18 heartbreak girl

567 15 0
                                    

Omg ik lach me dood om die foto lol. Maar goed back to the point. Ik sta #976 in fanfiction WHOOOOHOOO dat moet gevierd worden! Hier dus een hoofdstuk voor jullie!

Luke komt aan lopen en kijkt ons verbaasd aan. "Wat wist je?" Calum ziet mijn waarschuwende blik maar opent toch zijn mond."Oh dat ik Baely's favoriete jongen ben uit de groep" zegt Calum grijnzend.

Ik kijk Calum sassy aan. "Bitch please! Kijk hoe cool de rest is: Michael heeft geverfd haar, lukey heeft een lippiercing en Ashton....roze bandana's ". Net op dat moment komt Ashton de kamer uit met een geiriteerd gezicht. "WIE HEEFT ER AAN MIJN BANDANA'S GEZETEN?"

Met z'n alle schieten we in de lach. Tot dat Ashton begint te fluiten. Ik zoek niet begrijpend naar wat hij fluit. Dan besef ik  in wat voor positie ik sta met Michael achter me die me knuffelt. Ik kan niet zeggen dat ik het erg vind maar dit is zo akward.

"Michael?" Hij kijkt me aan. "Los?" En ik verzet me een beetje tegen zijn greep. "Ehm nee?". Calum begint te fangirlen. "Awh jullie zijn zo cute samen! Kijk dan naar dat plaatje owh wacht hier moet een foto van! Voor als jullie later getrouwd zijn en kinderen hebben!"

"Wow Calum stop! We zijn geen koppel, gaan niet trouwen en Michael krijgt al helemaal geen kinderen die uit mijn buik komen! Tsss wat denk jij wel niet!" Ik voel Michaels armen iets verslappen en zie hem wat gekwetst kijken. "Michael  zo bedoelde ik het niet ik wilde je niet kwetsen"

Michael laat me los en loopt onze kamer in. Ik begrijp niet waarom. "Ai heartbreak girl" zegt Ashton. "Hoezo we zijn geen koppel en Michael vind mij toch niet leuk. Hij wil toch alleen maar Seks met me daarom doet hij zo."

De rest kijkt me aan alsof ik blind ben . "Je bent geen lelijke meid dus waarom zou Michael niet voor je kunnen vallen? Ik bedoel ja het lijkt er sterk op dat Michael alleen one night stands wil maar ja ik zeg het niet graag maar het is zeker mogelijk" zegt luke

"Oké Baely jij ik Calum onze kamer nu!" Beveelt Ashton. Luke loopt schouder ophalend weg met zijn neus alweer in zijn telefoon. Die jongen appt echt veel.

"Baely zie je het dan niet?" Ik kijk verbaasd. "Er is zowiezo wat aan de hand tussen jou en Michael. Hij kijkt verliefd naar je en praat 24/7 over je. Hij wil de hele tijd bij je zijn en is super lief voor je. Heb je het dan echt niet door?. Hij wil geen one night stands hij wil jou!" Scheeuwt  Ashton naar me. "Oh en zeg hem niet dat ik je dat heb vertelt" .

Ik sta op zeg niks en loop micheals en mijn kamer in. "Michael?" Michael kijkt niet op. Weer roep ik zijn naam maar weer negeert hij me. Ik ga naast hem op het bed zitten. Ik zie dat hij gehuild heeft en zijn tranen tegen houdt. Ik sla mijn arm om zijn schouder en trek hem iets naar me toe. "Michael. Zo bedoelde ik het niet. Ik schrok van Calum's reactie. En ik was bang dat je alleen zo doet om toch Seks met me te krijgen."

"Baely ik geef om je. Ik zou nooit iets doen wat jij niet wilt...behalve je knuffelen dan" en er komt een kleine grinnik uit zijn mond. "Bae misschien dat je het niet ziet. Of dat je het niet wil zien maar oprecht meen ik het. Ik ho-"

Ik laat Michael zijn zin niet afmaken maar druk mijn lippen snel op de zijne. Onze tongen dansen een gepassioneerde dans om elkaar heen. En ik besef me nu pas dat dit is wat ik nodig heb. Dat Michael is wat ik nodig heb.

No Sex Lessons(deel 1 Completed)Where stories live. Discover now