25- Večeře

76 8 3
                                    

''Ahoj!'' řekl dívčí, hodně vysoký hlas. Podívala jsem se na osobu, pardon OSOBY co stáli před námi. Zvedla jsem se a byla strašně šťastná! Sám Calum stojí přede mnou, v celé kráse! Musím přiznat že je ještě víc sexy.. Ale to dělá to těhotenství! Usmála jsem se na ně tak jak jsem to nejlépe uměla. ''Já jsem Agel'' natáhla ke mě ruku blondýnka s hodně vysokým hláskem, vypadala mladě a měla mega výstřih... Prostě, taková malá kurvička...

''Ahoj, Ela'' podala jsem jí ruku ale ona mě místo ní objala. První dojem té holky... Byla milá ale její vzhled a umělá prsa mluvila za vše...

Odtáhla se ode mě a já se podívala na Caluma. Usmála jsem se ještě více a pořádně ho objala. ''Ahoj'' špitla jsem ''Ahoj'' opětoval mi obětí. Mike si s Angel chtěl podat ruku ale ona k němu natáhla ruku tak aby jí jí políbil, připadala jsem si jako bych v ten moment tam ani nebyla!

Mike měl štěstí že jí jí nepolíbil protože by se nedožil zítřka...! Ano, jsem žárlivá! Obzvlášť když jsem těhotná! Sedli jsme si a objednali jídlo.

''Můžu se tě na něco zeptat?'' řekla Angel tím svým vysokým hláskem ''Jasně...'' usmála jsem se. ''Jsi těhotná nebo si to pletu?'' zeptala se mě, teď už jsem se překvapeně koukla na Caluma který se na mě kouknul povzbudivým obličejem... ''No...'' nevěděla jsem co říct, to ta holka je tak blbá? ''Jsem těhotná to vím na 100% a taky vím že Calum chodil jen s jednou chytrou holkou'' řekla jsem a usmála se. ''Jéé, děkuji...'' řekla a úsměv mi oplatila.. kdyby nebyla tak blbá tak to pochopí.

Calum po mě okamžitě hodil pohled ve stylu 'To jsi nemusela' ale zároveň se usmíval. Mike zadržoval smích a potom nám přinesli jídlo.

''To je výborný! To musíš ochutnat zlato..'' řekl Mike s plnou pusou a přibližoval se ke mě s vydličkou a já jí s radostí dala do pusy.. ''Mňam..'' řekla jsem s plnou pusou. Calum se na nás usmíval ale zároveň vypadal smutně.

''Odskočím si..'' řekla jsem a vstala. ''Jdu si přepudrovat nosík!'' zakřičela Angel a běžela za mnou... Skvělí... Došly jsme na záchod a Angel pořád něco mlela o make-upech, pudrech, korektorech, řasenkách, tvářenkách... ''Ani na záchodě nemám klid...'' řekla jsem potichu ''Co?'' otevřela jsem dveře od kabinky a šla si umýt ruce. ''Nic...'' tvářila jsem se jako bych nechápala o čem mluví. ''Hele, ty a Calum jste spolu něco dříve měli?!'' zeptala se vážně a jako by jí hrozilo nebezpečí.

''Co?'' zase jsem nahodila nechápaví výraz, nebudu jí lhát ale nevím jak jí to říct. ''Jestli jste spolu někdy něco měli...'' zopakovala mi svojí předešlou otázku. ''Emm..'' dělala jsem že přemýšlím. ''Jo, něco málo jo.. Al-'' skočila mi do řeči... ''Fajn, takže sis s ním užila... To znamená že teď je jen můj! A nikdo... Opakuji- NIKDO!- mi na něj už nešáhne, je ti to jasný?!'' koukla jsem na ní s otevřenou pusou ''A-ano... Ale myslím že jsi to špatně pochopila...! Já a Calum jsme přátelé a myslím že by ani nechtěl aby-'' zase mi skočila do řeči... ''Já znám Caluma líp než ty, tak to tvoje 'myslím' si nech...'' chtěla odejít ale najednou se zastavila otočila se že mi něco řekne ale tentokrát jsem to byla JÁ kdo někomu skočil do řeči!

''Víš co... Jdi do prdele, já se chtěla pohodově kamarádit ale ty jsi namyšlená kráva (přistoupila jsem k ní blíž) co se stará jen o svoji pleť.. Přiznávám, jsem modelka ale to neznamená že nemůžu být krásná už od přírody... Já bych se nedivila Calumovi kdyby tě opustil kvůli mě... Jsem daleko víc sexy než ty..'' mrkla jsem na ní a odešla za klukama.

''Chudák..'' řekla jsem lítostně když jsem si sedla ke stolu ''Co se děje?'' zeptal se Calum ''Ta tvoje chudinka po mě právě vyjela... Asi má krámy, dneska si asi moc neužiješ...'' zasmála jsem se a Calum se mnou.

Tak jo lidi, tohle je předposlední díl! Nevím kdy vydám poslední, je dost krátký tak možná už dnes :) miluju vás :* 

Story of my life(cz)Where stories live. Discover now