~DANKWOORD~

93 4 0
                                    

Allereerst wil ik iedereen bedanken die dit boek gelezen heeft. Ik kan jullie niet genoeg bedanken, het was een droom om dit boek met jullie te delen en ik hoop ook wel dat jullie dit boek met plezier hebben gelezen. Ik vindt het héél spijtig dat er toch een einde aan gekomen is, want ik zou liever gewoon eeuwig verder schrijven.

Zoals ik in het laatste hoofdstuk al vermelde, heb ik dus ook nog andere boeken. Op dit moment twijfel ik héél erg of ik wel een vervolg zou schrijven op dit boek. Ik weet het nog niet zo zeker, maar ik zal het jullie zeker laten weten! Momenteel zijn de drie andere boeken fanfictie, over Luke Hemmings. Dus sorry als je geen fan bent, maar ik zal ook nog gewone boeken zoals deze schrijven, want dat vind ik onwijs leuk om te doen. Momenteel staan er 3 boeken online, neem gerust een kijkje! Ik heb héél wat boeken (5) privé gezet, omdat ik daar eerst wil doorschrijven en dan pas na een tijdje de boeken online zet als ik ver genoeg ben in de boeken.

Meer kan ik eigenlijk niet zeggen en ik kan jullie niet genoeg bedanken voor alles! :) Laat ook gerust even weten wat je van mijn boek vond, want dat lijkt me wel leuk om te horen.

Lovies for you all! ♥♥♥♥♥♥

In love with a player Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu