33

5.6K 246 11
                                    

Nafissa :

We stapten af en liepen richting het restaurant. Ze zaten waar we de vorige keer zaten, toen hij haar kwam ophalen, op het terrasje. We liepen de restaurant in en werden vriendelijk verwelkomd door de bedienden daar. We liepen naar hun en ik zag Younes vol verlangens naar Leyla kijken. Zijn ogen gingen bijna in 2 hartjes veranderen, jullie kennen wel die emoji. Hij kon niet stoppen met naar haar te kijken. Ik zag dat hij nog met 3 andere jongens zat. 1 had ik al eens gezien, Rayan denk ik en de andere 2 kende ik niet. Ze zagen er wel deftig uit. Mohim die jongens zijn allemaal knap enzo snapje. Baardje on fleek, mooie ogen, mooie postuur, zit denk ik in die familie. Maar Younes is toch wel de mooiste van hun allemaal. Als ik met hem praat dan stres ik gelijk. We gaven ze een hand en gingen zitten. Leyla ging naast Younes zitten en gaf hem 2 kusjes op de wang. "Al besteld?" vroeg ze. "Nog niet" antwoordde Younes. "Dan is't goed" zei ze en nam de menu.

We waren aan het wachten op het eten en kennis aan het maken met dus die neven van Younes, Ayoub en Achraf. Ik zag dat Rayan af en toe naar me keek, maar ik durfde nooit terug te kijken. Not a big deal eigenlijk. Leyla was heel openlijk aan het lachen en praten met Ayoub en daar kon Younes niet zo tegen denk ik. Of het is gewoon zijn gezicht. Als hij serieus kijkt heeft hij zo'n charmende (als dat zelf een woord is) blik echt wauw. Awili sebiet val ik op hem ofzo hahaha nee nee grapje hij is gewoon echt een jongen die elk meisje kan krijgen en Leyla moet van geluk spreken dat ze hem kent. Hij had zijn ene hand over de stoel van Leyla en luisterde aandachtig mee naar wat zij en Ayoub te zeggen hadden. De anderen waren gewoon door elkaar aan het praten en ik, ik zat daar observerend te kijken naar wat iedereen aan het doen was.

Leyla :

We kwamen toe en ik zag Younes naar me kijken op zijn manier, je weet toch die ene zwoele blik. Echt een charmeur hij. Ik moest lachen en zag dat hij 2 neven had meegebracht die ik nog nooit eerder had gezien. Ik gaf hen en Rayan een hand en ging zitten naast Younes die ik 2 kusjes gaf. Normaal geef ik nooit kusjes aan een jongen, maar hij, hij is een uitzondering. Ayoub en Achraf stelden zichzelf voor. Eerste indruk was, lieve leuke jongens die je aan het lachen konden maken. Over hun uiterlijk, ja ze waren niet mis je weet wel baardje, mooie lichte ogen, mooie postuur. Standaard bij die familie zeker. Maar Younes blijft toch wel de knapste.


Het eten was toegekomen en er hing een heel gezellige sfeer rond, alleen scheelde er iets met Younes, hij leek me een beetje uhm hoe zal ik het noemen, afwezig? Ja afwezig. Ik leunde naar achteren en botste tegen zijn arm die hij rond mijn stoel had gedaan. Hij keek me in de ogen aan en ik fluisterde "Wat is er?" "Niks hoezo?" antwoordde hij. Ik keek hem met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Niks? Je hebt geen woord gezegd" Hij haalde zijn schouders op en at verder. Ik rolde met mijn ogen en zag dat Nafissa het had gezien. Ze keek me aan met een blik van wat is er en ik keek haar terug aan met een blik van ik vertel het je wel later, meisjestaal.

Ik was klaar met eten en pas toen begon Younes een beetje te praten. Oke vroeg. Ik deed alsof er niks was, maar lichtjes van binnen irriteerde het me wel. Mohim ik praat er straks wel over met hem, ik wil de sfeer niet verpesten. Na lang gepraat en gezeten te hebben, besloten we om eventjes te gaan wandelen en eens te gaan kijken wat er te doen valt.

We liepen langs de Cornish en iedereen had het gezellig. Younes was met Salwa en Siham aan het praten, oke hij is toch aan de praat gekomen. Ik besloot om bij Rayan te gaan. Hij stond naast Ayoub. "Rayan" zei ik zacht zodat niet iedereen het hoorde. "Ja" "Weet je wat er scheelt met Younes?" "Nee hoezo?" "Ik weet niet, hij is zo afwezig en stil" Hij begon te lachen. "Jah dat is Younes eh, soms stil, soms praat hij 3ayek veel, soms actief soms heel rustig, hangt er echt van af" "Ah safe dan is't goed, dacht weer datie boos was voor niks ofzo" "Nee nee" Aangezien ik daar toch stond, sprak ik met Rayan en leerde hem beter kennen. Ook een heel lieve jongen.

Ayoub :

Ik heb dus de vriendin van Younes leren kennen. Of nee het is nog niet zijn vriendin. Hij had me gezegd dat ze nog geen relatie hadden, maar Younes kennende, ze gaan binnenkort wel iets hebben. Want welke meisje kan er nu Younes zijn charme weerstaan? Hij komt elke dag met een nieuwe af, het verbaasd me dat hij nu opeens wel bij 1 meisje blijft. Ewa is toch goed, eindelijk iets serieus, in plaats van altijd die 2 dagenlangdurige relaties altijd. Ik ga wel zeggen, hij heeft zijn keuze goed gemaakt. Als dit niet het 'vriendin' van mijn neef was, wollah hta ik zou haar proberen fixen. Rondingen op de juiste plaatsen, mooie rechte tanden, lichte ogen. Droommeisje gewoon. Ook goed karakter, ze lacht en praat en is lekker sociaal. Ewa zulke meiden vind je niet veel eh nu. Alle meisjes die van zichzelf weten dat ze mooi zijn, gedragen zich 3ayek high class en hebben vurte karakter. Hij had me ook gezegd dat haar vader enkele bedrijven heeft in Belgie, Marokko en Dubai. Amai chique dit, ewa gewoon de auto waarmee ze kwam zegt al genoeg. Dikke BMW waar ik al heel mijn leven voor werk en zij komt er gewoon op het gemak mee af. Ze heeft ook wel een tikkeltje stoerheid in haar en dat vind ik echt aantrekkelijk aan een meisje, Younes trouwens ook. Misschien daarom dat hij op haar valt, je weet wel die meisjes die rustig en lief zijn, maar heel sluw en slim. Ja precies dat is wat ik zoek bij een meisje. Ik doe dua voor mezelf dat ik een meisje als haar krijg. En weetje wat beste is? Ze doet echt hoge opleiding en gaat bijna haar diploma halen alles. Als dit niet het droommeisje is van een man, dan weet ik het zelf ook niet meer.




Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu