24. Part Nudná cesta

79 8 0
                                    

Pohled Ely

Druhý den

Vzbudilo mě hlazení po bříšku a pusinky mi lítali přímo na obličej. Usmála jsem se ale nechala zavřené oči. ''Zlato, za 3 hodiny musíme jet na letiště, měla by jsi stávat!'' řekl mezi tím co mi pusinkoval obličej a hladil bříško ''Mmm'' 'řekla' jsem.

Válela jsem se v posteli asi 20 minut a pak konečně se šla na snídat, obléknout a v koupelně jsem strávila nejméně hodinu. Teď momentálně čekáme až nás pustí do letadla (vím že těhotné ženy nemají létat letadlem ale berte to jako že může :D)

''Jdu si pro pití, nechceš taky?'' optal se mě Maky, jen jen jsem zakroutila hlavou do záporu. Hrozně se těším do Londýna, nikdy jsem tam nebyla! Celkem jsem doufala že tam potkáme Colema protože jsem ho dlouho neviděla, přísahám že by se mezi námi už NIKDY nic nestalo ale prostě mi chybí... A když budu ve stejném městě jako on tak proč toho nevyužít? :D

''Jsi hodně unavený?'' zeptala jsem se Mikyho když si ke mě znovu sednul a já viděla že za chvíli padne ''Ne, vůbec nejsem! Jen jsem přemýšlel!'' zalhal mi ''Za chvíli budem v letadle, tam si přemýšlej'' zasmála jsem se a on se jen usmál.

Tak jsme v letadle, Mike hned co jsme vyletěli do nebes začal ''přemýšlet''. V letadle jsem poprvé a vždy jsem strašně chtěla se někdy proletět ale když si to teď vezmu, je tu strašná nuda!

V letadle to byla velká nuda! Nemohu uvěřit ze Maky celou cestu prospal! Hned jak jsme přiletěli do Londýna jsme si přivolali taxi a jeli do našeho apartmánu.
Teď momentálně čekám až Maky najde klice a odemkne.

"Mám ho!" zařval po dlouhých pěti minutách! Zasmál jsem se protože Mike se na mě podíval jako by to byla ta nejlepši zprava dne! :D

Čégo lidi, už se nám to blíží ke konci! :D Doufám že se vám 24 part líbí! :)

Story of my life(cz)Where stories live. Discover now