47Dalis

190 11 0
                                    

*** po 1 dienos***

Išgirdusi savo nervinantį žadintuvą prabudau. Vos vos susilaikiau nepaleidus mobilaus į sieną. Išlipau iš lovos ir visa susivėlus, tik su apatiniais ir Harry maikute, kuri, beje, net nežinau iš kur pas mane atsidūrė, priėjau prie balkono. Rytas visai gražus. Vakar visa diena praleidau su Denise. Buvo išties gan linksma ir smagu. Tikiuosi mano brolis nėra toks durnas ir nepaleis šios panelės, nes kaip jam vakar ir pasakiau, kad jei ją įskaudins, tikrai paleisiu jam kažką į jo tuščią makaulę. Beje, man lėktuvas už trijų valandų, todėl manau man jau laikas eit į dušą. Taip ir padariau.

Po valandos laiko aš jau sėdėjau prie lagamino ir dėjausi daiktus. Dedantis kosmetikos reikmenis ant grindų staiga kažkas nukrito. Pažiūrėjau į tai, kas nukrito, ir ten pamačiau dėžutę ir voką. Atidariau dėžutę ir ten buvo  labai žavus pakabukas. Sidabrinė grandinėlė, ant kurios kaba gražus širdies formos pakabukas.

Paėmiau į rankas voką, ant kurio dailiu raštu buvo užrašyta „ Eva – kai busi pasiruošusi 💕“, ir iškart prisiminiau, iš kur čia tas vokas. Šį voką juk man Harry įteikė kartu su dėžute.

Pažvelgiau  į mobilųjį, velnias man liko tik pusantros valandos iki lėktuvo. Voką su dėžute įsidėjau į rankinuką tam, kad vėliau lengvai rasčiau ir tęsiau daiktų dėjimąsi, nes man reikia paskubėti. Jau beveik už valandos Lukas mane vežė į oro uostą. 1D vaikinai dar net nežino, kad keliom dienom išvykstu, na nebent El, Sophia ar Lilė jau pasakė.

Broliui atvežus mane buvo likę nedaug laiko iki laipinimo  į lėktuvą, todėl greit atsisveikinau su broliu patraukiau reikiama linkme.

Po gero pusvalandžio štai ir vėl sėdžiu lėktuve, tik šįkart, kitaip nei aną kartą, prie manęs nėra directionerės ir šiaip mano nuomone apie juos pasikeitė. Pažvelgiau pro langą ir mačiau labai gražų vaizdą... staiga prisiminiau Harry voką. Tai pradarius rankinuką iškart jį išsitraukiau.

Atplėšiau voką ir ten pamačiau iš ties nemažai teksto....
______________________________________
 Miela Eva,

Rašau šį laišką norėdamas ir mėgindamas tau pasakyti, kaip aš jaučiuosi ir ką jaučiu tau.

Pirmą kartą kai mes susitikome aš pamačiau arogantišką, užsispyrusią, sunkaus charakterio merginą, kurios tikrai nemėgau, bet bėgant dienoms mano nuomonė po truputėli pradėjo keistis. Tada aš išvydau gražią ir vieną linksmiausių, šmaikščiausių merginų mano gyvenime. Atrodo, niekada nebūčiau pagalvojęs, kad tokiai kaip tu galėsiu pradėti kažką jausti.

Dienoms bėgant vis labiau ir labiau tu mane veikei. Nors aš ir neigiau savo jausmus, bet aplinkiniai man padėjo susiprasti, ką išties tau jaučiu, Ev. Aš sušiktai iki ausų tave įsimylėjęs. Dar nieko kito taip stipriai nemylėjau po to, kai mano pirmoji mergina mane įskaudino.

Ev aš nuoširdžiai tave įsimylėjęs, todėl dovanoju tau pakabutį ir tol, kol jis bus ant tavo kaklo, aš žinosiu  kad ir tu mane myli. Žinau, negražu niekam linkėti blogo, bet aš pabūsiu savanaudis ir pasakysiu, kad aš nuoširdžiai laukiu tos dienos, kai tu pagaliau normaliai išsiskirsi su Marku...

  P.s. Nėra asmenybės – nėra ir meilės. Būtent su tavimi, Ev, aš pasijutau turintis asmenybę.   

                                                                                         Su meile tavo garbanius
______________________________________

Baigdama skaityti pažvelgiau pro langą ir pastebėjau prieš save atvaizdą, atvaizdą merginos, kurios skruostais rieda sūrios ašaros....

Multicolored life (H.S. LTU)Kde žijí příběhy. Začni objevovat