Hoofdstuk 37.

105 3 0
                                    

De dag erna..

Lena

Kate wou me vandaag graag spreken over iets, binnen een kwartier zou ze hier zijn. En ja, nu woon ik dus officieel bij Jake. Gisteren zijn we nog mijn spullen gaan ophalen, aangezien het niet zo laat was.

Ik ben echt blij dat ik nu eindelijk bij hem kan wonen, het voelde ook niet echt héél erg fijn in een B&B, aangezien je niet echt privacy hebt dan. (Je weet vast waarover ik het heb, haha! smut be like)

-

De bel gaat en ik ren naar de deur, ik ben gewoon benieuwd naar wat ze te vertellen heeft. Ik denk dat ik ongeveer een idee heb waarover ze wil praten, maar ik wil het uit haar mond horen.

'Hee, Kate!' Begroet ik haar enthousiast, waarna we in een knuffel staan. Ze heeft een big smile op haar gezicht, dat kan veel betekenen..

We lopen allebei naar de woonkamer, waarna we op de bank gaan zitten. 'Wil je iets om te drinken?' Vraag ik haar, voor ik naar de keuken loop om drinken te pakken. Ze knikt hevig en glimlacht even.

'Fantaa!' Gilt ze, waardoor ik in de lach schiet. Ze is echt verslaafd aan fanta, dat is letterlijk het enige wat ze drinkt. Ik loop naar de keuken en vul een glas met fanta en één met cola.

'Hier.' Zeg ik nog, terwijl ik het volle glas naar haar uitsteek. Ik trek een wenkbrauw op, als teken dat ze alles moet vertellen, elk detail. Ook al weet ik amper waarover het gaat, maar ik heb al een vermoeden.

'Blake en ik..' Voor ze nog maar iets kan zeggen begin ik in het rond te springen, puur van enthousiasme.

'Zijn koppel!' Vul ik haar zin aan. Ik begin te gillen, dit had ik wel verwacht. Ze kijkt even verbaasd en schiet daarna in de lach. 'Inderdaad.' Zegt ze door het lachen heen. Jake komt de kamer ingelopen, zonder shirt. Mijn mond hangt open. Oh wauw, is dit echt mijn vriendje?

'Schatje, je vangt vliegen hoor.' Zegt hij lachend, terwijl een grijns zijn lippen siert. Hij komt naar me toegelopen en geeft een kusje op mijn lippen. Hij mompelt iets wat op 'Ik hou van je.' lijkt en loopt daarna naar de keuken.

--

Uiteindelijk hebben we nog gepraat over van alles en nog wat, onder andere onze vriendjes, die moeten we ook bewonderen, toch?

Ik heb haar verteld over de begrafenis gisteren, aangezien ze er niet bij kon zijn. Natuurlijk moest ik weer een traantje laten, maar dat is best logisch, het doet gewoon pijn.

We nemen afscheid van elkaar. Jake komt de woonkamer ingelopen met een speelse grijns. Hij begint me te kietelen, waardoor ik begin te lachen en allemaal spastische bewegingen maak. Als hij eindelijk stopt hap ik even naar adem. Ik gooi een kussen naar hem toe. 'Fuck you.' Zeg ik erachteraan, terwijl hij het kussen opvangt. Fail, hah.

'Graag hoor.' Antwoord hij speels. Oh, damn.

Hij tilt me op en loopt naar boven, waarna hij in zijn kamer loopt en me op bed laat vallen. Onze lippen raken elkaar, terwijl zijn hand onder mijn shirtje glijdt. Ik ben er klaar voor..

'Te snel?' Vraagt hij nog even, voordat hij verder gaat. Ik schud mijn hoofd, waardoor hij een grote glimlach krijgt op zijn gezicht. 'Ik ben er wel klaar voor.' Fluister ik in zijn oor.

(Skippen die smut.)

---

***

Okay, haha! Ik weet dat het een minder lang hoofdstuk is, maar het volgende hoofdstuk is dus ook het laatste. Ik wil jullie alvast bedanken voor het lezen van mijn boek. Het was een grote eer om dit boek te schrijven. Love you all! ♥♥

In love with a player Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu