40

292 12 0
                                    

Kom op bae, ik doe niks dat jij niet wilt dat weet je en we kunnen ook gewoon 10 minuten praten als je dat wilt" zegt Calum lief en ik stem dan toch maar in.

Michael die stranddienst had haalt de sleutel van de kleedhokjes te voorschijn en laat ons binnen. Van buiten draait hem hem op slot en daar staan we dan. Tegen elkaar aangeplakt omdat het strandhokje niet heel groot is.

"Jullie 10 minuten gaan nu in" lacht Michael en ik hoor dat ze weg lopen.

"Gaat alles oke?"vraagt Calum in het donkere hokje waar geen verlichting hangt. "Ja wel ik begin een beetje te zien" lach ik.

Calum blijkbaar ook als hij een hand over mijn haar strijkt en ik zie dat hij me aankijkt. "Lekker knus zo he " lacht hij.

"Oh t kan nog erger hoor en ik duw me tegen hem aan zodat hij minder ruimte heeft en we lachen. "Dit was niet wat ik bedoelde maar je hoort mij niet klagen." lacht hij
Ik duw hem nog een beetje en merk dat hij valt.

Ik lach hem een beetje uit maar dan trekt hij me mee. Door het gebrek aan ruimte val ik bovenop hem en we lachen even.
"
Calum kust me en ik kus hem terug. Zijn hand gaat weer iets onder mijn shirtje en stop even van de shrik. "Sorry bae, vind je het erg?" vraagt hij. "Nee het is goed ik shrok alleen".

"Zeg het me als ik te ver ga he" zegt hij en ik hoor zorgen in zijn stem.

"Doe ik" zeg ik en ik kus hem om hem niet zoveel zorgen te laten hebben. Ik kus hem met iets meer passie en hij volgt mijn voorbeeld. Zijn hand gaat verder onder mijn shirtje tot hij uit is en ik nestel mijn vingers in zijn haar wat hem laat kreunen.

Ik voel mezelf rood worden door wat ik deed maar ben blij dat hij het niet kan zien. "Je hoeft je daar echt niet voor te schamen hoor " lacht Calum een beetje met een hese stem. Als ik ook ik iets kreun en verschrikt stop met zoenen.

Ik zoen hem weer als bevestiging en we stoppen er nu beide meer lust in. Ook Calums shirt gaat uit en als ik zijn borst verken merk ik zijn bobbel.

Ik negeer het deze keer en probeer er niet op te zitten of liggen maar Calum gaat rechtop zitten en trekt me dichter naar zich toe waardoor ik niet anders kan. Ik beweeg automatisch mijn heupen iets en onze zoenen maken soms plek voor kreunen als ik voetstappen hoor stop ik aprubt.

"Jongens aankleden de tijd is op!" hoor ik Luke lachend scheeuwen.

Snel sta ik op en doe mijn shirt aan. En Calum volgt mijn voorbeeld. De deur gaat open en we proberen eruit te zien alsof er niks is gebeurt.

"Zo was het leuk" lacht Michael. Ik stap er zo zelfverzekerd mogelijk uit en zeg uitdagend " ja hoor" en de jongens behalve Michael lachen.

"Vertel eens" zegt Ashton. "Wat hebben jullie gedaan?"

"Nou... "Zegt Calum bedenkelijk" met of zonder details?" zegt hij lachend en ik wordt even bang.

"Met duh" lacht Ashton. 'Nou we hebben gezoend "en de jongens kijken geintreseerd ik wordt iets bang. Zou Calum serieus alles gaan vertellen? Ik kijk Cal aan en hij knipoogt onzichtbaar naar me. "En toen hebben we gepraat over het dansen, familie enz" zegt hij.

Als ik de teleurgestelde blikken zie moet ik lachen. We besluiten niet verder te gaan met het spel en gewoon marshmellows te roosteren zoals ze al deden in de tussentijd.

"Baely heb je even?" ik kijk verbaasd naar Luke en knik. Ik loop met hem mee en Calum kijkt me als beschermend vriendje in de gaten maar ik weet dat de afstand te ver is voor hem om ons te verstaan als we zouden praten.

Luke stopt. "Vertel wat is er echt gebeurd daarbinnen?" ik lach nep. "Dat vertelde Cal toch net"

"Sure" zegt Luke. "Bae ik ken jullie langer dan vandaag. De deur ging open en jullie keken een beetje gestressed."

"Ik werd geiriteerd van het plotselingen licht" zeg ik zo overtuigend mogelijk.

" Calums haar zat door de war" zegt Luke die er geen woord van gelooft.

"Ik zoen nou eenmaal met mijn handen in zijn haar. "Zeg ik niet erbij vertellend waarneer.

Luke knikt. "Kan zo wezen maar ik weet dat Cal niet al een boner krijgt van alleen zoenen" zegt Luke en ik wordt zo rood als een tomaat

Luke krijgt een grijns "got yah!" lacht hij.

Ik kijk naar Calum. En ik zie hem opstaan en onze kant op komen.

"Alles goed hier?" vraagt hij en slaat een arm om me heen.

"Nou ligt eraan wat er allemaal echt is gebeurt daarbinnen aangezien jij je boner probeerde te verbergen' ook Calum wordt rood en kijkt mij even aan.

"Hmn oke in iedergeval wel iets meer dan zoenen" zegt Luke en hij lijkt dit verhoor maar al te leuk te vinden.

Calum krapt aan zijn nek en ik druk me iets tegen zijn zij omdat ik eigenlijk gewoon weg wil van luke en opeens heel vreemd een knuffel wil.

Calum grinnikt een beetje en slaat een arm om me heen.

" oke fijn je houdt je mond! Maar ja wel iets meer dan zoenen en nee ik ben nog maagd" sis ik naar Luke waarschuwend.

Lukes blik verzacht en kijkt ons lief aan. "Tuurlijk jongens ik loop maar wat te plagen. Ik ken jullie goed genoeg om die dingen te zien maar ik ben geen lul"

Ik en Cal halen opgelucht adem. "Maar geen leugens meer naar mij he ik heb jullie toch wel door met jullie droogneuken" lach hij.

We knikken wat afwezig en lopen met zn drieen over iets anders pratend terug. So genant.

No Sex Lessons(deel 1 Completed)Where stories live. Discover now