2 1-0 voor team bitch

873 25 3
                                    

Luke knikt geruststellend."oke baely".
We kijken elkaar even aan en dan verbreek ik de stilte. "Ga je toevallig ook naar de bar beneden?" vraag ik hem. Hij zegt toevallig ja en uit hun kamer hoor ik een stem roepen:"wacht luke ik ga mee!"

Dan pas merk ik dat hun deur op een kiertje stond. Uit de kamer komt een jongen met zwart haar je zou zeggen dat hij aziatisch is maar ik vraag het hem niet. "Zozo luke wie ben je nu weer aan het versieren?" vraagt de jongen. Dit verklapt al dat ze dus niet gay zijn.

Luke kijkt de jongen geiriteerd aan. "De vloer hij ziet er zo vertrapt lekker uit" zegt hij droog en ik moet moeite doen om niet te lachen. "Ja daar heb je gelijk in" zegt de jongen bedenkelijk. Ik denk even dat hij serieus is, maar waarneer hij me raar ziet kijken, geeft hij me een knipoog. En ik besef dat hij het spelletje meespeelt.

"Noem je kind nooit calum hood, dan tast het misschien zijn hersenen aan" zucht luke en ik neem aan dat de jongen zo heet. En ja calum stelt zich gelijk voor met extra onzin over een iqtest.

"Ik kreeg net een berichtje van mich en ash dat ze naar de stad gaan en vragen of we mee gaan. Ik zei dat we nu eerst naar het barretje gaan en ze wilde mee is dat oke?" vraagt Calum. Hij kijkt naar luke maar luke kijkt naar mij. En ik knik "ik ken hier verder toch nog niemand. Ik ben net aangekomen"

Calum lijkt verbaasd."dus je bent ook geen Ausie" en ik schud lachend mijn hoofd "nee ik ben een dutchie en jij?"

"Kiwi" zegt hij. "Aha New Sealand?" calums mond valt open "YES YES YES EINDELIJK IEMAND DIE HET WEET". En ik en luke beginnen te lachen.

Ik en de jongens lopen naar beneden en als de bar in zicht is zwaaien ze naar een jongen met gekeurd haar dat alle kanten op staat. Naast hem kijkt een nieuwsgierige jongen met schattige krulletjes en een bandanna.

Ze stellen zichzelf als Michael aka mickey maar hij stelde voor me hem sexy te noemen wat ik natuurlijk niet doe. En ashton aka ash.

"Zo en waar heb je deze chick gescoord?" vraagt michael aan luke die toevallig naast me staat. "Op de gang" zegt luke met een opgetrokken wenkbrauw. "Hohoho merry christmas niemand is hier gescoord boys" roep ik snel.

Michael geeft me een o mondje en grijnst dan naar me. Ik vertrouw hem niet. "Heb je uberhaupt een vriendje?",vraagt Calum dan. "Tsss calum dat vraag je niet als je net iemand leert kennen" zegt ashton

 "Tsss calum dat vraag je niet als je net iemand leert kennen" zegt ashton

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

en hij doet me aan een strenge vader denken. "Sorry daddy" zegt calum nep-beteuterd. Ik lach "nope geen bf in the picture".

"Wel op jacht?" vraagt micheal met nog steeds die zelfde grijns. Ashton geeft hem een waarschuwende tik op zijn achterhoofd. "None of your bisness pevert" zeg ik. En ik hoor Calum zachtjes lachen. Als ik zijn kant op kijk geeft hij mij een stiekeme high five en liggen we dubbel van het lachen. 1-0 voor team bitch.

No Sex Lessons(deel 1 Completed)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu