Hoofdstuk 24.

115 2 0
                                    

Lena

Ik vond het best raar allemaal, Jake had iets gezegd waarvan ik totaal niet wist waarover hij het had en uiteindelijk heeft Jake nog iets tegen Blake gezegd, maar ik kon het niet zo goed verstaan. 

Jake komt de kamer binnengelopen en hij kijkt me aan met een gefrustreerde blik. Hij grijpt mijn hand en trekt me op het bed. 

'Wacht, waarover hadden jullie het?' vraag ik, omdat ik gewoon wil weten wat er allemaal is gebeurd. Hij kijkt even naar me en voor de eerste keer zie ik een soort blik in zijn ogen, die ik nooit eerder heb gezien. 

'Toen we naar het restaurant reden, had ik een soort naar gevoel dat iemand ons steeds in de gaten hield en toen hij precies op hetzelfde moment terug was, had ik een vermoeden dat hij er misschien voor iets tussen zat. Ik wil hem niet beschuldigen en ik had het beter aan jou moeten vertellen, maar dan zou je naar huis willen en was mijn hele plan mislukt.' 

Ik kijk naar de mooie, gouden ring die strak om mijn ringvinger zit en even verschijnt er automatisch een glimlach op mijn gezicht. Hij maakt me echt gelukkig. Dit moet ik aan mama vertellen. Oh, shit! Ik kon haar vandaag bezoeken en door alles ben ik dat helemaal vergeten. Holy, shit! Blijkbaar heeft Jake mijn gezicht opgemerkt en hij kijkt me bezorgd aan. 

'Wat is er schatje?' En even moet ik blozen om dat laatste woord. Zelfs een woord van 7 letters doet me blozen.. 

'Vandaag kon ik even langs mijn mama, om haar te bezoeken en dat ben ik helemaal vergeten. Ik ben je vergeten te vertellen dat mijn mama een beetje achteruit gaat, de kans is groot dat ze verlamd wordt en ik kan mezelf niet vergeven dat ik niet ben gegaan. Wil je me dan morgen brengen?' 

Hij knikt even en trekt me in een knuffel. Hij wrijft met zijn handen over mijn rug, waardoor ik me weer beter voel en ondanks alles, zou ik geen moment zonder hem kunnen. Hij plant een kus op mijn voorhoofd en daarna raken zijn lippen de mijne. Dit gevoel zal ik nooit beu worden. 

We hebben onze pyjama inmiddels al aangetrokken en we zijn een film aan het kijken dat 'Beastly' heet. Het gaat over een jongen dat vervloekt wordt door een meisje, waardoor zijn gezicht er niet meer zo mooi uitziet en als hij binnen de tijd een meisje op hem verliefd kan laten worden om hoe hij eruit ziet, dan zal hij weer de jongen worden die hij is. Het is zo'n mooie film. 

Voor de verandering is Jake in slaap gevallen en ligt hij met zijn hoofd op mijn schouder. Ik haal een hand door zijn bruine haren en even maakt hij een kreunend geluid. Hij opent zijn ogen en ik druk zijn lippen op de mijne, want de verleiding was te groot om het niet te doen. 

'Sorry, ik heb je wakker gemaakt.' verontschuldig ik me dan. Hij schenkt me een geruststellende glimlach en dan  besluiten we om maar te gaan slapen. Hij legt zijn armen om me heen en drukt zich stevig tegen me aan. Dit gevoel is ontzettend fijn. Ik zou het voor geen miljoen willen inruilen. Ik val bij de gedachte hoe heerlijk het is om zo te liggen, al meteen in een diepe slaap. 

--

Ik wordt wakker door Jake, die heen en weer beweegt en er nogal vreemd uitziet. Zijn hele voorhoofd is bezweet en volgens mij heeft hij een nachtmerrie. Hij opent zijn ogen en in zijn ogen is er angst te zien. 

'Wat is er? Ik ben bij je.' fluister ik zacht. Ik werp ondertussen een blik op de wekker en zie dat het kwart voor acht is. Als ik eenmaal wakker ben, dan ben ik iemand die bijna niet meer in slaap kan komen, tenzij het nog super vroeg is. 

'Ik had een nachtmerrie over eh..jou en Blake.' zegt hij onzeker. Ik leg mijn hand op zijn wang en geef hem een zachte kus op zijn lippen. 

Jake pov

Als ik Lena naast me zie, ben ik opgelucht. Ik had een nachtmerrie dat Blake er met haar vandoor was gegaan. Gelukkig is het allemaal niet echt en ik zal het ook nooit laten gebeuren. Ze geeft me nog een kusje, met haar zachte en volle lippen die perfect voor de mijne bestemd zijn. Net alsof we een puzzel zijn, waarvan alle stukjes precies bij elkaar passen. 

Ze staat op en loopt naar de badkamer met een setje kleding. Even later hoor ik de douche en dan besluit ik om me ook maar eens klaar te maken. Eerst moet ik haar even brengen en als ze wil dat ik meega dan doe ik dat, maar als ze het niet wil dan ga ik even langs Blake om een paar dingen te vragen. 

Tien minuten later, of tenminste iets in de buurt daarvan, komt ze uit de badkamer met haar haar gevlochten, exact dezelfde haarlook als toen ze me met het meisje zag. Het staat haar oprecht echt heel leuk en ze heeft een legergroene broek aan die perfect past bij het witte t-shirt die ze aanheeft, gecombineerd met zwarte schoenen en een handtas. Voor het geval de zon gaat schijnen nemen we allebei onze zonnebril mee en als ik ook gedoucht en gekleed ben, vertrekken we. 

Ik kijk om me heen en deze keer heb ik geen naar gevoel. Ik weet zeker dat het Blake was, wie zou zich anders met ons bezighouden? Toch niet een wildvreemde? 

'Zal ik meegaan?' vraag ik haar nog, maar ze schud haar hoofd en glimlacht dan. 

'Dit is iets wat ik alleen moet doen. Ik moet sterk zijn.' Ze geeft me nog een snelle kus en stapt dan uit, waarna ze naar de ingang van het ziekenhuis loopt. Nu naar Blake..

-

Ik klop op de deur van zijn kamer en even is het stil, maar dan hoor ik gepruts aan de deur, waardoor ik zeker weet dat hij er is. Hij opent de deur en zijn blik lijkt geamuseerd, maar als hij me opmerkt is die al snel chagrijnig. 'Wat moet je?' vraagt hij duidelijk geïrriteerd. 

Ik loop zijn huis binnen zonder dat hij de toestemming zelf heeft gegeven en ga zitten op een bank. 'Ik kwam je een paar vragen stellen over Lena.' Zijn blik staat op onweer als hij mijn woorden opvangt. 

'Ik zal haar wel krijgen.' antwoord hij, alsof het hem niets doet en hij zich niet eens schaamt. 

'Blijf van haar af, of je krijg met deze twee te maken.' Ik bal mijn handen tot vuisten en na die woorden loop ik weg. Wat denkt die gast wel niet? Lena is van mij. 

---

Oepps, is Jake jaloerssss? Best schattig eigenlijk.. Liefs x 

In love with a player Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu