2 Dalis

1.1K 57 4
                                    

Eva P.O.V.

Atsikėlusi anksti ryte pažiūrėjau į telefoną. Kaip ir kiekvieną rytą, yra žinutė nuo Marko. Atrašiusi pažiūrėjau kiek valandų. 08:25. O velnias, man 09:30 reikia būt oro uoste. Greit išlipusi iš lovos nuėjusi į vonią nusiprausiau, išsidžiovinau plaukus. Žinoma, kaip aš be makiažo... pasidažiau ir nuėjau apsirenkt. Apsimoviau juodus aukšto juosmens šortukus, baltus marškinukus ir apsimoviau juodus aukštakulnius batus su kniedėm ant kulnų, kuriuos nusipirkau vakar, kai su Lizza lakstėm po parduotuves. Nuėjau į vonią, susirinkau higienos reikmenis, kuriuos šiandien naudojau, ir susidėjau į lagaminą. Išsikviečiau taxi, sakė bus po penkių minučių. Pasiėmusi lagaminus, juos nusinešiau į pirmą aukštą. Pasidėjau juos prie durų ir nuėjau į virtuvę atsisveikint su mama.

-Mama, atėjau atsisveikint. Taxi atvažiuoja po penkių minučių,-priėjau ir apsikabinau mamą.

-Žinoma, dukrelę, tik nieko neprisidirbk ir nenusiaupk visų Londono parduotuvių. Ir per daug nenukankink savo brolio, - mes smagiai pasijuokusios atsisveikinom..

***       

Jau 09:25. Pačiu laiku atvažiavau. Atsiskaičiusi su taxistu, nuėjau į oro uostą.Viduje atidaviau savo bagažą, greit praėjau kontrolę ir mus įleido į lektuvą. Susiradusi savo vietą patogiai įsitaisiau. Kaip tyčia prie manęs turėjo atsisėsti directionerė, o gash, tai pati žiauriausia kelionę...

-Labas, aš Stella, - pasakė ji.

-Labas, aš Eva.

-Tau patinka One direction?

-Nope

-O Harrys Stylle?

-Tai jau tikrai ne, - kaip mane nervina tie one direction ir panašiai...  jie pasiputeliai, o ypac harry,jis toks mergišius...

Ji vis kalbėjo apie juos, bet aš nelabai klausiausi. Pasiemiau ausinukus ir telefoną. Visa kelią klausiausi muzikos, susirašinėjau su Marku ir ignoravau tą merginą...

Po kažkelių valandų skrydžio pagaliau leidžiamės. Kai nusileidome, aš iškart patraukiau prie bagažo skyriaus ir, kaip tyčia, ten sutikau tą merginą iš lėktuvo. Mes dar kartą pasisveikinom ir jį išėjo, pagaliau... pasiemiau savo lagaminus ir patraukiau išėjimo link, kur manęs turėjo laukti mano brolis. Kaip aš jo pasiilgau. O dieve, štai ir jis. Paleidusi lagaminus iškart puoliau broliui į glėbį. Iš šono tikriausiai atrodėme tikrai kvailai, bet man nesvarbu, aš jo taip pasiilgau...

-Labas, sesut, kaip pasiilgau!!! - jis taip stipriai mane apkabino, kad atrodė lig tuoj uždusiu.

-Labas labas, aš irgi tavęs labai pasiilgau, bet tą progą gal nereikėtų manęs taip spausti, - pradėjom juoktis. Musų, kaip brolio ir sesers, santykiai buvo tikrai geri.

-Važiuojam papietaut, tu tikriausiai šiandien dar nevalgei.

-Gerai, tik pirma norėčiau persirenkt ir pasidėt daiktus.

-Okey, varom pas mane į namus. Galėsi viską pasidėt, - pasakęs paėmė mano lagaminus ir nunešė i mašiną. Susėdę patraukėm jo namų link.

***

-Wow... Va čia tai namas!!!, - (nuotraukoje)pasakiau ir išsižiojau kaip paskutinė kvaiša, net Lukas pradėjo kikentis iš mano rekcijos.

-Durnius, - pasakiau ir iškišau jam liežuvį.

-Gerai jau baigiam. Eik, pasidėk daiktus į savo kambarį, antram aukšte pirmos durys kairėje,- ir pradėjo vėl kikentis, bet nesvarbu, nuėjau ten, kur jis man sakė. Dafac sandėliukas???

-Aš tave užmušiu! - užrėkiau per visą namą

-Gerai, gerai. Pirmos durys dešinėje.

-Bet jeigu vėl maustai, tau galas.

-Rimtai, dabar sakiau tiesą, - kikendamas pasakė.

Nuėjau į tą kambarį. Na, čia tikrai ne sandėliukas. Man čia jau patinka. Šis kambarys yra dvigubai didesnis už senąjį!!! Didžiulė lova, priešais ją, ant sienos, nemažas plazminis televizorius, tada prie lovos kavos stalelis ir porą sėdmaišių. Viena visa siena yra iš stiklo. Yra trys durys. Pirmos veda į balkoną, iš kurio matosi tikrai nuostabus vaizdas. Antros į tikrai nemažą vonios kambarį, o trečios į spintą. Wow, turesiu atskirą kambarį rubams!! Mano naujasis kambarys tiesiog perfect!!!

Pasidėjau visus daigtus, persirengiau ir nusileidau į apačią.

-Važiuojam į tavo restoraną, man noriu pamatyt kokį versliuką mano broliukas turi, - pasakiau ir iškart patraukiau durų link.

-Okey, važiuojam, - jis pasakė ir, pasiėmęs savo raktų krūvą, užrakino namų duris.

Aš atsistojau prie mašinos durelių ir vos nekikendama jam pasakiau:

-Gal malonėtumėte man atidaryti dureles?

-Gal malonėtumėte atsidaryti pati? Rankas turite, tikrai nepražūsite, panele. 

-Kokie mes ne džentelmenai,-juokdamiesi isėdom į mašiną ir išvažiavom.....

Trumpas autorės pasirašymas:

Tai va labai norėčiau sužynoti ar jums patinka mano istoryja, tai gal galėtumėt kasnors pakomentuot ką manot apie šią istoriją. Man labia įdomi jusų nuomonė, nes čia pirmoji mano istorija. Kitą dalį pasistengsiu įkelti rytoj vakare. :))

Multicolored life (H.S. LTU)Where stories live. Discover now