12. Part

111 12 2
                                    


Otočila jsem se na něj ''Od toho našeho polibku mám o tebe větší a větší strach... Asi to je tím že se mi to moc líbilo'' usmál se na mě a přitáhl si mě k sobě blíž až se mezi nás nevešel ani papír, začal mě vášnivě líbat. Ach jo..Já se neponaučím! Odlepila jsem se od něj ''Víš že bychom to neměli dělat, jsi můj bratr'' nadzvedla jsem obočí ''NEVLASTNÍ bratr! A můj táta s její mámou se ještě nevzali'' mrkl na mě a dál mě líbal. Někdo zaklepl na dveře a to jsme se od sebe rychle odtrhli! Šla jsem otevřít ''Nerada ruším ale musíme jet nakupovat'' ''Jo jasně, už jdu Bell'' zavřela jsem dveře ''Tak čau'' řekla jsem a usmála se, chtěla jsem odejít ale zastavil mě obejmutím a pak už jsem mohla jít.

Dole na mě už čekala Bella s Mike, asi chtěl jed taky... Mike nás hodil do nejbližšího obchoďáku a mohli jsme jít nakupovat


Pohled Barney

Šel jsem za Codym a myslel jsem si že bude naštvanej ale on se usmíval jako sluníčko ''Cody? Že ty si s ní šukal!'' začal jsem se smát jak blbec protože jinak by se takhle neusmíval ''Ale prosím tě! Všechno se hned neřeší sexem'' taky se smál ''Takže si se s ní líbal?'' nadzvedl jsem obočí ''Jo, ona líbá nejlíp na světě! Ale to je jedno protože jsem vlastně její NEVLASTNÍ bratr...!'' Třeba bych měl šanci já, mohl bych to zkusit ale spíš se k ní hodí Mike a nebo Colem ale Colem není na vztahy, jak říká''ošukat a vyhodit!'' Což je od něj hnusné.


Ale zas bych mu nemel nic vyčítat když se chovám k že nám podobně ale né až takhle. ''Hej kámo, jsi tu?'' mávl mi před očima Cody rukou. Jen jsem se na něj podíval ''Musíme jedna koupit dost chlastu na večer!'' málem bych zapomněl že je večer pááártyyy yes, tam určitě sklátím ňejakou kočku! ''Klid kámo, vím kde sehnat nejvíce chlastu a hlavně levnýho''mrkl jsem na něj.


Pohled Ely

Už byl večer a Bella mě malovala, Maky seděl vedle nás a komentoval můj obličej, ale hezky to komentoval. Musela jsem se smát protože tohle se mi ještě nestalo, myslela jsem si chvilkama že je gay ale to je velká blbost, sice neznám Mikeho dlouho ale vím o něm hodně...


Konečně jsme měli hotovo. Jen jsem se oblíkla a Mikovi málem vypadli oči. Já Bella a Mike jsme si udělali selfi a Mike to dal na instagram. Šli jsme dolu a tam to už žilo. Bella šla za partou kluků a já se koukala kolem sebe a uviděla jsem Colema jak jde ke mně tak jsem se na něj usmála ''Nechceš si jít zatancovat?''zařval na mě protože pak bych ho jinak neslyšela ''Jasně!''zařvala jsem na něj  a šli jsme tancovat do davu lidí.Přišlo mi že si s Colmem skvěle rozumím, asi bych do něj šla kdyby nebyl takoví děvkař... Spíš bych si rozuměla s Maky více,ale uvidíme jak se to vyvine.


Do tancovali jsme a já šla pro pití, ale nechtěla jsem se opít abych si z té pátry něco pamatovala. Ohlédla jsem se kolem sebe a zahlédla Penu jak si povídá s Colmem, šla jsem za nima ''Ahoj''zařvala jsem na ní ''Čau! To je Colem'' představila mě s ním a oba jsme se zasmáli ''Já vím, vždyť mě objímal když kluci mlátili Luka'' ''Ajo! Na to jsem úplně zapomněla'' hodila jsem do sebe celej kelímek mého pití a nevím proč ale udělalo se mi hrozně blbě, běžela jsem do svého pokoje a pak do svojí koupelny sedla jsem si nad záchod a čekala že ze mě něco vypadne ale nic... Vrátila jsem se do pokoje a když jsem si rozsvítila,strašně jsem se lekla člověka co seděl na mé posteli. Znám ho moc dobře ale nechápu co tady dělá! ''Luku?! Ty mě sleduješ nebo co?!'' ''Ne, slyšel jsem že je tu párty a ty jsi říkala že tvůj brácha pořádá někdy mejdan tak jsem sem šel...'' otevřela jsem dveře a rychle vyšla z mého pokoje, radši aby byl v mém pokoji než abych tam byla s ním! Nechci si kazit náladu hádáním.


''Elo? Co děláš tady nahoře?'' zeptal se mě Barney ''Bylo mi blbě a myslela jsem že budu zvracet tak jsem zaběhla do svojí koupelny ale když jsem vyšla, uviděla jsem jak na mé posteli sedí Luke... Dneska tam rozhodně spát nebudu!'' ''Můžeš spát u mě''šibalsky se na mě usmál ''To by mě Cody zabil, budu spát v Justinově pokoji'' usmála jsem se a táhla ho dolu.


Šla jsem pro pití, napila jsem se jen džusu abych vydržela střízlivá. ''Smím prosit?'' zeptal se mně Colem když zrovna hrála pomalá písnička ''Ano'' usmála jsem se na něj. Spojila jsem ruce za jeho krkem a on svoje na mém zadku. ''A co Pena?'' ''Počká'' usmál se na mně. Bylo to jak z pohádky, nevnímala jsem nic jiného než Colema!


Co říkáte na další díl? :)


Story of my life(cz)Where stories live. Discover now