41 last days are though

318 10 0
                                    

yay #131 in fanfiction een nieuw record daarom zo snel weer een update. enjoy!! p.s. ik zit met een twijfel ik heb namelijk aardig wat plannen voor dit boek. help me kiezen... dit boek veel hoofdstukken geven of een deel 2 maken?



De tijd vlieg voorbij en vandaag is de laatste dag van de maand stage. We hebben het afsluit project al gemaakt en hebben onze laatste tijd gekregen om met elkaar te besteden.

Ik en Cal besloten hem samen door te brengen aangezien ik terug ga naar Nederland en hun naar Australië.

Ik voel me vreselijk dat ik de jongens moet verlaten. Ik heb in mijn leven nog nooit zulke leuke vrienden gehad. En een leuk vriendje natuurlijk.

Ik probeer er niet te veel aan te denken en kruip iets verder tegen Calum aan als we op ons plekje bij het meertje zitten.

Calum ketst wat steentjes in het water en ik volg zijn bewegingen. "het is echt kut dat dit het was" zucht Calum. ik kijk verbaasd op. " de stage ja, maar dat hoeft niet het einde van ons te zijn. ik heb je nummer en ik werk hard voor mijn geld".

Cal kijkt me lief aan en glimlacht maar ik zie dat het geforceerd is " ik geef veel om je Bae maar een afstandsrelatie... die dingen hebben nooit gewerkt voor me. Als je in Australië zou wonen had het anders geweest maar helaas lopen de dingen anders".

ik kijk Calum aan alsof hij zei dat hij dood gaat. "je bedoelt dat.." zeg ik met tranen in mijn ogen". ik hou van Calum meer dan ik ooit eerder hielt van iemand. Hoe kan hij me dit aandoen?!!"

Cal knikt en een brok vormt zich in mijn kil. ik voel een mix van verdriet, schaamte en woede. "Je hebt het niet eens geprobeerd!' schreeuw ik naar hem en sta op. " eerder wel en het werkte niet" zegt hij kalm...te kalm.

"je wist dit? je speelde hier op in he?' zeg ik boos. Calum kijkt me schuldig aan. "sorry Bae, ik wilde gewoon een leuke tijd hebben zolang het kon. je wist het zelf ook"

"dat geen stage meer zouden hebben ja. maar niet dat je me zag als alleen een tijdelijke liefde! ik dacht dat het kon werken tussen ons maar ik heb me in je vergist Hood..."

ik sta op en loop weg. Calum neemt niet eens de moeite om achter me aan te komen. Waarom val ik toch altijd voor de verkeerde jongens?. ik denk even na over waar ik heen moet gaan als ik besluit naar Ashton te gaan. Gays zijn minder problematisch ondanks dat Luke ook niet achter me aan zit vanwege zijn vriendin.

Ik bedenk me dat Ash een dag eerder weg ging omdat zijn oma werd begraven en loop dan toch maar huilend naar Lucas' kamer. Ik hoor hem op zijn gitaar spelen en blijf even bij de deur staan luisteren. de melodieën van 'she will be loved ' klinken door mijn oren en het brengt leuke herinneringen op. Het maakt me even rustig.

als het lied is afgelopen klop ik zacht op de deur. de deur staat op een kier maar inplaats van 'kom binnen' te zeggen staat hij op en loopt hij naar de deur om hem verder te openen.


zwijgend loop ik naar binnen en ga ik op zijn bed zitten. Luke's deo geurt door de kamer en een potje gel staat op zijn nachtkastje wat me herinnerd aan het gel gedoe met Calum en begin bijna te huilen als ik het bed naast me voel inzakken. ik hoor een dof geluid en realiseer me dat zijn gitaar achter me ligt.

verwonderd raak ik het even aan en pingel ik wat aan de snaren. al die tijd hebben we nog niks gezegd en laat Luke me mijn gang gaan net als een van de eerste dagen. ik liep binnen en niet Lucas maar Calum verbrak de stilte. ondanks de stilte is het niet ongemakkelijk. ik neuzel en frummel wat rond en Lucas bekijkt wat ik doe.

hij wacht geduldig tot ik weer naast hem ga zitten en hem aankijk. "het is Calum he?' vraagt hij. alles wat ik doe is knikken. 'ik zag het aan je' glimlacht hij troostend.

Lucas houdt zijn armen open en ik laat me er huilend in vallen. ik huil tot ik niet meer kan en kijk dan op. mijn mascara zit op zijn shirt die tevens ook nat is van de tranen. ik lach een beetje schuldig maar Luke haalt alleen zijn schouders op. "geeft niks het was het waard" glimlacht hij lief.

hij wrijft even lief kozend over mijn rug en laat me dan weer los zodat ik rechtop kan zitten. "gaat het een beetje" vraagt hij bezorgt maar nog steeds met de glimlach. ik knik en bedank hem.

ik kijk een beetje ongemakkelijk de kamer rond. ik wil Luke wat vragen maar vind het vreemd om te doen. "Lukey?"

Lucas kijkt zwijgend op. "wil je...em..."

ik kijk schamend naar de grond maar Lucas tilt mijn hoofd op. 'wil ik wat?'

ik kijk hem aan. 'het klinkt raar maar je gitaarspel en stem maken me rustig' zeg ik met rode wangen.

'tuurlijk! wat wil je horen?' zegt Luke liefkozend.

'dancing on my own van Calum Scott ken je die?' vraag ik. als ik hem zelf zing moet ik bijna janken maar ik vind het een mooi nummer en ik wil gewoon Luke horen spelen en zingen.

hij knik en begint te spelen. ik ga naar achter zitten zodat mijn rug de muur raakt en Lucas vogt mijn voorbeeld. ik pak een kussen en knuffel het. mijn ogen zijn vermoeid van het huilen en ik luister naar Luke tot ik in slaap val.

No Sex Lessons(deel 1 Completed)Where stories live. Discover now