Hoofdstuk 7.

153 3 2
                                    

Jake

Ik loop weg en kijk nog even achter me. Ze is al weg. Ik zag haar nog net het hoekje omlopen. Ik hoop dat ze vanavond wel zal komen, haar gezicht verraadde dat ze er totaal geen behoefte en zin in had. Ik stuur haar wel nog een sms. 'Hee, je komt toch vanavond? Ik beloof dat het super zal worden! Xx' Wat ik geregeld heb, ga ik natuurlijk nog niet verklappen. Ik denk dat ze het wel leuk zal vinden. 

De dag verloopt zoals altijd: traag, saai en vooral simpel. Altijd hetzelfde. Veel beleef ik ook niet op een schooldag, behalve met Lena. Dan valt er altijd iets te beleven. Ik kijk even op mijn mobiel in de hoop een berichtje van Lena te hebben, maar nee. Ik ga de laatste tijd vaker met de motor naar huis, want dat doe ik wel vaker in de herfst. In de winter rijd ik toch liever met een auto, maar een verklaring heb ik daar niet echt voor. 

Ik ben zoals altijd ongeveer om kwart voor vijf thuis. Ik heb inmiddels al een bericht van Lena. 'Ja, is goed! Waar is het? En hoelaat?' Wat? Ze stuurt geen kusjes terug... 'Hier bij mij thuis om ongeveer 7 uur. En je mag kusjes sturen hoor! Xx' Een paar minuten later, zie ik dat ze het bekeken heeft en aan het typen is. 'Ik kies dat zelf wel! Ik stuur dat wel, wanneer ik merk dat ik me goed bij iemand voel. X' Dus ze voelt haar goed bij mij? Dat is een opluchting. Ik heb er echt zin in. Om mijn lippen op de hare te drukken en mijn stevige armen om haar te heen te slaan. Dan voelt het echt, alsof ze mijn meisje is. 

Lena

Ik twijfel nog steeds, maar toch ga ik er gewoon heen. Wat zal het zijn? Niks erg denk ik, want hij ziet er geen slechte jongen uit. Zo'n gangsterboy ofzo. Nee, lijkt me niks voor hem. Ook al ken ik hem niet al te goed, ik weet gewoon hoe hij is. 

2 uur verstreken.. 

Ik heb me inmiddels al klaargemaakt en mijn outfit is een glitterjurk, haar gekruld en dan nog hakken. Mijn make-up is wat feller dan normaal: Een eyeliner (met wing) en een soort rode lipstick. Wat oogschaduw met glitters en that's it. Ik loop even naar beneden om iets te vragen aan mijn moeder, want het regent en dan zou alles verpest zijn. 'Mam?' roep ik. 'Ja, lieverd?' Ze is de afwas aan het doen en ik loop even naar de keuken.

'Zou je me willen brengen naar Jake?' vraag ik enthousiast. 'Wie is Jake?' vraagt ze terug. 'Oh een jongen van mijn school.' mompel ik. 'Tuurlijk, in dit weer moet je niet fietsen! Je weet hem toch wonen en wanneer moet je er zijn?' vraagt ze in één keer na elkaar. 'Ja, hoor! En om 7 uur ongeveer.' Ze lacht naar me en gaat dan verder met afwassen. 

Als ik eindelijk klaar ben, stappen we in de auto. Ik zeg luidop de weg. Links, gewoon even rechtdoor en dan weer naar links, de tweede straat naar rechts enz.. Ik ben een beetje zenuwachtig, want het is een soort van date toch? Ja, zo lijkt het wel. Mijn moeder zegt nog even gedag en ik loop naar de voordeur. Ik zwaai nog even naar mijn moeder, terwijl haar auto al aan het verdwijnen is achter de huizen. Ik bel aan en Jake doet open. Hij heeft een zwarte broek aan en een wit hemd met een zwarte das. Ziet er knap uit. En vooral heel sexy. Oké. 

'Je bent gekomen?' vraagt hij al lachend, terwijl zijn ogen stralen. 'Ja, haha! Wat kon ik anders doen?' zeg ik al lachend terug. 'Je kon ook thuisblijven, maar dan zou ik je straffen.' zegt hij al grijnzend. Hij is echt schattig in die outfit. Maar ook heel mannelijk en volwassen. 'We matchen nog van outfits!' mompel ik. Het viel me gewoon op, dat ze nog bij elkaar passen. 'Ja, haha!' Ik weet niet wat het is, maar hij doet zo anders tegen me als we alleen zijn. Veel liever dan anders. Hij staart even naar mijn outfit en dan naar mijn gezicht. 'Je ziet er ehh, mooi uit.' stottert hij. 

We lopen naar zijn auto, de mooie rode Porsche Boxster. Hij maakt de deur open en vervolgens ga ik in de auto zitten. De banken hebben een zachte stof en de auto ruikt lekker naar Vanille. Er hangt zo'n geurboompje in en dat vind ik altijd lekker ruiken. 'Waar gaan we eigenlijk heen?' vraag ik opeens. 'My secret.' zegt hij mysterieus. Ik kan er echt niet tegen als mensen niks willen verklappen. Ik ben echt nieuwsgierig en wil alles gelijk weten. Ik probeer me deze keer goed in te houden en let op hoe Jake de auto bestuurt. 

We komen op een vliegveld aan en daar staat een privé jet. Het ziet er echt cool uit. 'Kom!' roept hij. Hij slaat zijn ene arm om me heen en we wandelen naar de privé jet. Twee mannen met een zwarte bril staan aan de deur te wachten en laten ons dan naar binnen stappen. Jake klikt mijn gordel om en lacht nog even lief naar me. 'Klaar?' vraagt hij. Ik knik en we rijden een stukje vooruit, waarna we dan opstijgen. Ik kijk naar buiten en je ziet de mooie stad. 'Wow!' roep ik van blijdschap. De hele rit hebben we naar buiten gekeken en Jake heeft de hele tijd het vliegtuig bestuurd. Hij keek een paar keer naar mij en onze blikken ontmoetten elkaar. 

Na ongeveer een uur zijn we geland en de rit was echt mooi. Het mooiste wat ik heb gedaan. 'En vond je het leuk?' vraagt hij nieuwsgierig. 'Ja, het was echt super!' zeg ik volgens mij iets te enthousiast. Hij trekt me in een knuffel en geeft een kus op mijn voorhoofd. 'Het is al laat, wat zullen we nog doen?' vraagt hij. Ik trek mijn schouders op. 'Misschien moet ik naar huis gaan.' 

'Je mag ook gewoon nog iets bij mij thuis komen drinken.' zegt hij uitnodigend. 'Uhh, ja goed!' zeg ik terug. Hij kijkt me aan en we rijden terug naar zijn huis. Ik heb ook een bericht van mama gekregen. 'Stuur een sms als ik je moet komen halen! Xx' Oké, dus ik zal straks een sms sturen.

Hij maakt de deur open en lacht naar me. 'Ladies first!' zegt hij, terwijl hij met zijn arm zwaait. Ik loop naar binnen en bekijk even de omgeving. Het is erg groot en vooral modern ingericht. Hij neemt mijn jas aan en hangt die aan een kapstok. 'Wat wil je drinken?' vraagt hij. 'Uhh, cola ofzo..' zeg ik terug. 'Geen glas wijn dan?' vraagt hij teleurgesteld. 'Ja, witte wijn.' Hij loopt naar de keuken en komt een paar minuten later met 2 glazen witte wijn. 'Ching, lekkerding!' zegt hij al lachend. De wijn is best lekker. 

We hebben de hele tijd bijgepraat en zijn wat meer over elkaar te weten gekomen. Ik stuur een sms naar mama en ik krijg maar geen antwoord. Een kwartier later, een halfuur later, een uur later,.. NIKS! Ik weet niet wat ik moet doen en buiten is het aan het onweren. 'Is er iets?' vraagt hij bezorgd. 'Uhh, mijn moeder had gevraagd om een bericht te sturen als ze me moest komen halen en ze antwoord niet meer terug. Het is al een uur geleden.' Ik kijk wat verlegen. 'Je mag anders hier blijven..' stelt hij voor. 'Ja, maar samen in één bed?' vraag ik. 'Nee, er zijn meerdere kamers, je kan in een andere kamer slapen..' 

Ik knik even en we gaan nog verder met praten. Uiteindelijk ben ik bijna in slaap gevallen op de bank, als Jake me wakker maakt. 'Lena, we gaan slapen!' roept hij. Ik ga rechtop zitten en mijn ogen gaan met moeite open. 'Oké.' zeg ik zacht. Ik val bijna weer in slaap, als ik op de rug van Jake wordt gegooid. Hij loopt met me op de trap en gooit me dan op bed. Het is een mooie kamer, met alles erin. Tv, privé badkamer en dan nog andere luxedingen. Hij kust me op mijn voorhoofd en zet er een kruisje op met zijn duim. 'Slaap lekker, prinses!' zegt hij vlijterig. Ik ben te moe om nog terug te antwoorden en ik val gelijk meteen in slaap. 

Jake

Ik ben echt blij dat ze hier blijft. Met haar in mijn buurt voel ik me altijd beter dan anders. Ik gooi Lena op mijn rug en draag haar naar boven. Wanneer ze op bed ligt, zijn haar ogen al bijna dicht, dus ze is echt moe. Ik geef haar een kus op haar voorhoofd en streel met mijn duim een kruisje op haar hoofd. Ik ben niet echt gelovig, maar mijn moeder deed dat ook en dat vind ik een mooi gebaar. 'Slaap lekker, prinses!' zeg ik al fluisterend voor ik de deur achter me dichtsla.  

Ik loop naar mijn kamer en doe mijn kleding af. Ik slaap altijd in mijn boxershort dus deze keer ook. Ik lig nog wat aan Lena te denken en val even later al in slaap. 


Lena 

Ik word wakker en open langzaam mijn ogen. Ik zie iemand voor me op bed zitten. Jake. Hij strijkt een pluk haar naar achter en kijkt dromerig naar me. Ik ben alles van gisteren even vergeten en de omgeving is net nieuw. 'Waar ben ik?' vraag ik verbaasd. 'Je bent mij mij gebleven omdat je moeder niet reageerde.' En dan kwam alles opeens terug. 'We hebben toch niet...' Hij schud lachend zijn hoofd en dan merk ik hoe belachelijk die vraag was. Ik lig in een andere kamer en toch vraag ik het. Hij heeft op het tafeltje ontbijt gezet en het ziet er echt lekker uit. Ik kijk op de klok en het is halftien. We ontbijten samen in de kamer en daarna gaan we allebei douchen. In een aparte douche natuurlijk. Ik loop terug de woonkamer in en ik schrik wanneer Jake op de grond ligt. 'Omg, Jake. Jake. Jake word wakker!' roep ik. Het helpt niet, want hij ligt nog steeds bewusteloos op de grond. 

---

Spannend :o 

xoxo Daphne

In love with a player Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu