14 kampvuur

607 17 0
                                    

Extra lang hoofdstukje
Imagine aleisha 's stem als die van Baely. Ps jullie zullen het wel al gemerkt hebben maar ik update wat minder. Ik heb niet zo heel veel tijd om te schrijven meer door mijn minder telefoon regel van mijn stiefvader zucht en mijn school. Ik hou graag altijd wat hoofdstukjes in mijn ongepubliceerd zodat ik ze later nog eens kan nalezen of als ik een idee heb mijn oude idee te veranderen. Ook vind ik het gewoon prettig om niet gelijk te moeten publiceren en dan later spijt te hebben dus daarom veel lees plezier

Als we allemaal een pizza hebben maak ik de doos open. "Peperoni, hoe wist je dat dit mijn favoriete is?"

Michael haalt zijn schouders op. "Een klein zwartharig vogeltje?". En ik kijk Calum spottend aan. Hij had dit allemaal gepland en aan de grijns op zijn gezicht weet hij dondersgoed dat ik hem door heb.

"Omg weet je waar ik zin in heb?!" Roep ik enthousiast. "Seks?" Vraagt Michael plagend. Hij krijgt een tik van Ashton. "We zijn niet allemaal zoals jou michael".

Ik schud afkeurend mijn hoofd. "Nee, een kampvuur en marshmallows" zeg ik dromerig. "Dan gaan we dat toch doen" stelt Luke me lief toe. De rest stemt in.

Na dat de normaal zo verlegen luke en ik de late Night performance hadden gedaan , liep ik naar mijn kamer luke liep mee die richting op. "Baely ?" Vraagt Luke.

Ik kijk op. "Weet je al met wie je op de kamer wil vanavond?" Ik schud mijn hoofd nee. "Ik vind dat jullie mogen kiezen aangezien ik gister koos". Zeg ik bedenkelijk. "Goed punt".

En met dat vertrekken we in ieder een eigen kamer om ons om te kleden. Want tja een pak en een avond jurk is niet ideaal voor het strand. Ik denk even na over wat ik aantrek en besluit mijn zwarte laag uitgesneden topje aan te doen met een zwartwit geruit bloesje en een spijkerbroek. Mijn haar doe ik in een rommelige knot en mijn oorbellen laat ik in voor de badgirl look.

Mijn make up laat ik voor wat het is en mijn hakken verruil ik voor slippers. Op de gang wacht ik even op lucas en samen lopen we lachend en klooiend richting het strand. Ik geef iedereen een knuffel die er zit. "En ik dan?" Vraagt Luke beteuterd.

"Jaloers?" Vraagt ik plagend. "Nee" zegt luke snel. "Aw kom hier " ik sla mijn arm om zijn schouder en geef hem een kus op zijn wang. Daarna haal ik mijn arm snel weg om te verbergen dat mijn hoofd waarschijnlijk net zo rood is als die van lucas nu. Michael kijkt wat jaloers , calum grijnst en Ashton kijkt verast.

Als het stil blijft kijk ik om me heen. "Wie speelt er gitaar?" Vraagt ik wijzend naar de gitaar naast Calum. "Ik, Micheal en Lucky luke daar" grijnst Calum. Ik geef hem een waarschuwende blik en hij steekt zijn tong uit. "En wie gaat er spelen en waar zijn de marshmallows?"

Ash laat de zak rond gaan en Michael stelt voor te spelen. "Dont wase your time on me your already the voice inside my head i miss you miss you".

Verwonderd kijk ik Michael  aan die de eerst paar zinnen zingt. Nog verbaasder kijk ik als ze samen zingen. "Wow wow wow ho stop!"

Ze kijken me verbaasd aan "is dit een prank? Waar is die radio?". Ze beginnen allemaal te lachen. "Jullie kunnen mega goed zingen!!".

Ze kijken me allemaal een beetje verlegen aan behalve Michael. "We zijn net een bandje gestart alleen zijn we nog niet zo heel bekend en goed".

Ik schud mijn hoofd. "Zing eens een voor een"

Calum begint. "'Cause ive been having all this nightmares. seeing you is my only way up" Calum's stem klinkt lief met een klein beetje slis.

Dan begint Ashton. "We're Just ordinary people we dont know which way to go". Ashton glimlacht waarneer hij zingt en kijkt verlegen wat hem heel schattig maakt maar waarneer hij verteld dat hij normaal de drums speelt kijk ik hem verbaasd aan.

Dan is Michael "Michael wants another slice. Michael wants another slice. Michael wants another slice . Pizza!" Ik lig dubbel van het lachen. En spuug daardoor mijn marshmallows uit in het vuur. Dit laat de andere dan weer lachen.

Michaels stem is uitdagend, stoer, een tikkeltje metal a like maar ik hou er wel van. En het brengt het zelfde geluksgevoel bij me al bij adrenaline in een achtbaan.

En dan is luke. "I dont mind spending every Day. Out on the corner in the pouring Rain. Look for the girl with the broken smile. Ask her ik she like to stay a while and she will be loved."

Verbaasd en met open mond zit ik Luke aan te staren. Zijn stem is zwoel en sexy maar toch ook heel lief en liefkozend. Ik zeg niks en klap alleen maar.

"En nu jij!" Roept Ashton enthousiast. "Ah ah no way! Ik kan niet zingen ook al vind ik het nog zo leuk!".

Luke moedigd me aan door vanaf het begin weer zijn liedje te zingen en dan zing ik toch maar mee. En verbazingwekkend genoeg klinken onze stemmen best mooi samen.

"Tss wat nou niet zingen je stem klinkt hartstikke sexy!" Scheeuwt Michael. Verlegen kijk ik naar het vuur. "Oh en ik slaap vanavond bij je hebben we besloten" zegt michael dan en ik schrik. Als dat maar goed gaat.

No Sex Lessons(deel 1 Completed)Where stories live. Discover now