6 avond uitstapje

753 17 11
                                    

Hallo lieve lezers,
Duurt lang he zo'n week voor een update?. Dat vind ik nou ook met elke keer minimaal 4 hoofdstukken in de wacht. Ik heb dus besloten om af en toe ergens in de week een spontaan hoofdstukje te droppen. Enjoy!

Die avond liep ik naar mijn kamer. Ik keek op mijn wekker en zag dat het pas half 7 was veel te vroeg om te slapen. Ik had een lichte jetlag maar ik was geen grote fan van vroeg slapen.

Ik had even getwijfeld maar stond toch op en liep naar de kamer naast mij. Calum maakte de deur open begroette mij met een knuffel wat me een beetje verlegen maakte en liet me toen binnen.

"Hay luke!" begroete ik de blondie op het bed die daarna gelijk op keek van zijn telefoon. Luke glimlachte breed" hey pinguinmaatje". Ook luke gaf me een knuffel alleen ging deze iets ongemakkelijker omdat ik naast hem zat.

Calum pakte een paar glazen water en een zakchips. Calum bleef me aanstaren alsof ik iets hoorde te zeggen en op een gegeven moment werd ik daar super verlegen van.

"Calum..." calum kijkt luke aan die zijn naam riep. "Je zit te staren". Calum krapt even aan zijn nek "oh uh ja sorry. Was er iets waarvoor je kwam?" ik schud mijn hoofd"nee ik verveelde me gewoon".

Ik kijk stiekem even mee op lukes mobiel en hij grijnst "nee nieuwsgierig aagje ik ben niet aan het appen met een meisje" en ik lach. "Hoe? Hahha wist je hahaha dat ik dat dacht?"

"Omdat calum dat ook altijd vraagt" zegt luke en hij lacht weer die vriendelijke lieve lach naar me. Ik knik maar wat vriendelijk terug.

Calum zet muziek aan en begint te dansen op beyonce. Ik kijk luke aan en volgens mij hebben wij echt telepathie want op hetzelfde moment beginnen we te lachen.

Calum begint voor me te dansen en kijkt me uitdagend aan. "Dance battle?" vraagt hij aan mij en lucas.

"Kom maar op" zeg ik met een grijns. Het volgende nummer is one dance van drake. Ik beweeg soepel op de maat en doe wat hiphop moves. Verbaasd kijken de jongens me aan.

Als ik een move maak met mijn heupen blijven ze staan en staren ze alleen maar. Ik kuch overdreven en snel bewegen ze weer.

Er wordt op de deur geklopt en als ik met calum sta te dansen komt Michael binnen. Geïriteerd kijk ik michael aan. Hij wil me een knuffel geven maar geïriteerd duw ik hem opzij en loop naar luke die hij al gedag heeft gezegt. "Is er iets?" vraagt calum en komt bij me staan als luke en micheal in gesprek zijn.

Ik twijfel even maar ik vertrouw calum en knik. "Michael bood me sexlessons aan" zeg ik boos. En calum kijkt me verbaasd aan. Waarna hij michael aan kijkt met een afkeurende blik.

Michael loopt naar me toe en legt zijn hand op mijn schouder. Ik sla hem snel weg. "Het spijt me dat ik je zo boos heb gemaakt" zegt hij kalm. "Maar mijn aanbod blijft staan" fluisterd hij er achteraan waardoor alleen ik het hoor.

"Ik denk dat je beter kan gaan michael" zegt luke. Michael knikt en loopt weg. Luke knuffelt me weer "michael is soms wat onhandig met meisjes....wij allemaal wel maar anders. Hij bedoelt het vast niet verkeerd" zegt hij.

Ik weet dat hij zijn vriend niet zou afvallen. "Luke het is gewoon respectloos dat vraag je iemand niet en zeker niet na de eerste dag" zegt Calum.

Luke knikt. "Dat klopt, maar als hij haar niet op z'n minst aantrekkelijk vindt zou hij het haar niet aanbieden"

Ik denk na over wat luke zei. Moet ik michael vergeven voor zijn gedrag?

Hey lezertjes. Zouden jullie micheal vergeven?. En shippen jullie stiekem al iemand met baely?

No Sex Lessons(deel 1 Completed)Where stories live. Discover now