22 daar doen mannen het toch voor

570 15 0
                                    

De volgende dag was aangekomen en vandaag kregen we te horen over de musical.

Het was een 5 sterrenhotel en dat betekende echte musicals. Zelf was ik daar niet heel bekend mee maar vond ik het wel enorm leuk.

De jongens keken elkaar bang en onzeker aan en zelfs Michael werd wit. Een vermaakte grijns vormde zich om mijn lippen en ik had de neiging om het te filmen maar ik wilde niet onbeleefd zijn naar onze begeleider.

"Oke Bealy zou jij de rol als gabriela willen nemen? En Michael als jij dan de rol van Rian neemt." Ja mensen onze musical was highschool musical .

We moesten een paar zinnetjes zeggen en een paar pasjes doen en zingen. Met Michaels passie voor 'acting like a schoolgirl' was Rian perfect voor hem.

Ik moest ook even Sharpay spelen maar ik was te lief en ik paste beter bij gabriella vonden ze....alleen wie werd dan Troy als Michael Rian was.

Het werd uiteindelijk een batle tussen luke en Ashton. Maar kwa kapsel paste Ashton meer als Troys beste vriend dan als Troy zelf. Het werd dus Lucas en Michael vond dat alles behalve leuk. Zeker ivm de zoenscene op het eind.

Ik was er ook niet heel blij mee dat ik een andere jongen moest zoenen maar dat was nou eenmaal de opdracht. En gelukkig voor mij duurde het nog wel even voordat we die scene moeste oefenen aangezien het de laatste scene was.

Al is een maandje ook niet heel lang...

We kregen ons script mee om te oefenen en zouden verder vandaag nog meedoen aan de miniclub en de zwembadspellen. De avond hadden we dus weer vrij en met z'n alle gingen we de club in om te feesten.

Altans dat dachten we want toen we er aankwamen mochten we er niet in omdat het vip was pfff wat een gedoe.

Gelukkig zat iets verderop een hostel dat een themaparty organiseerde waar we aan mee konden doen. Het bier ging er bij de jongens wel in en ik probeerde in eerste instantie niet te veel te drinken om overzicht te houden.

Toch kon ik de aangeboden drankjes van de jongens niet weerstaan en was ook ik na een tijdje dronken.

"Heeey ey bailies" een dronken Michael slaat een arm om me heen. "Wietje iek zou jie zo greeg wielen neuken"

Ik giegel maar diep van binnen wil ik me lostrekken. " daar bien je ook perrrrfect voorrrr want je leeeif daarrr doennn maanen het vor".

Ik voel me zwaar beledigd en zal een mokkerslag komt het binnen. Ik wil weg hier van iedereen en michael.

Ashton lijkt nuchter en trekt Michael bij me weg. Hij geeft hem een preek maar ik ren het gebouw uit en luister er niet naar. Ik zie een gestalte achter me aan rennen maar mijn tranen branden en ik ren door naar het hotel. 

Het is laat en niemand ziet me als ik mijn kamer in ren huilend tot ik in slaap val.

No Sex Lessons(deel 1 Completed)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang