164

5.5K 257 50
                                    

Leyla :

De volgende morgen werd ik wakker in mijn bedje. Ik keek rond me heen en zag dat Nafissa al wakker was. "Gmmm bolle" zei ze. "Sbah elgheer" zei ik en ging rechtop zitten. Ik keek naar buiten, wat scheen de zon mooi vandaag. Ik strekte me uit en stond op. Ik liep naar de badkamer en deed zowat mijn dingens.

Er werd op de deur geklopt en ik deed open. Rayan stond voor de deur. "Goeiemorgen" zei ik. Hij groette me en kwam naar binnen. Hij liep naar Nafissa en ik volgde. "Waar is Younes?" vroeg ik. "Hij ligt nog te slapen" "Ik ga hem wakker maken" zei ik. "Hier, neem de sleutels" zei hij en gooide ze naar me toe. Ik ving ze op en ging de deur uit.

Ik trof Younes slapend op zijn bed aan. Haha wat slaapt hij schattig. Hij neemt zijn hele bed in beslag. Ik ging naast hem zitten en aaide zachtjes over zijn hoofd. "Younes opstaan" zei ik zacht. Hij antwoordde niet. Dat herhaalde ik een paar keer, maar welo antwoord. Ewa als hij niet op de rustige manier wil, dan maar op de harde. Ik stond op en ging op een afstandje staan. Ik nam een dikke aanloop en sprong zo hard ik kon op hem. Hij mompelde wat, maar opstaan? Nee dat deed hij niet. "STAAA OPPP EH DIKHOOOFD WE GAAN ONTBIJTEN!" riep ik. Ik zag naast het bed een fles water staan. 3x raden wat ik heb gedaan.

Hij werd boos wakker en keek om zich heen. Daarna keek hij me dodelijk aan. "Wacht maar jij" zei hij en liep boos naar de badkamer. "LOVE YOU!!" riep ik. Ik liep terug naar mijn kamer en zag dat Rayan en Nafissa schattig op haar bed lagen. Ik glimlachte en nam mijn kleren uit de kast. "Ik ga een douche nemen" zei ik. "Is goed" zei Nafissa. Ik liep de badkamer in en nam een snelle douche.

Na mijn douche, smeerde ik me in met wat bodylotion en trok ik een goud-rode Marokkaanse huisjurk aan. Mijn haren liet ik loshangen en ik liep terug naar mijn bed. "Liggen jullie hier nog steeds" zei ik. Ze knikten allebei. "Heb je Younes wakker gekregen?" vroeg Rayan. "Ja kapot moeilijk die jongen" "Ja ik zei toch, al ontploft er een bom die gast blijft slapen" "Ja 3ayek haha, maar heb hem wel wakker gemaakt, hij doucht nu" "Hoe?" "Water over hem heen gegooid" "Ayyayy hij gaat jou zo hard terugpakken" "Ja ik weet het, maar mohim" zei ik bang.

11u37 :

We zaten EINDELIJK te ontbijten. Younes negeerde me de hele tijd expres. Omg ik kon daar zo niet tegen haha, maar mohim hij heeft het wel lang volgehouden. "Younes wollah stop, sorry" zei ik bijna smekend. Hij negeerde me en liep gewoon door naar boven. "BABEEE!" riep ik en sprong op zijn rug. Hij liep gewoon door, alsof er niks was. Ik deed van alles en nog wat, om zijn aandacht te trekken, maar niks hielp.

Ik ging voor hem staan. Hij wou verder lopen, maar ik hield hem tegen. Hij keek me eventjes diep in de ogen aan. Ik glimlachte, maar hij keek me nog even droog aan. "Hoeveel keer moet ik nog sorry zeggen?" Hij antwoordde niet. Op het moment dat hij weer wou doorlopen, plaatste ik mijn ene hand op zijn borst en de andere bij zijn hoofd die ik dichterbij trok bij mij. Mijn lippen duwde ik tegen de zijne en tot mijn verbazing, deed hij mee. Hij plaatste zijn handen bij mijn zij en zoende me intensief terug. Shit dit voelde goed, jonge ejjj.

"Ben je nog boos?" zei ik zacht na de kus. "Hoe kan ik boos zijn op jou?" zei hij en nam me in zijn armen. Ik begon te lachen. Ik weet precies hoe ik moet handelen met hem. "Zijn jullie nog bezig a tortelduifjes?" vroeg Nafissa die aan de deur stond. "Ja, ik ging net komen" zei ik. Ik liep naar mijn kamer en Younes naar de zijne. "Over een halfuurtje klaar safe?" zei hij tegen me. "Saaf" Hij drukte snel een kus op mijn wang en ging door. Vlindertjes fladderden rond in mijn buik.

"Is het weer goed" zei Nafissa glimlachend. "Sowiesooowww" zei ik en liep naar mijn kast. "Wat ga je aandoen?" vroeg ik. "Geen idee wollah" "Ik ook geen idee pff"

Na urenlang zoeken (5 minuten) had ik eindelijk een outfit gevonden (omslag). Mijn haren, stak ik in een messy bun, die eigenlijk echt on fleek was en ik bracht lichtjes wat make up aan. Nafissa maakte zich ook klaar.

13u00 :

We waren onderweg naar de stad. Onderweg was het echt gezellig. Ben echt blij dat Nafissa en Rayan zijn meegekomen. We gingen helemaal stuk om Rayan en Younes die onze nadeden en shit.

We gingen van de ene winkel naar de andere. Vervolgens gingen we wat eten. Daarna bezochten we leuke toeristische plekken en in de avond, ongeveer rond 18 uur, gingen we wat gaan drinken. "Gaan we nu naar de eiffeltoren?" vroeg Nafissa. "Ja, laten we eerst afbetalen" zei Younes.




Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu