13 pizza

596 17 4
                                    

Verbaasd kijk ik Calum aan. "Dat wist ik niet" zeg ik . Calum kijkt me geruststellend aan. "Het geeft niet. Alleen de jongens weten het. En mijn ouders en zus natuurlijk".

Ik knik en een opgeluchte zucht verlaat mijn lippen. "Is er iets?" vraagt Calum , damn die jongens kent me iets te goed. "Well, ik zat dus te denken... Michael bood me aan het begin sexlessons aan, Ashton noemde me boo, ik noemde je aantrekkelijk en Michael denkt dat ik met luke flirt en hij me leuk vind. Dus dat jij gay bent is voor mij een kleine zorg minder" grinnik ik.

Calum lacht " Tja, Micheal is een apparte maar het is verbaasingwekkend hoe goed hij met je om kan gaan ondanks zijn rare begin. Ashton is een beetje onze daddy en bi" Calum glimlacht even hintend voor hij verder gaat" dus dat hij jou net als zijn zusjes boo noemt is eigenlijk niet zo verbazingwekkend. Wat luke betreft weet ik het niet. Hij is altijd wel wat onzeker."

Een awh verlaat mijn mond "Je vindt ashie leuk!". Calum kijkt geschrokken om zich heen. "Hey rustig maar ik vertel hem niks" Calum kijkt me dankbaar aan.

Dan begint hij te grijnzen. "Dus... Als ik je gay best friend ben, Ashton je nieuwe broer en verbode terein" Calum kijkt me even speels nep-streng aan waarna we lachen. "Waar staan luke en  Micheal dan?" vraagt Calum nieuwsgierig. Damn we lijken echt te veel op elkaar.

Ik haal mijn schouders op en kijk rond als ik Micheal zie staan en zwaai naar hem " Michael daar" en wijs. Calum kijkt me droog aan en ik weet best dat hij dat niet bedoelde.

Michael komt op me afrennen. Hijgend staat hij voor ons. "Pizza...korting...nu...jij...ik?" is het enige wat ik versta. "Oeh een date" grijnst Calum en wiebelt met zijn wenkbrauwen waarna hij twee boze blikken van ons krijgt.

Dan pas dringt tot me door wat michael zei. "PIZZZAAAAA!" ik ren snel naar waar Michael vandaan kwam maar weet niet waar de pizzatent is dus wacht op Micheal. Hij tilt me op richting het strand zet me op een handdoek en zegt "blijf!".

Stomverbaasd kijk ik hem na.  "Ben je michaels aan het spotten?" vraagt Luke lachend als hij van achter me de zee uit komt. "Zoals jij sexy het water uitkomt lopen waarneer er meiden  aankomen zeker?" zeg ik grijnzend en luke schud lachend zijn hoofd. Luke ploft naast me en geeft me plagend een knuffel waardoor ook ik nat ben(niet weer doordenken kindjes). "Jak lukey moest dat nou" Luke knikt overdreven enthousiast "ja". Ach gelukkig is het warm.

Michael komt aan met twee dozen pizza. "En die van ons dan?" vraagt Calum als hij erbij is komen zitten en Michael er een aan mij geeft. "Mama heeft geleerd dat je een dame met respect moet behandelen als ze geen bitch is en jullie zijn geen dames maar bitches dus jullie betalen je eigen pizza maar".

Geiriteerd staan luke , calum en Ash(die er ondertussen ook bij was komen zitten) op. Calum stoot me aan "ik zei toch dat je op date ging " en er onstaat een vermaakte grijns op zijn gezicht.

No Sex Lessons(deel 1 Completed)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu