1 nee gewoon baely

944 24 2
                                    

Pov baely

"Goede middag dames en heren hier spreekt jullie piloot. We zijn bijna bij onze bestemming aangekomen. Het is nu 3 uur smiddags in Australie. En het in Sydney zo'n 35°c." ik rek me uit omdat de piloot mijn anti-jetleg slaapje heeft verstoord. Als ik uit het raam kijk kan ik al een stukje land zien. "Hello australia" fluister ik zachtjes. Een meisje achter me heeft het vast gehoord en grinnikt.

Eenmaal geland ben ik veel te enthousiast om te wachten tot ik het vliegtuig uit kan. Helaas was mijn zitplaats achterin en moet ik wel wachten. Kelly mijn stagebegeleider moet lachen om mijn hyperactieve gedrag. "Volgens mij heb jij er zin in" zegt ze lachend. Ik knik snel achter elkaar.

Bij de band pakken we onze koffers en nemen we een taxi. Kelly stuurt ons naar een studentenhotel waar ik tussen leventijdgenoten leef en huiswerk kan maken. Best cool dat ze dat hebben hier.

Bij de balie krijg ik mijn sleutel en spreek ik met Kelly om 18:00 bij het buffet af zodat ik de stad kan verkennen en een baan kan zoeken. Want tja stages worden niet betaald en ik moet hier wel gewoon leven voor een paar maanden.

Eerst loop ik mijn kamer in en hoor een hoop herrie van de kamer naast me waar ik jongens gelach hoor. Twee opties...of gays of mega melig. Ik shud de gedachten weg en plaats mijn spullen uit mijn koffer.

Als ik klaar ben wil ik even beneden wat gaan drinken en wat mensen leren kennen om te vragen over de omgeving.ik doe mijn deur opslot en als ik richten de bar wil lopen botst er bijna een jongen tegen mij op die uit de herriekamer naast mij komt.

"Wow, sorry" zegt hij half geshokken. Ik lach en zeg dat het oke is. "Zo ik gok dat ik en Calum een buurmeisje hebben" grinnikt hij. Zijn helderblauwe ogen staan vriendelijk en hij steekt zijn hand uit en stelt zich voor als Lucas aka luke.

Ik neem zijn hand aan en zeg "baely"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik neem zijn hand aan en zeg "baely".

Hij lacht "aka bae?". Ik schud gauw mijn hoofd."nee gewoon baely"

No Sex Lessons(deel 1 Completed)Where stories live. Discover now