13. part

120 14 0
                                    

Pohled Mika

Seděl jsem na gauči a pozoroval Elu a Colema. Colem vždy říkal ''Ošukat a vyhodit!'' ale u Eli to nějak nefunguje... Nechápu proč? Je stejně hezká jak ostatní holky co měl v posteli a možná některé byly hezčí!

Chvílemi si při tom ploužení povídali, nesoustředil jsem se na nic jinýho než na ně dva... Jsou tak roztomilí, myslím si že Colem se nám zamiloval.

Pohled Eli

Ráno:

Probudila jsem se v Justinově posteli, sama a oblečená Uff! Bellu jsem už včera večer neviděla. Vzala jsem mobil a zavolala jí ''Bello? Kde jsi?'' ''Doma, s nějakýma kluka'' zasmála se ''Tak si to s nimi užij!'' taky jsem se zasmála a típla to. Bella si asi noc užila. Vstala jsem a šla jsem jen ve spodním prádle do svého pokoje a doufala že ta nikdo nebude. Naštěstí tam Luke opravdu nebyl a já se mohl v klidu převléct.

Sešla jsem dolu schody a koukla se kolem, byl všude hrozný bordel a pár lidí spící na zemi. Šla jsem do kuchyně a ignorovala lidi co spěj na stole a vzala si jogurt z lednice a šla s ním do svého pokoje.

...

''Uděláš oběd?'' vlítl do mého pokoje Cody ''Pro kolik osob?'' ''No...'' přišel ke mně a sedl si vedle mě na postel ''Já, ty, Mike, Barney jo a prý přijde i Justin '' ''Okay, a Colem?'' Možná jsem se na něj neměla ptát ale zajímá mě to ''Ten je s Penou a říkal že si s ní bude celej den užívat v posteli a pak jí odkopne'' řekl naprosto bez citů ''Fajn...'' ''Co je?'' zeptal se překvapeně ''Nic'' po pravdě jsem byla naštvána protože mi včera při tanci říkal 'Jsi jen moje!' tak koho by to nenaštvalo?!

Vstala jsem a šla jsem do kuchyně, spící lidi už tam naštěstí nebyli. Začala jsem vařit, možná jsem s tím nádobím trochu třískala protože za mnou ze shora přišel Cody ''Řekneš mi už co tě tak naštvalo?'' ''Ne, jsem v pohodě'' ani jsem se na něj nekoukla a dál se věnovala vaření. ''Chceš si o tom promluvit?'' ''Ne, ty by si to nepochopil'' ''A kdo by to pochopil?'' musela jsem se nad tím zamyslet ''Barney'' otočila jsem se na něj a on jen kývl hlavou a odešel.

Justin přišel domů a málem mu spadla brada na zem když viděl ten bordel. Musela jsem se zasmát ''Co je k smíchu na tom že tu je bordel?!'' začala jsem se smát ještě víc ''Jako kdyby ti to vadilo'' ''No já jenom že to uklízet nebudu'' řekl a odešel nahoru. Pak přišel Mike s Barney, oběd jsem měla hotovej tak jsem ho začala servírovat na stůl. Konečně všichni seděli u oběda.

...

Jsem v pokoji a koukám na telku. ''Čau'' přišel ke mně Barney ''Cody mi říkal že se mnou chceš mluvit'' koukla jsem se na něj a řekla mu to o Colemovi. ''Hele, kašli na něj! On byl vždycky takovej. Najdi si někoho jiného ale hlavně na něj nebuď naštvaná, u něj je tohle úplně normální... Prostě to nech plavat. On není zrovna nějakej zastánce lásky a ty to víš, opravdu si najdi spíš někoho kdo by tě mohl opravdu milovat!'' usmál se na mě a odešel. Má pravdu, kašlu na něj a najdu si někoho jinýho!

Vstala jsem z postele a vypnula telku. Šla jsem dolu ale když jsem procházela kolem Justinova pokoje, zaslechla jsem pláč. Justin brečí?! ''Justine?'' zařvala jsem přes dveře ''No?'' otevřela jsem je a viděla nějakou holku jak vedle něho sedí a brečí ''Aha, já myslela že brečíš ty'' ''Sindy umřela kočka''řekl a nenápadně protočil očima ani se mu nedivím... ''To mi je líto, zůstane Sindy na večeři? Já jenom jestli mám objednat pizzu navíc'' nadzvedla jsem obočí ''Jo'' řekl Justin a já odešla, on má holku? Kdyby to byla kamarádka tak by spíš měla jít za kámoškou a ne kámošem...

Šla jsem dolu a obědnala 7 pizz protože jsem nevěděla jestli přijde i Colem, radši víc než méně... Je skvělí že takoví věci můžu kupovat a to jen proto že už nejsem chudý, nepřeji to nikomu zažít!

'Crr.. Crr' někdo zazvonil, otevřela jsem dveře a tam stáli 3 ženský ''Ano?'' nadzvedla jsem obočí ''Jsme úklidová služba'' ''Jo tak to pojďte dál'' řekla jsem a zasmála se ale jim do smíchu moc nebylo. Radši jsem je pustila dovnitř, když jsem zavřela dveře, zase se otevřeli a stál tam Colem ''Čau'' řekla jsem s úsměvem a odešla do obýváku.

Sedla jsem si naproti Justina a Sindy a pozorovala je jak se na sebe culí. Poprvé jsem viděla jak je brácha totálně zamilovanej a bylo to roztomilí, třeba i já něco takového najdu. Můj život teď vypadá úplně jinak než když jsem byla chudá, je to daleko lepší!

Colem přišel do obýváku a nemohl spustit z očí Justina a Sindy, nechápavě se na mě podíval ''To je Sindy'' ukázala jsem na ní ona se odlepila od Justina a koukla se na Colema ''Oh, těší mě'' vstala z gauče a podala mu ruku ''Colem, taky mě těší'' slušně její ruku přijmul až jsem se divila jak je slušnej.

Krátký díl ale snad se vám líbí :) Voted a coment určitě potěší! :) jak si myslíte že to bude pokračovat dál? :))



Story of my life(cz)Where stories live. Discover now