66

5.1K 231 35
                                    

Siham :

Younes nam het echt de hele tijd op voor Leyla. Waarom dan? Hij zit hier toch met mij, ik wil niet dat hij aan haar denkt. "Waarom neem jij het steeds op voor haar?" vroeg ik. Hij zweeg. "Waarom?" vroeg ik opnieuw. "Omdat ik het zielig vind voor haar" zei hij. "Wat maakt dat nu uit? Het belangrijkste is dat wij tweeën hier nu zitten" zei ik en legde mijn hoofd op zijn schouders. Hij glimlachte. Er scheelt iets met hem, maar ik weet niet wat. Ik wil het zelf niet weten, want eerlijk. Ik denk datie gevoelens heeft voor Leyla, alleen snap ik dan niet waarom hij bij mij blijft? Nee nee hij is gewoon verliefd op mij. Ik laat niemand tussen ons komen, zelf Leyla niet.

Je hoorde het water tegen de stenen aanbotsen, het was hier zo gezellig. "Younes" zei ik. "Ja" antwoordde hij. "Ik hou van je" zei ik. Hij zweeg even. Ik keek hem aan. "Hou jij niet van mij?" vroeg ik.  "Ik vind 'houden' een groot woord snapje.." zei hij. "Hoe bedoel je?" "Niks" "Nee zeg dan" "Ik hou ook van jou" Ik glimlachte. Awww dit is de eerste keer dat hij zegt dat hij van me houd. Ik haakte mijn vingers in de zijne en ging met mijn hoofd op zijn schoot liggen.

Younes :

"Ik hou van je" zei ze. Ik zweeg, ik haat het als ze dit zegt. Ik weet niet wat ik moet terugzeggen, moet ik dan echt liegen tegen haar door te zeggen dat ik van haar hou? Ik hou niet van haar, maar ik voel me wel goed bij haar. Als het wat minder gaat en ik bij haar ben, gaat het wat beter. Ik snap het zelf ook niet maarja. "Hou jij niet van mij?" zei ze. "Ik vind 'houden' een groot woord snapje.." zei ik in de hoop ze me ging doorhebben ofzo. Maar neen. Omdat ik geen zin had om haar te kwetsen en hele uitleg en discussie zei ik ook maar dat ik van haar hield. Ik weet het is fout, maar ben zelf zo verloren dat ik het zelf niet weet.

Ze legde haar hoofd op mijn schoot en ik haalde mijn gsm naar boven. Ik bekeek mijn snaps en zag dat Leyla ene had geplaatst. Ze had een selfie geplaatst. Wejowww ze was 3ayyyeekkkk knap, putain. Niks vergeleken met Siham. Ze lag in haar bed. Naast haar wil ik wel liggen ja. Ik heb haar snap een stuk of 8 keer bekeken. Ze is teee knap, hoe kon ik haar laten gaan.

"Wat doe je?" vroeg Siham. "Niks gewoon wat snaps bekijken" antwoordde ik. Ze ging rechtop zitten en keek mee, gelukkig had ik de snap van Leyla al weggedaan. "Doe die gsm dan weg!" zei ze lichtjes geiriteerd. "Jaja" zei ik. Ik bekeek nog een paar snaps en stak mijn gsm dan in mijn zakken. "Oke hij is weg wat nu?" zei ik. Ze grijnste en keek naar mijn lippen. Ik begon te lachen, want wist precies wat ze bedoelde. Voor ik kon nadenken, duwde ze haar lippen tegen de mijne aan. Ik beeld me gewoon in dat dit Leyla haar lippen zijn en dan komt het wel goed. Ben wel benieuwd hoe die van haar aanvoelen.

Leyla :

Ik zat gezellig met mezellffff op me bedje te chillen. Echt zooo forever alone. Nafissa heeft nu haar boyyy gevonden, Younes is waarschijnlijk met Siham, Siham heeft het geluk om met Younes te mogen zijn en ik? Ik zit natuurlijk helemaal alleen voor mijn tv. Maar eerlijk, dat vind ik niet zoo erg. Tenminste, mijn tv gaat me nooit kwetsen. Het enige dat nog ontbreekt is eten, maar ben zo lui om naar beneden te gaan.

Ik zat wat appjes te bekijken en toen scrolde ik op insta, toen ging ik nog wat op facebook en tenslotte bekeek ik mijn snaps. Ik zag dat Younes een snap had geplaatst. Omg meteen ging ik hem bekijken. Hij had een foto geplaatst aan de zee. Wat doet hij nu, op dit uur, aan de zee? Ohnee waarschijnlijk is hij daar met Siham... Omg hartpijn. Ik moest me sterk houden, want ik was degene die tegen hem zei dat hij me met rust moet laten. Ik wist wel niet dat hij het zo gemakkelijk zou hebben...


Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu