou políbil... Když jsme se odtáhli měla otázky v očích''Promiň, asi už půjdu..'' ''Ne počkej!'' zastavil jsem se a otočil se k ní ''Neomlouvej se mi... Taky jsem to chtěla udělat!''Zakousl jsem se do rtu a ona mi skočila kolem pasu, obmotala mi nohy kolem pasu a zuřivě mě líbala, chytl jsem jí za zadek a opřel jsem jí o zeď aby mi nezklouzla na zem po chvíli ze mě seskočila''To by jsme neměli, jsi můj brácha'' řekla provinile ''Jo,promiň! Budu spát u Justina'' ''Taky se omlouvám'' jen jsem se na ní usmál a rychle odešel.



Co jsi to kurva udělal?! Promluvilo ve mně svědomí.. Já vím, ale nemohl jsem si pomoct! Řekl jsem mu naopak já Měl si tomu zabránit! Ona dneska prožila velký rozchod a ty jí začneš líbat?! Už jsem to ignoroval protože to bych se s ním hádal do nekonečna...

...


Pohled Eli

Je ráno a asi umřu... Pořád myslím na Luke a Codyho ''Máma ti vzkazuje že dnes nejdeme do školy protože budeme stěhovat... Ale zítra musíme protože je vysvědčení'' vtrhl do mého pokoje brácha a tohle na mě zařval... Jsem ráda že zítra Luke uvidím jen 45 minut a po prázdninách budu v poho. Ale neměla bych se tak litovat... Zkusím být normální... Tohle u mě není ani trochu normální...


Vylezla jsem z postele a oblékla se do tílka s výstřihem a kraťasy, učesala jsem se a hodila všechny věci co zbyli v mém pokoji do krabice kterou jsem pak hodila do auta, spíš to byl náklaďák.



Všechny věci se tam nevešli tak mě a Codymu řekli ať tu počkáme...Šli jsme si sednout dovnitř na zem 'Crr, Crr' ''To už jsou tak rychle tady?'' zeptal se Cody a šel otevřít ''Elo to je pro tebe!'' zařval na mě... Když přišel tak jsem se ho zeptala''Kdo tam je?'' ''Nevím, zapomněl jsem se ho zeptat'' to mě rozesmálo, šla jsem ke dveřím a když jsem je otevřela tak jsem je zas zabouchla ''Cody? To jsi mě nemohl varovat že je to kluk?!''zařvala jsem na něj a on přišel ''Co je na tom špatného že jeto kluk?'' Koukal na mě jak na blázna ''No... Mohl by to být Luke...'' dodal 'Crr, Crr' ''Řekni mu prosím ať vypadne'' už se mi hnali slzy do očí ale snažila jsem se je potlačit.


Pohled Codyho

Otevřel jsem dveře a podíval jsem se na něj vražedným pohledem ''Vypadni a už se nikdy nevracej!'' ''Hele je tam moje holka a já chci vědět proč včera utekla a brečela!'' To si země snad děla prdel ne?! On jí podvedl a ještě se ptá proč utekla a brečela? To je dobrej debil ''Ona není tvoje holka!Nezasloužíš si jí a už vypadni'' řekl jsem to celkem klidně protože jsem nechtěl vybuchnout ''Chci s ní mluvit'' ''Ale ona s tebou ne...'' Byl jsem naprosto klidný ''Kdo vůbec jsi?!'' Už nevyzněl tak klidně ale radši budu v klidu alespoň já... Jinak se naseru a to nedopadne dobře ''To tě nemusí zajímat...'' ''Můžu s ní prosím mluvit?'' ''Nechci aby si s ní mluvil... Dost si jí ublížil''


Pohled Eli

Poslouchala jsem za dveřmi a nechápala jsem proč Luke o ničem neví, slzy mi tekli po tvářích. Stoupla jsem si vedle Codyho ''To je v pohodě Cody, nech to na mě'' usmál se na mě a objal mě ''Díky'' zašeptala jsem mu do ucha a obrátila jsem se zas k Lukovi ''Co jsem udělal?'' je vážně tak blbí? ''Podvedl jsi mě... Ty ses snad bouchl při tom sexu s tou děvkou do hlavy?!''vůbec jsem nechápala proč ze sebe dělá takového vola ''Jo ty myslíš tohle'' začal se škrábat za krkem a já zabouchla dveře,Luke asi pochopil že má jít domů a už se nevracet protože když jsem se koukla z okna tak tam už nebyl.

Moc Vám děkuji za krásné komentáře! Miluji Vás! :*



Story of my life(cz)Where stories live. Discover now