Hoofdstuk 28.

94 3 0
                                    

Lena

Ik kom bij een verlaten straatje uit en het zijn allemaal rijhuisjes voor zover ik kan zien. Het ziet er best schattig uit, ik zie het al voor me dat het daar vast gezellig is binnen. Of ja, bij kleinere huisjes heb ik toch meestal zo'n voorgevoel. 

Hij belt aan bij een huis, het is wit geverfd en de deur is in een donkergrijze kleur. Er staan op de vensterbanken allemaal bloembakken en er hangt, als ik het goed kan zien, een plaatje met 'Home Sweet Home♥' erop. Maar wat heeft hij daar in hemelsnaam te zoeken? 

Mijn ogen worden groot als ik zie dat Nathalie de deur opent. Ze staat bijna naakt. Alleen een badjas. Zou ze daar iets onder hebben? Ik hoop van wel, stel je voor dat hij vreemdgaat...

Onopvallend probeer ik dichter te komen door langs auto's te passeren en me achter muren te verstoppen. Ik sta achter een muurtje bij het huisje ernaast aan de rechterkant en nu kan ik alles horen wat ze zeggen. 'Wat is er?' Vraagt ze, terwijl ze met haar haren speelt en luid kauwt op haar kauwgom. 

Mijn gezicht wordt lijkbleek als ze beginnen te zoenen. Ze springt om zijn heupen heen en haalt haar handen door zijn perfecte, warrige haren. Hell, no! He is mine, bitch! 

Voor ze de deur kan dichtslaan, ben ik net op tijd om de deur tegen te houden en stil naar binnen te lopen. Gekreun komt uit de woonkamer. 'J-Jake, sneller!'  'Schatjeeee' En ga zo maar door. Ik voel me misselijk. Werkelijk, dit had ik echt niet van hem verwacht. Hij hield niet van me, waarom dacht ik van wel? Natuurlijk, hij is knap en dan heb je een lelijk meisje zoals ik. 

Hmm, ik weet al iets. Haastig open ik de camera op mijn telefoon en begin ik te filmen wat de twee aan het doen zijn. Urgh...

Nadat ik genoeg op camera heb, besluit ik om de deur hard dicht te slaan en dan vlug weg te lopen. Toen ik hem aansprak over Nathalie, wanneer hij haar naam in zijn droom fluisterde, deed hij er zo pijnlijk over. Die angst in zijn ogen..En dan moet je nu eens kijken, hij gaat bij haar om met haar zijn 'behoefte' te doen. Viespeuk. Ik hoef hem niet meer. 

---

Ik loop te sukkelen over straat, precies alsof ik een zwerver ben. Inmiddels heb ik twee nieuwe berichten. Kate. Shit, die creep weer. Ik vindt het best eng, misschien moet ik hem toch maar gaan blokkeren..

Kate: 

*Omg, girl! Ik heb nog niks van je gehoord, is alles oké? Ik maakte me gewoon zorgen en wanneer kom je EINDELIJK terug naar school? I miss you. Je laat me in de steek met Pauline en urgh, ze wil jou plaats in nemen, maar dat gaat niet lukken. Laat iets van je horen. Love you, my best friend Xx* Ik kan een glimlach absoluut niet onderdrukken..Toch nog iemand die me aan het lachen maakt. Ik besluit maar te antwoorden.

*Oops, sorry. Veel aan mijn hoofd en ruzie met Jake. Hij ligt keihard te neuken met Nathalie. Heb ze zojuist gefilmd en ik mag maandag weer naar school, girll. Het is vandaag vrijdag en dan kan je me weer zien. Na school afspreken, ik heb afleiding nodig. Haha, sorry! Pauline wil mijn plaatsje innemen? Mooi niet, lol. Love you more, my world. Xx*

*Serieus, met Nathalie? Ohh, no... Ja tuurlijk, ik kom na school bij jou, goed? Waar woont Jake ook alweer? xx* 

*Kate, ik moet je serieus wat vertellen. Ik verblijf in een B&B. Westersstraat 51, het is best groot en sorry babygirl, ik heb veel uit te leggen. Xoxo*

*Ja, heb ik gemerkt. Ik ben om halfvier uit, zie ik je dan?* 

*Sure! (:* 

Onbekende, (Ook creep dus): 

*Heyhey!* 

*Leave me alone...* 

*Ruzie met Jake? Ohh, wat jammer... Jullie zijn toch een kut koppel.* 

*Hoe weet jij dat? Engerd...* 

*Mijn geheimpje. Zal ik je komen vergezellen? Ik heb wel iets in gedachten hoor..*

*Ieuww, nee. Liever niet. Fuck you.* 

*Graag, jij boven en ik onder?* 

*Fuck off!* 

--

De straten zijn leeg. Het lijkt wel alsof iedereen plots van de aarde is verdwenen. Behalve ik... De oude vrouw bakt pannenkoeken en de man is bezig met het gras te maaien. Blake zit aan de tafel op zijn mobiel te typen. Zal ik sorry zeggen, voor alles wat ik gezegd heb? Ja.

'Ehh, B-Blake. Sorry, voor mijn gedrag. Misschien moest ik niet zo reageren..*Mijn stem klinkt zo ontzettend verdrietig, je zou het gelijk merken. Dat is best logisch, want ik ben gebroken. Mijn hart is in duizenden stukjes. Die allemaal moeten gelijmd worden, maar dat komt nooit meer goed.. 

'Is goed hoor. Het spijt me ook.' Hij lijkt het te menen, zijn stem is zo zacht. Zonder zelfs om de toestemming te vragen, ga ik bij hem zitten en beginnen we te praten. Hij vraagt wat er is en ik besluit maar om alles uit te leggen van Jake. Hij legt zijn hand op die van mij en wrijft over de rug van mijn hand met zijn duim. 

---

'Lieverd is alles oké?' Vraagt Kate als ze me ziet. Ik zeg nog even gedag tegen Blake en loop dan met haar naar mijn kamer. Op naar de uitleg die een eeuw zal duren, ik heb zo ontzettend veel moeten meemaken, ik kan het niet meer... 

Na de uitleg trekt Kate me in een knuffel. 'Die had ik echt nodig.' Fluister ik. Ik heb echt heel veel geluk met haar, ze was mijn eerste vriendin op de school, toen ik nog alleen was en net nieuw was. Tot die tijd heeft ze me altijd gesteund en is ze altijd al bij mij gebleven. En daar, daar ben ik haar dankbaar voor. 

Jake komt de kamer ingelopen en ploft naast me neer. Hij grijpt mijn hand, maar nog geen seconde later trek ik hem weg. 'S-sorry.' Mompelt hij. Zijn blik ziet er kwetsbaar uit. 

'Laat me alleen, ga naar Nathalie.. Klootzak!' Schreeuw ik, terwijl ik hem met mijn vlakke hand op zijn wang sla. Mijn handafdruk brand in zijn wang en een rode plek komt tevoorschijn. Ja, ik heb lef. Zeker als het over dit soort gevallen gaat. 

'Waarom zou ik naar haar gaan?' Tot mijn verbazing is hij redelijk rustig, dat zou ik in zijn geval totaal niet zijn.

'IK HEB ALLES OP VIDEO EN DOE NIET ALSOF JE VAN NIETS WEET, IK BEN JE GEVOLGD EN HEB ALLES MET MIJN EIGEN OGEN GEZIEN!!!' En volgens mij, heb ik zo luid nog nooit geroepen... 

'GA VERDOMME MIJN HUIS UIT!' Schreeuw ik er nog achter. 

Ik hou nog steeds van hem, maar hij heeft me pijn gedaan. Meer dan ik aankon en ik weet niet of ik nog zin heb in mijn leven. Mijn moeder verlaat me, de liefste die er is en dan Jake die me bedriegt met die hoer. Alle dierbaren verlaten mij, behalve Kate... 

---

Don't worry! Dank je voor alle stemmen trouwens, ik had ze gisteren nog niet gezien! Xxx 

In love with a player Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu