38

333 14 0
                                    

De volgende dag kregen we een danscursus van niemand minder dan timor steffens (als je niet weet wie dat is ga naar yt you have to see his moves).

We kregen les in hiphop en niks is beter dan luke en Ashton met elkaar zien dansen, omdat ze geen partner hadden van het andere geslacht.

Echter was dit voor Timor niet ideaal om les te geven en werden ze na een half uurtje de les uit gezet. Na 2 uur waren we klaar en hadden we de choreografie onder de knie.

Calum was een natuurtalentje en ik had mazzel met mijn danservaring. We kregen de complimenten van Timor wat voor mij persoonlijk veel betekende.

Die avond moesten we een optreden doen met zijn choreo. Daarvoor zouden we nog een generalen hebben maar voor nu was het wel genoeg.

Ik ging naar de kleedkamers , nam een douche en kleedde me om. Calum stond me al op te wachten en samen zouden we een ijsje gaan halen en op het strand gaan zitten.

Na een tijdje stond Calum op "ik krijg een houte reet van dat zand" zeurde hij. Ik keek even bedenkelijk naar zijn kont en kneep er even speels in. "Nope, gewoon nog vlees en bloed" lach ik.

Calum tilt me op in bruidstyle en ik sla geschokken mijn armen om zijn nek. "Mag jij dat ?" vraagt Calum met een speelse grijns.

"Ehm..ja duh. Maar wel als enige" zeg ik en ik steek mijn vinger op. "En wie heeft jou toestemming gegeven?" vraagt hij uitdagend.

"Nou ik dacht jij hebt pijn aan je kont ik masseer hem even" praat ik onzin om me eruit te praten en calum schiet in de lach wat mij ook aan het lachen maakt.

Onder tussen zijn we alweer een stukje gelopen. "Waar gaan we heen?"

"Een mooi plekje" zegt hij geheimzinnig.

"En waar is dat mooie plekje?".

"Daar kom je wel achter"

"Als je het je slaapkamer is dan vind ik dat niet zo'n mooi plekje hoor die mag je wel eens opruimen namelijk" zeg ik bedenkelijk.

Ik krijg een por in mijn zij. "Nee wijsneus"

Calum neemt een klein sprintje het bos in en ik moet aardig doorrennen om hem bij te houden.

Calum is langzamer gaan rennen en pakt mijn hand. "Voorzichtig hier" zegt hij wijzend naar de stenen op het kleine riviertje die er glad uitzien.

Ik loop met calum achter me die mijn heupen vast houdt om me te ondersteunen.

Aan het eind zie ik een kleed liggen. "Zin in een picknick?" vraagt hij lief.

"Duh food is good!" lach ik en we gaan zitten.

Calum gooit aardbeien naar me maar ik kan totaal niet vangen met mijn mond dus na 3 stopt hij er een in zijn eigen mond.

Hij buigt naar me toe en geeft half lachend de aardbei over.

"Cal ik ben geen vogel. Ik kan ook op andere manieren eten hoor" lach ik.

"Weet ik maar dit is leuker" lacht hij schouder ophalend.

"Weirdo" lach ik mee.

"Maar wel jouw weirdo" zegt hij knipogend.

No Sex Lessons(deel 1 Completed)Where stories live. Discover now