Hoofdstuk 39.

119 4 0
                                    

4 jaar later...

Lena

'Mevrouw, u bent zwanger.' Zegt de dokter met een glimlach. Jake neemt me in zijn armen en draait een rondje. 'Woehooee, we krijgen een baby. Ons kindje. Je zal de beste moeder worden.'

'Jij de beste vader, Jake.' Hij kust me vol op mijn lippen, terwijl de dokter ons een beetje ongemakkelijk aankijkt. Ik glimlach door de kus heen, waardoor Jake zijn lippen van de mijne haalt.

'Wat is er?' Vraagt hij verbaasd.

'Die dokter keek akward.' Fluister ik stil in zijn oor, onhoorbaar voor de dokter. Hij begint zachtjes te lachen, waardoor ik nu ook moet lachen.

We lopen samen naar buiten, dromend over ons kindje. 'Ik ben zo blij, we worden gewoon ouders!' Gil ik enthousiast. Een paar mensen op straat kijken ons raar aan, waardoor we in de lach schieten.

Ik stuur even naar Kate dat ik belangrijk nieuws heb, want ik wil het haar sowieso nog vertellen.

*Me: Kate, ik moet je iets belangrijks vertellen. Kan ik komen binnen 10 minuten? *

*Kate: Yes, sure! Ik ben benieuwd wat je te vertellen hebt. Hint?*

*Me: Je gaat keihard gillen :D*

*Kate: Okay?*

*Me: Okay.*

--

We rijden naar het huis van Kate en Blake, ja ze wonen ook samen. Ze zijn echt supercute! Blake en Jake zijn ook steeds betere vrienden geworden, ondanks alles wat er tussen hen is gebeurd.

Ik druk op de bel en nog geen seconde later gaat de deur open. Kate maakt een zwaaiend handgebaar, als teken dat we binnen mogen. Ze schenkt wat drinken in en loopt daarna naar de bank.

'Vertel, girl.' Zegt ze met een opgetrokken wenkbrauw.

'Okay, ik eh-ben zwanger.' Ze gilt en komt op me afgerend, waardoor ze boven op me ligt en ik me niet kan inhouden van het lachen.

'Ik wist het wel.' Antwoord ze, als ze eindelijk van me af is gegaan.

---

Na over alles gepraat te hebben, loopt Jake naar me toe. Hij heeft een glimlach op zijn gezicht. Hij neemt mijn handen vast en geeft er een kusje op. 'Dit wou ik al doen vanaf het begin dat ik je kende.' Wacht, wat?

Hij gaat op zijn knieën zitten, waarna hij een doosje uit zijn jasje haalt. Oh god.

'Lieve Lena, je maakt me de gelukkigste man op aarde, wil je met me trouwen?' Ik slaak een gil van blijdschap.

'Ja, ik wil!' Zeg ik iets te enthousiast. Hij haalt de ring eruit en schuift die om mijn vinger.

'Nu ben je officieel de mijne.' Fluistert hij in mijn oor, waardoor ik even moet giechelen. Kate staat gillend toe te kijken, terwijl Blake haar in een knuffel trekt om haar te kalmeren. Het ziet er echt schattig uit, je zou ze eens moeten zien.

'Omygod, we gaan trouwen!' Ik spring in Jake's armen, hij maakt me zo gelukkig.

'Ik hou van jou.'

'Ik hou ook van jou, Jake.'

'Forever.'

'And always.'

En ze leven nog lang en gelukkig.

---

Hierbij wil ik jullie zeggen dat mijn verhaal officieel afgelopen is! Het was echt héél leuk om dit boek te schrijven en ik had eerlijk gezegd nooit verwacht dat ik zo ver zou geraken in dit boek. Ik ga zeker nog meer boeken schrijven, want het is iets waar ik nooit genoeg van zal krijgen, dus neem ook een kijkje bij mijn andere boeken als je wil :) Het was echt een eer om dit boek met jullie te kunnen delen. Dankjewel!

In love with a player Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu