44Dalis

210 13 0
                                    

Eva P.O.V.

- Okei, Harry, pasijuokėm ir gana. Dabar man reikia išties persirengt, o po to....

- O po to, mes nusileisim žemyn, mūsų Evutės žandukai raudonuos iš gėdos, o Harry mintyse visą vakarą juoksis, - pasakė besijuokdamas ir patampydamas man už žandukų kaip mažam vaikui.

- Baik, - tariau ir trenkiau jam per ranką.

- Tai tu renkis, aš juk tau netrugdau,- pažėjau į jį killer look žvilgsniu ir jis šiek tiek iškėlęs rankas atsitraukė ir pasakė, – nu okei okei supratau...

- Durys ten,-parodžiau pirštu į duris.

- Žinau, bet, Ev?

- Sup? - pažiūrėjau klausiamu žvilgsniu.

Nespėjau sureaguoti kaip jis staigiai atsirado prie manęs ir suėmęs mano veidą karštai pabučiavo.

- ...šie apatiniai ant tavęs atrodo seksualiai,- greit atsitraukęs sumalė ir staigiai dingo iš kambario

- Durnius!!! - jam išbėgant dar spėjau sušukti.

Po penkių minučių jau viską baigus buvau pasiruošusi nusileisti žemyn. Kaip bus gėda prieš Liam ir Sophia.....

Išėjau iš kambario ir leidžiantis žemyn girdėjosi visų balsai iš ko supratau, kad visi jau grįžę. Tikiuosi tie du niekam nieko nepasakė, nes kitaip jiems galas!

Nuėjus į svetainę, ten visi kas kur papuolę buvo įsipatoginę. Buvo tik keletą laisvų vietų, tai yra prie Harry, Liam ir Luko... ruošiausi eit prie Liam, bet staiga tekina iš virtuvės atbėgo Sophia:

- Čia mano vieta! – sušuko, ir staiga jau sedėjo prie Liam ir man parodė pirštu į Harry. Abu su Liam pakilnojo antakius ir tyliai vos girdimai sušnabždėjo,- niekas nežino.

Tyliai vos girdimai padėkojau ir atsisėdau prie Harry, nes vieta prie Luko taip pat jau buvo užimta.

Taip ir prasidejo mūsų filmų vakaras. Nutarėm, kad visi pasiliks šiąnakt čia, nes šiame name yra pakankamai vietos. Susinešėm maistą, atsinešėm pledų ir pagalvių. Visi susėdę į savo vietas pasijungėm pirmąjį filmą. Žinomą buvo prasidėjęs ginčas dėl pirmo filmo, bet sugebėjome susitarti.
Pirmą pradėjom nuo romantinių, nes visos merginos norėjo, o po to ėjo veiksmo, komedijos ir siaubo.

Kadangi aš sėdžių prie Harry, man paliko nepatogu sedėti, tai ant sofos užsikeliau kojas jas prisiglausdama prie savęs ir staiga pajutau, kad Harry mane apkabina per liemenį prisitraugdamas arčiau, taip išties buvo žymiai patogiau.

Svetainėje buvo gana tamsu, o pagrindinis šviesos šaltinis buvo televizorius, tai niekas, regis, mūsų ir nepastebėjo.

Po kiek laiko dauguma užsnūdo bežiūrėdami paskutinį filmą, bet tik aš, atrodo, buvau žvaliausia.

Visiems sumigus išjungiau televizorių ir grįžau į savo vietą.
Ir vėl pajutau, kad atsiradau Harry glėbį.

Nebekreipus į tai dėmesio užsnūdau...

**Rytas***

Pasijutau mieganti šiek tiek nepatogiai, kas mane ir prikėlė. Aš miegojau, tiesiogine to žodžio prasme, ant Harry. O dieve mano kaip aš ant jo atsiradau. Apsižvalgiau ir pastebėjau, kad visi dar miega. Gerai, nes tai reiškia, kad išssisukau iš visų kalbų apie mane ir garbanių. Atsargiai, mėgindama nepažadinti Harry ištrūkau iš jo glėbio, ten padėdama pagalvę. Cha! Pagalvos, kad visą naktį miegojo apsikabinęs pagalvę.

Pasitikrinau kišenes ten nerasdama savo mobilaus, apsižvalgiau ir pastebėjau, kad aš ant jo vos ką tik neužlipau. Pasiėmiau jį nuo grindų ir nuėjau į virtuvę. Pažvelgiau į mobilų kiek valandų ir supratau, kodėl visi dar miegą. Dabar dar juk tik 07:22.

Kadangi miegot nesinorėjo ir beto labai tingėjau lipt į viršų ir nueiti persirengti, tai nusprendžiau padaryti visiems pusryčius.

Hey
Tai va dar viena nauja dalis. Visai norėčiau nors trumputės nuomonės,  ir gal kas turi kokių pasiūlymų ar patarimų dėl istorijos? Visada galit rašyti man asmeniškai. Būtinai išklausysiu ir atsakysiu į jūsų patarimus bei pasiūlymus. :))

Multicolored life (H.S. LTU)Where stories live. Discover now