65

5.2K 223 90
                                    

Younes :

Hij lachte luidop en dat irriteerde mij. Zou hij serieus zijn nummer gegeven hebben aan haar? Ik wou het hem zo graag vragen, maar dat toont ook aan dat ik geen vertrouwen heb in hem. Zo van ja ik heb je berichten gelezen enzo, ik vertrouw hem wel, maar Leyla... Misschien wilt ze wraak nemen ofzo? Leyla is echt een type meisje die elke jongen kan krijgen, met haar schoonheid als met haar karakter. Daarom ben ik bang dat Rayan op haar gaat vallen. Ik wil toch geen ruzie met mijn neef voor een meisje?

Het gedachte dat Leyla, Rayan's nummer heeft en dat ze waarschijnlijk met elkaar sturen, vreet me op. Ik wil dit niet geloven, ik wil niet dat het waar is. Ik heb spijt, dikke spijt. Waarom ben ik gewoon niet met Leyla gebleven? Dan hadden we waarschijnlijk nu een relatie ofzo. Nee mijn fierheid stond weer in de weg. Wtf scheelde er met me dat ik opeens met Siham begon om te gaan. Ik maak het mezelf gewoon moeilijk en ingewikkelder en kwets Leyla daarmee. Ja ze zeggen spijt komt altijd laat...

Nafissa :

Ik zat tranquille op bed met eten rond me heen en de tv aan. Dikke love voor mijn eten, bed en tv. Buiten deze 3 dingen heb ik niemand meer nodig. Ik ga niet trouwen, ik blijf hier voor de rest van mijn leven liggen. Geen sda3 aan me hoofd van mensen, gewoon rustig leventje snapjee.

Ik kreeg een berichtje van een onbekend nummer. 'Heey' Uh wie the fuck is dit? En hoe komt hij/zij aan mijn nummer? 'Wie is dit?' stuurde ik meteen terug. Ik klikte op de profielfoto en OMGGGG DIT IS RAYAN OMG OMG OMG HIJ HEEFT MIJN NUMMER? HOE KOMT HIJ DAARAAN JONGEEE IK GA DOOD VAN BLIJHEIDDDD! Ik begon helemaal te flippen. Ik sprong in het rond en ging helemaal los. Ik begon te dansen, zingen en roepen. Zo meteen denkt me ma nog dat ik psychische problemen heb ofzo. 'Ik ben het Rayan' stuurde hij. 'Ow heyy' zei ik heel normaal. 'Alles goed?' vroeg hij. 'Goed met jouu?' 'Hmdlhh' 'Ewa wat aan het doen?' 'Eigenlijk niks jij?' 'Buiten met neven' 'Gezelliggg' 'Ja hoezo zit je thuis? Is toch vakantie?' en zo begon het gesprek....

Leyla :

Ik kreeg een berichtje van Nafissa en ze had me screens gestuurd van gesprek tussen haar en Rayan. Awww wat was ik blij voor die 2. Ik hoop echt dat er wat gebeurd tussen hen. Ondertussen liet ik mijn gsm laden en ging naar beneden, gezellig bij mijn vader zitten. Me ma had chips enso op tafel gelegd en met z'n allen keken we naar een film. Ik weet niet welke, maar hij was wel leuk. Er hing een heel gezellige sfeer rond. Na de film, ging Lina slapen en me pa ook. Ik bleef met ma achter, we gingen nog praten enzoo tot zij moe werd en toen besloten we om maar naar boven te gaan.

Younes :

Rayan zat de hele tijd op zijn gsm. Oke dus nu is hij lekker aan het appen met Leyla. Ik moest opeens denken aan wat er die dag gebeurd was, hoe ze me met verdriet en pijn aankeek. Ik heb haar echt gekwetst en het doet me pijn, want ik hou van haar. Ik hou echt van haar. "Vriend, ik ga naar huis" zei ik tegen Rayan die druk met zijn gsm bezig was. "Wat?? Nu al?" "Jaja ben moe" "Ben je zeker?" "Ja man" "Safe zie ik je morgen dan?" "Inshallah" en ik liep naar buiten.

Ik stapte net de auto in, toen Siham me belde. Ik nam op. "Heeeyy liefiee" zei ze. "Hey" "Alles goed?" "Ja met jou" "Goedd wat ben je aan het doen?" vroeg ze. "Ben net de auto ingestapt" "Ik wil je zien!" zei ze. Ik lachte want wist niet wat ik moest zeggen. "Kom je achter me?" vroeg ze. "Hoezo?" "Kunnen we wat tijd samen doorbrengen, ik heb je gemist" zei ze. Ik twijfelde even. "Oke binnen 10 minuten ben ik bij jou, zorg dat je klaar bent"" zei ik en legde af. Ik zuchtte luid. Nou als Leyla verder is gegaan, dan ga ik ook maar verder met mijn leven.

Siham :

Younes komt zo achter meee!!! Omg ik heb maar 10 minuten. Gelukkig heb ik mijn make up al aan, maar mijn haren! Wat moet ik met mijn haren doen en mijn kledij? Omg 10 minuten is te weinig en ik wil hem niet laten wachten. Ik keek snel in de kasten en nam iets deftigs, maar leuk uit de kast. Ik trok het snel aan en ging daarna verder met mijn haren.

'Ben voor de deur' stuurde hij me. Ik keek uit het raam en zag hem in zijn mercedes zitten. Hij is echt fucking sexy. Ik liep snel de trap af en liep naar buiten. Ik was zo blij om hem terug te zien. Ik stapte in en gaf hem een kusje op zijn wang. Hij reed door. Ik weet niet naar waar, maar zolang ik bij hem ben is het goed.

Younes :

Ze stapte in en gaf me een kus op de wang. "Mocht je zomaar weg van je ouders?" vroeg ik. "Oh die zijn niet thuis hoor" zei ze.  "Ah waar dan?" "Bij mijn oma, maar ze woont wat verderop dus misschien gaan ze blijven slapen" Ik knikte ongeintreseerd. "Naar waar wil je gaan?" vroeg ik. "Jij rijd, dus jij beslist" zei ze. Ik dacht aan dat plekje waar ik en Leyla voor het eerst alleen zaten, maar neen dat zal hem niet worden. Die plek is speciaal voor mij en Leyla. "Ik weet echt niet waarheen" zei ik. "Ik ken wel een leuk plekje!"

We kwamen toe aan de zee. Ik parkeerde en we stapten af. We gingen zitten op de stenen. Het was te donker om de zee te zien, maar toch was het gezellig. Overal zaten er koppeltjes. Het was stil. Ik wist echt niet wat ik moest zeggen en eerlijk gezegd mijn gedachtes zaten de hele tijd bij Leyla. Stel ik zat met haar hier. Oefff dan was dat echt perfecttt. Echt elke keer als ik met Siham iets doe, fantaseer ik over Leyla, zoveel invloed heeft zij op mij.

Ik voelde Siham's koude handen tegen de mijne aan. "Ayemaa je handen zijn koud he" zei ik. "Verwarm ze dan" zei ze sneaky. Wollah deze meid doet me lachen, zij flirt meer met mij dan ik met haar, maar oke. "Hoe is het nog afgelopen met Leyla?" vroeg ik om over iets te beginnen. "Leyla?" "Ja die dag..." "Oww ik weet het niet, maar waarschijnlijk slecht" zei ze en begon te lachen. "Siham eerlijk? Vind je dit niet erg wat je haar aandoet?" vroeg ik. "Uh nee? Ik doe niks verkeerd, ik hou van je, mag dat dan niet?" "Maar je weet dat je haar kwetst toch?" "Nou en? Als ze toch zoveel van je houd waarom begon ze dan niet meteen met een relatie?" "Nou omdat ik haar nog niet zo goed kende" "Ik kende jou in het begin ook niet zo goed" "Maar bij haar was het anders weetje..." "Waarom neem jij het steeds op voor haar?" vroeg ze. Ik zweeg. "Waarom?" vroeg ze opnieuw. 


Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu