23 kater van de dag ervoor

483 14 0
                                    

De volgende morgen wordt ik wakker. Ik heb een kater maar ik herinner me gister nog prima.

Ik hou me in en zorg dat ik niet huil. Ik neem een pijnstiller kleed me aan en stap slaperig mijn kamer uit.

Ik kom Ashton tegen glimlach naar hem en we lopen niks zeggend naar het ontbijtbuffet. Ik pak mijn eten en loop zwijgend naar een tafel waar Calum en Luke ook zitten.

Ashton komt tegen over me zitten naast me zit Luke en schuintegenover  zit Calum. Ik eet met moeite mijn eten op en als ik net klaar ben gaat Michael zitten. Ik sta op en loop weg. Ik heb geen zin in hem of een confrontatie.

Ik ben toch maar zijn speeltje en dat ik erin trapte voelt vreselijk. Als ik de hal van de kamers weer inloop pakt een hand mijn pols.

"Ik zag je gister in paniek weg rennen.  Ik wilde je achterna maar je was al te ver dus ik haakte af. Ashton vertelde me wat er was gebeurt. Hij gaf Michael een preek maar die was te dronken. Dus vanmorgen kreeg hij er weer een. Hij voelt zich schuldig maar weet niet wat hij tegen je moet zeggen" zegt Luke.

Ik knik" bedankt Luke"

Lucas kijkt me niet begrijpend aan. "Voor wat?"

"Dat jij geeft om hoe ik me voel. Dat je me inligt over alles en probeert me niet te kwetsen. Calum is mijn beste vriend maar te druk met zijn relatie, Ashton doet zijn best maar ook hij is druk met zijn relatie. En michael...tja laten we het daar maar niet over hebben nu. Bedankt dat je er voor me bent nu."

Luke kijkt blozend naar beneden niet wetende wat te zeggen. Ik knuffel hem en al gauw voel ik ook zijn armen om me heen.

"Ahum" hoor ik Michael overdreven kuchen. "Wat doe je met mijn vriendin?"

Vraagt Michael geïrriteerd aan Luke. "Ehm haar aandacht geven omdat ze die even nodig had?" Vraagt Luke niet begrijpend waarom Michael zo uitbarst.

"Jaja Hemmings we weten allemaal dat je haar leuk vind. En nu het even niet loopt probeer je haar af te pakken?!" Roept micheal boos.

Ik spring tussen bijde in. " wel verdomme Michael. Jij behandeld me als grofvuil. Je sexspeeltje of te minste je noemde me 'iedereen doet t voor je lichaam'. Vervolgens komt luke checken of alles goed gaat. Terwijl jij te laf bent om wat te zeggen en nu dit? Ik gaf hem een knuffel als bedankje dat hij er wel voor me is. Weetje michael vraag je dit maar is af: ben je mij wel waard?!"

Oeh drama!. Wat vinden jullie? Verdient Michael baely nog? Of zou ze beter kunnen? En zou ze dan voor Luke moeten gaan of gewoon lekker indipendent women moeten zijn?

No Sex Lessons(deel 1 Completed)Where stories live. Discover now