16 waarom ben je zo bang?

563 17 0
                                    

Dit lied past perfect bij het moment in het boek dus please zet hm aan thanks you

Ik pak mijn spullen en kleed me om in de badkamer. Als ik terug kom ligt Michael al in bed. Ik kijk hem doordringend aan en hij doet hetzelfde. Ik zeg niks en ga naast hem liggen.

Ik heb mijn nachtjapon aan omdat mijn broekje en shirtje nog in de andere kamer ligt. De japon bedekt net aan mijn kont als ik sta maar verschuift als ik lig en draai.

Michael draagt alleen een boxer wat dit alles alleen maar ongemakkelijker maakt. Ik probeer zo onopvallend mogelijk te kijken naar Michael. Hij is echt kna-hohoho wat?!. Michael draait zich naar me om. "Ik voel je ogen wel branden in mijn rug hoor" grijnst hij.

Ik kijk wat verlegen naar beneden maar Michael tilt mijn kin op om hem aan te kijken. "Zo'n mooi meisje en dan nog zo verlegen."

Hij kijkt zoekend in mijn ogen en ik probeer uit te vinden waar hij naar zoekt. "Waarom ben je zo bang?"

"B-bang?" Vraag ik onzeker bang voor wat hij gaat doen. "Ja Bang om je over te geven en verliefd te worden. Je flirt duidelijk met mij , een jongen aan de bar met luke. Maar iets houdt je tegen om verliefd te worden waarom?".

Ik begin te huilen en Michael houdt me in zijn armen.

Flashback

Ik doe mijn shirt uit. Ik had mezelf voor genomen om iets verder te gaan dan zoenen met mijn vriendje Dimitri. Hij kijkt naar mijn borsten en ik laat hem. Hij probeert mijn bh uit te doen en ik help hem. Hier stond ik zelf achter. Hij deed ook zijn shirt uit. We zoende zo verder. Hij wilde mijn broek los maken maar dat stond niet in mijn planning. Ik was bang...doodsbang. Hij zei dat hij van me hield. Dat hij me geen pijn zou doen. Eerst wees ik hem af maar hij bleef pushen en manipuleren dat ik het gewoon moest proberen. En dat bleef hij doen met mijn broek uit zijn broek uit hem aftrekken en pijpen. Mij vingeren  en likken. Ik wilde het niet maar ik wilde dat hij wist hoeveel ik van hem hield ik wilde dat hij genoot. Maar ik deed het niet. Gelukkig heeft hij me niet ontmaagd maar ik voelde me zo vies. Toen we twee maanden samen waren dumpte hij me. Hij Flirten al weken met een ander maar hij vertelde me dat hij alleen op mij viel en ik geloofde hem. Drie dagen later had hij met haar. En mijn hart brak. Daarna vertrouwde ik mijn hart niet meer aan een jongen. Flirten was leuk maar met liefde weet je niet wat je deed. Ik wilde de controles niet verliezen. Niet alweer.

Einde Flashback

Ik vertelde huilend michael het verhaal. "Reageerde je daarom zo heftig op me?" Vraagt Michael meeleven en schuldig. Ik knik "deels".

"Deels?" Vraagt Michael niet begrijpend waar ik op doel. Ik kijk hem aan en hij mij. Hij strijkt troostend over mijn haar ik glimlach licht maar gebroken. Michael komt dichterbij maar stopt. "Mag ik je leren opnieuw lief te hebben. No sexlessons! Maar love lessons Ik doe niks wat jij niet wilt. Ik wil je alleen liefde leren te accepteren ".

Ik slik ik kijk hem aan. Woorden zijn niet nodig onze ogen spreken genoeg. Lichtjes voel ik zijn lippen op de mijne liefde vol. Vlinders dansen weer in mijn buik. Het gevoel wat ik een hele tijd heb verafschuwt. Een glimlach vormt zich langs mijn lippen en ik voel de liefde die Michael in de kus stopt. Ik open mijn mond een stukje en geef hem toegang.

Onze tongen spelen een spelletje maar ik neem na een tijdje de hand en bepaal het ritme. Het wordt iets ruwer als Michael na een paar tellen mij weer weet te overheersen en boven op me gaat liggen. Hij haalt het gewicht van mij af bang me te pletten. 

Hij haalt zijn lippen van de mijne. "Wauw" zegt hij. Ik glimlach en kijk hem aan met rode wangen. "Dankje"

Michael rolt weer van me af en ik ga op zijn borst liggen. Hij slaat zijn armen om me heen en zo vallen we in slaap.

No Sex Lessons(deel 1 Completed)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora