27 akward moments ft michael

434 14 0
                                    

Ik wist wel dat ik geen emotioneel wrak van mezelf was...jup peroid is net weg. Ik voel me een stuk beter en een stuk minder chagerijnig. Michael en ik gaan vanavond een film kijken samen en dan ontmoet ik zijn familie die op bezoek komt...

Niet alsof ik hem niet stress of zo... Jup ik stres. Wat moet ik aan? hoe zijn die mensen? Wat vinden ze van me?.

Ik heb ze een keer gesproken toen Michael ze belde via skype. Maar dat was het ook wel een beetje.

"Welke film wil je zien?" vraagt Michael me. Ik zit naast hem op de bank en heb een leuk shirtje met een spijkerbroek aan. Het past bij mijn persoonlijkheid en het is niet te duidelijk dat ik een uur voor mijn kledingkast heb gestaan.

"Ehm...kuno of zo die nieuwe tekenfilm". ik zag michaels hoofd betrekken. Ik weet dat hij liever actie kijkt maar ,de afgelopen paar keer dat we films keken was het al-tijd actie.

Michael zette de film aan en nog geen 10 minuten later ging de bel. Zijn ouders waren er!!

Ik haalde snel een hand door mijn haar en liep zenuwachtig met hem mee om de deur te openen. Michael grinnikte om mijn zenuwachtige gedoe en ik gaf hem snel een por.

We stelde elkaar voor en ik schonk de koffie in ondanks dat we op michaels hotelkamer waren die ik niet met hem deelde deze keer. We waren namelijk alweer verder gereisd binnen Engeland.Deze keer had ik wel een eigen kamer.

Het leek goed te klikken ondanks, dat ik me soms ergerde aan zijn moeders overbezorgdheid. Zijn vader was een toffe peer. We leken redelijk op een lijn te zitten. Soms zo erg dat Michaels blik veraden dat hij ons bijde wilde neerschieten ,als we een discussie hadden tegen hem.

Na een tijdje bleven zijn ouders in de woonkamer nog even praten en zeiden ze dat wij best een film mochten gaan kijken in de slaapkamer. Dat gingen wij doen terwijl zijn ouders zouden gaan avond eten. Dit hadden ze nog niet gedaan door de lange reis en het tijdsverschil.

We keken de film en het was best een goede film. Ik besefde me dat ik misschien nooit echt een goede vader heb gehad. Ondanks dat mijn moeder er altijd voor mij was en een vader en moeder in een is voor mij. Mijn vader verkoos zijn zwakte boven ons. Hierdoor verloor ik mijn vader. En ik hoop met heel mijn hart dat Michael mijn perfecte vader kan zijn op een dag. Nee, niet voor mij! Voor ons kind dat er hopelijk op een dag mag komen.

Ik kus michael en hij kust mij. Hij draait me op mijn rug en verdiept de kus. Ik laat me meeslepen in de kus en ondanks de kramp die zich ontwikkelt in mijn mond ,verdiep ook ik de kus en zoen hevig verder. Zijn handen verkennen mijn wangen, dan mijn nek, mijn hals , lager, nog iets lager: Mijn borsten. Uit zijn mond ontstaan soms kleine onsnapte geluidjes.

Ook ik merk niet alles in de hand te hebben. Mijn handen gaan onder zijn shirt en mijn ademhaling is zwaar. Opeens weet ik de automatische dingen niet meer te doen. Het ademen, praten, bewegen. Ik doe van alles maar weet niet hoe.

Zijn heupen gaan op en neer en soms rollen we een beetje. Ik druk me tegen hem aan en voel hoe hard hij is. Stiekem voel ik me een beetje trots. Ineens vliegt Michael overheend.

Hij gaat snel van me af en trekt zijn shirt recht die bijna uit was. Ook ik doe mijn shirt goed en ga verbaasd recht op zitten. Michael loopt naar de deur en maakt hem open. Zijn vader had toevallig de deurklink vast opent de deur ook en blijft in de deur opening staan.

"Hoe gaat het hier? Is de film al afgelopen?" vraagt hij ons onderzoekend. Michael weet zich duidelijk geen houding te geven. Hij leunt tegen de verwarming zwaar blozend. Hij stammelt iets wat klonk als " ja, hij is net afgelopen".

"Oh oke....wij gaan zo naar ons hotel willen jullie mee?" vroeg zijn vader ons. " ehm nee dank je pa. We hebben morgen weer stage" stammelde Michael verder. Ik wist nog steeds geen woord uit te brengen.

Ik denk dat zijn vader precies wist wat er gaande was. En dit was zo verschikkelijk akward. Ja, goedenavond meneer mijn naam is Baely Swan. Leuk u te leren kennen. Ja ook op deze manier waarop u mij en u zoon bijna betrapt op droogneuken. Geen zorgen hoor we zijn niet altijd zo....

Jup akward as fuck (zie de woordgrap...oke not funny and not less akward)...

No Sex Lessons(deel 1 Completed)Where stories live. Discover now