21- Vill

79 14 3
                                    

''Čau Justine'' vešla jsem k němu do pokoje a sedla si na postel. ''Mám takovej menší problém...'' začal Justin ''V čem zase lítáš?'' povzdechla jsem si ''Máma chce abych se odstěhoval...'' chtěl mluvit dál ale já ho zastavila ''Proč?! Jako já se odstěhovala v 19 taky ale já maturitu zvládla v poho ale u tebe si nejsem jistá jest...'' v tom mě přerušil on ''Je to kvůli Villovi!''

Pohled Justina

''Je to kvůli Villovi!'' vypadalo že přestala dýchat. Asi jsem jí to měl říct trochu jinak. ''Co, co jsi to říkal?'' ozvalo se z ní a začala mrkat. Díky bohu žije. ''Proč by to mělo být kvůli tomu volovi?!'' nechápavě nakrčila obočí ''Chceš slyšet celý příběh?'' zeptal jsem se nevině. ''Mluv!'' zněla hodně naštvaně.

''Tak fajn, jednou jsem byl sám doma a někdo zazvonil. Šel jsem otevřít a on tam byl... řekl že ti nese dárek pro prcka, nevím jak se to dozvěděl ale já řekl ať vypadne že už tu stejně nebydlíš no a pak jsme si začali povídat a od té doby se hodně setkáváme... prostě to je můj táta tak bychom se mohli stýkat ne?! Ale máma mě nepochopila'' trochu se ten její výraz změnil. ''Já s jí ani nedivím! Ale na druhou stranu je to tvoje věc...'' ''Mohla by jsi s ní promluvit?'' byl jsem rád že je tady ale teď jsem jí hodně naštval. ''Ne! Do toho mi nic není, ještě aby si myslela že jsem na jeho straně.'' odmítavě kroutila hlavou ''Prosím!'' ''Ani náhodou! Do toho mě nezatáhneš! Hele už budu muset jít, stavil se Cody po těch letech...'' ''Kdyby jsi mi to řekla dřív tak tě od tamtaď netahám!'' usmála se na mě ''Tak já jdu'' stoupla si a odcházela ''Čau'' mávl jsem jí.

A co budu dělat teď já? Koukal jsem se z okna a přemýšlelzačal mi zvonit mobil ''Ano?'' čekal jsem až se z druhé strany někdo ozve ''Ahoj zlato, odpadla mi poslední hodina... Můžu se stavit?'' zeptala se mě Sindy ''Jo jasně, budu moc rád!'' řekl jsem šťastně, takže nuda nebude! Usmál jsem se pro sebe.

Projíždel jsem facebook 'Nová žádost o přátelství' Kdo si mě zas chce přidat... ''Bella?!'' vyjukaně jak koukal na to jméno a na profilovku, byla to ona! Tu jsem několik let nevyděl! 'Potvrdit' klikl jsem na tlačítko, hned mi napsala.....

Bella: Ahoj

Justin: Čau, co že píše? :D

Bella: Nevím, chybíte :D Co ségra? Je ještě s Lukem?

Justin: Ne už dávno ne, po roce se rozešli a pak chodila s Colem...

Justin: A teď je s Mikem :) 2 roky myslím že to je...

Bella: Páni! Změnilo se toho hodně od té doby co se už nebavíme?

Bella: Nebo je vše při starém? :)

Justin: Asi tomu neuvěříš ale je tu jedna velká změna! :D Bella: Jaká? Snad neztloustla :D

Justin: Jo, ztloustla! :D

Bella: Počkej, vážně? :Dddd

Justin: Ano!

Justin: To k těhotenství patří :)

Zobrazeno

Neodpovídá, asi jsem jí to měl napsat normálně... Žije vůbec ještě? No nechám jí radši být, už tu stejně každou chvíli bude Sindy, už je to pár let co spolu chodíme, myslím že nám to ale moc dlouho nevydrží... No, ještě se uvidí!

Tak co? Jak se vám to zatím líbí? :) :D 

Story of my life(cz)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin