19 no other boys by his girl

487 17 0
                                    

Hey jongens ik heb een vriendje yay haha daardoor heb ik ook helaas niet zo heel veel hoofdstukjes gemaakt sorry afgeleid toch hier een hoofdstukje voor jullie

Als we terug trekken kijk ik hem blozend aan."  Ik Ook van jou. Ik hoef geen sex of love lessons. Leer me liever je vriendin te zijn".

"Graag bae" en hij glimlacht oprecht naar me. Ik pak een papiertje en dep zijn wangen droog. Michael volgt elke beweging met zijn ogen en ik kus hem even als ik klaar ben. "Zijn we dan officeel een stel?" Vraag ik onzeker. "Ik zou niks liever willen" fluistert Michael in mijn oor als hij mijn hand pakt.

"YES YES YES WHOOOOHOOO" horen we Calum's stem vanachter de deur. "Calum jij idioot nu weten ze dat we ze af fluisterde!" Scheeuwt Ashton terug. "Ja nu helemaal Ashton als de deur nog op een kier staat" horen we Luke droog zeggen.

Michael komt niet meer bij van het lachen. Ik heb de kans niet om te lachen door Calum die me om mijn hals vliegt en blijft ratelen over hoe erg hij ons shipt.

"Zeg Baely jij slaapt nu zeker met een vaste jongen op de kamer?" Vraagt Luke grijnzend. "Ja " antwoord Michael voor mij en ik lach. "Dat is duidelijk no other boys by his girl " lacht Ashton.

No Sex Lessons(deel 1 Completed)Where stories live. Discover now