81

6.2K 243 42
                                    

Younes :

Ik kwam thuis aan en appte Leyla meteen. Ik hoop dat ze veilig thuis is gekomen en goed met haar ma heeft gepraat. Het feit dat ik hier allemaal een rol in speel, doet me pijn. Ik voel me schuldig, ik heb Leyla in zoveel problemen ingesleurd en ik wil niet dat ze zich slecht gaat voelen door mij. Ik wil haar juist gelukkig maken.

Ik liep mijn kamer in, trok al mijn kleren uit en deed mijn Ralph Lauren shortje aan. Ik sprong me bed in en belde Leyla. "Heee" zei ik. "Hallo" zie ze met haar mooie zachte stem. Ik kreeg gelijk kippenvel. "Alles goed?" vroeg ik. "Hmdlh met jou?" "Nu ik jou hoor, perfect" Ze begon te lachen. "Heb je met je ma gesproken?" "Jup" "Ennn?" "Heb gewoon verteld wat er is gebeurd" "Pfff was ik dronken ofzo, die periode dat ik met Siham omging" "Haha zou ik nog van je kunnen verwachten" zei ze. "Eeeyeeyy niet zo denken over mij he"

En zo hebben ze de hele nacht zitten bellen tot Leyla in slaap viel en Younes uiteindelijk ook...

De volgende morgen :

Leyla stond op en liep vrolijk naar beneden. Iedereen sliep nog dus besloot ze om ontbijt te maken voor iedereen. Lina kwam, niet veel later,  ook naar beneden""Sbah elgheeeerrr" zei Leyla happy asfk. Lina keek haar verbaasd aan. Ze begon te lachen en ging verder met het ontbijt.

Na het ontbijt, belde ze Nafissa wakker. "OPSTAAN DIKKE KOE" riep ze via de telefoon. "Als je nu naast me zat, had ik allang aan je haren getrokken" zei ze slaperig. "HAHAHA A NOOD NOOD MEN N3ES" "Hoezo zo goed gezind opeens?" vroeg Nafissa. "Heb gister hele nacht met Younes gebeld hee" "Zeg wollah????" "Ja man" "Aaaaaa wat ben ik blij voor jullie!!" riep ze. "Ja ja ben ook echt blij man" "Haha, is het goed dat ik je straks terug bel? Ga nu ontbijten"  "Safe a bolle, tot later" zei ze en hing op. "Leyla schat, ik ga gaan winkelen met je zusje kom je mee?" vroeg haar ma. "Pfff nee mama heb geen zin" "Safe is goed"  Haar moeder trok een jelaba over haar heen en liep naar buiten samen met Lina.

Leyla had niks te doen en besloot om eens de grote kuis te doen. "Dit verdient me ma" zei ze. Ze stak luidde muziek op en begon te kuisen. Na een ander halfuur was ze eindelijk klaar. Uitgeput keek ze rond terwijl ze het zweet van haar voorhoofd afveegde. "Oke opgeruimd staat netjes"  Anouar kwam naar beneden gelopen. "Zet die muziek nog harder op neen?" zei hij geïrteerd. Expres deed ze hem nog luider. Hij gaf haar een dodelijke blik en ze begon te lachen. "SBAH ELGHEER BROERRRR IK HOU OOK VAN JOUUU!" riep ze, wat Anouar meer irriteerde. Anouar heeft altijd een ochtend humeur, dus beter dat je hem niet aanspreekt dan.

Ze liep naar haar kamer en gooide alle vuile kleren in de wasmand. "Tijd voor een douche" Ze liep naar de badkamer, waar ze haar mooie lange haren uitkamde. Daarna sprong ze de douche in. Na haar douche, deed ze snel een luchtige Marokkaanse huisjurk aan en haar haren in een hoge knot. Ze deed haar Adidas teenslippers aan en liep naar beneden. Ze hoorde dat er aangebeld werd. Snel rende ze naar de deur, maar tot haar verbazing stond er niemand. Ze wou de deur bijna dichtslaan, toen een groot pakje op de grond haar aandacht trok. Ze keek in het rond, maar niemand te bespeuren. Wie heeft dat daar nu gelegd?  Ze nam het pakje mee naar binnen en ging naar de woonkamer waar ze het al gauw begon uit te pakken.

Ze scheurde de verpakking net een wilde deur die zijn prooi aan stukken scheurt. Ze zag een grote doos van Louis Vuitton, ze had al een vermoeden wat het kon zijn en van wie. Snel opende ze het en daar zag ze de tas die ze de vorige keer wou kopen. Ze kon het niet geloven. Heeft Younes dit serieus voor haar gekocht? Tranen stonden haar in de ogen. En alsof het niet beter kon, zat er een briefje daarin waarop stond 'Zorg dat je rond 19 uur klaar staat, ik kom je halen xYounes' met een mooi roosje erbij. Oh dit kon ze niet aan. De tranen vloeide naar beneden, waarom wist ze zelf niet, maar ze vond het gewoon zo lief van hem. Hoe alles van slecht naar goed kan gaan, wow.

Leyla :

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Leyla :

Mijn dag kon niet meer stuk. Younes had me gewoon die LV tas gehaald die ik leuk vond he! Omg ik was echt zooo blij. Meteen stuurde ik hem een berichtje. 'Bedankt voor je lieve cadeau, moest je echt niet gedaan hebben maar ben je echt zooo dankbaar omg!' 'Dit verdien jij en het is ook een manier om sorry te zeggen. Maar vergeet niet vanavond om 19 uur he' 'Nee zal ik niet vergeten' Blij sprong ik de lucht in. IK HEB EEN DATE MET YOUNESSSSS, zong ik in het rond. Omgg al die haat die ik voor hem voelde, was nu omgetoverd in liefde, dikke liefde. Misschien is hij toch niet zo erg zoals ik dacht, maar heeft hij me gewoon zijn slechtere kanten laten zien...

Mijn ma kwam niet veel later ook thuis aan. Ondertussen had ik me cadeau al boven verstopt. Ik hielp haar met de boodschappen naar binnen te  brengen en zette alles op zijn plek. Daarna keek ik nog wat tv met Lina en ging toen al naar boven. Ik wou mijn outfit al klaar leggen, wou er vandaag wel deftig uitzien he.

Nafissa belde me. "LEYLAAAAAAA WAT WAS DAT??? HEEFT YOUNES JE DAT GESTUURD????" riep ze. "JAAAA WE HEBBEN DATE VANAVOND OMGG NAFISSA IK BEN ZOO BLIJ" "HOLLY SHITTTT BEN ZOOO BLIJJJ!! MIJN PLAN IS TOCH WEL GELUKTTT" Als 2 debielen riepen we aan de telefoon. "Maar Nafissa eerlijk, als jij er niet was, weet ik niet hoe het zou afgelopen zijn tussen mij en Younes" "Is graag gedaan schat, je verdient het" "Shokran liefje, jij ook he!!" "Wattt gaaa je aandoen????" vroeg ze. "Pfff dat weet ik niet, echt strugles" "Weet je wat, ik kom nuuu langs!!" "Omg serieus?" "Uhhh duhhh, je eerste date met Younes! Ik moet alles goedkeuren tocchhh" "Hahaha je bent een schat, yallah ik wacht op je" "Ben omww"

Na zelf geen 15  min was ze er al. Ze stormde mijn kamer in en sprong op me waardoor ik op me bed neerviel. "JIJ BOLLE! JE HEBT EEN DATE" Ik begon te lachen. Ik liet haar het briefje zien en het roosje. "Omggg echt een romanticus hij! LEYLAAA BEN ZO BLIJ VOOR JEE" riep ze en knuffelde me weer. "Maar nu het serieuze werk!" zei ze opeens serieus, terwijl ze opstond. "Wat ga je aandoen?" "Ik weet niettt!" Ze liep naar me kast en trok er letterlijk bijna alles uit. "Kom eens hier staan" zei ze. Ze gaf me wat kleren en ik moest ze passen. "Neeh doe uit, past niet" zei ze telkens en dan moest ik iets anders aandoen. "En wat ga je aan je haren doen?" "Uhm ik weet niet" "Mag ik ze voor je krullen pleassss?" smeekte ze. "Uhm jaa" "Saaf maar nu eerst je kledij!!"

Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu