Σ' αγαπώ

594 121 43
                                    

Άλεξ

Το τηλέφωνο χτυπάει και ανοίγω ανήσυχος τα μάτια μου, προσπαθώντας να αντιληφθώ την ώρα. Κοιτάζω το ηλεκτρονικό ρολόι στο κομοδίνο μου και δείχνει τρεις τα ξημερώματα. Πετιέμαι όρθιος μόλις σκέφτομαι πως κάτι μπορεί να συνέβη στην Έμα και το Νόα που βγήκαν νωρίτερα για φαγητό. Το κορίτσι μου που κοιμάται στην αγκαλιά μου, ξυπνάει και αυτή τρομαγμένη τρίβοντας χαριτωμένα τα μάτια της.
Απαντάω στο τηλεφώνημα, πριν προλάβω να δω τον αριθμό που με καλεί στην οθόνη και ξαφνικά ακούγεται η βαριά φωνή του Χαλκ.
Ω, όχι δεν είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο.
«Ναι, ποιος είναι... Ναι με τρόμαξες Χαλκ, τι θέλεις τέτοια ώρα?... Είστε τρελοί? Σου είπε να με πάρεις μέσα στα χαράματα, για να μου πεις πως χρειάζεται κι άλλα χρήματα?... Πότε θα σταματήσει αυτό Χαλκ? Η συμφωνία μας τελείωσε, είπαμε τριάντα φορές κι εγώ ξεχρέωσα και με το παραπάνω... δεν ξέρω αν είναι δικό σου θέμα ή όχι, εγώ τελείωσα μαζί σας, θέλω την κασέτα μου πίσω, ΤΩΡΑ!»
Φωνάζω χωρίς να με ενδιαφέρει τίποτα, είμαι πολύ εξαντλημένος με όλη αυτή την κατάσταση. Όλη αυτή η πίεση με φθείρει και δεν με αφήνει να ευχαριστηθώ το ομορφότερο πράγμα που συνέβη ποτέ στη ζωή μου, τη σχέση μου με τη Μέγκαν.
Του κλείνω το τηλέφωνο και κάθομαι ξανά στο κρεβάτι βάζοντας το κεφάλι μου στα χέρια και προσπαθώ να ηρεμήσω τα νεύρα μου που έχουν τσακίσει σαν χαλασμένα καλώδια. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό!
Απόψε σιγουρεύτηκα πως ο Πάμπλο δεν έχει σκοπό να σταματήσει να με εκβιάζει. Θα με απειλεί μέχρι τα βαθιά μου γεράματα!
Η Μέγκαν με πλησιάζει και με αγκαλιάζει, βάζοντας τους ώμους μου στη ζεστή αγκαλιά της.
«Μωρό μου, δεν το βλέπεις? Δεν έχουμε άλλη επιλογή.»
«Μα δεν γίνεται αυτό Μέγκαν! Πως γίνεται να μου ζητάς να σε αφήσω να πας από μόνη σου στο στόμα του λύκου? Δεν μπορείς να αντιληφθείς πόσο επικίνδυνο είναι?»
«Δεν είναι καθόλου επικίνδυνο, εμένα δεν με ξέρει!»
«Ωραία και τι θα καταφέρουμε με αυτό? Θα σε γνωρίσει, θα του αρέσεις και μετά... τι?»
«Θα τον παρακαλέσω Άλεξ! Μην λέμε ξανά τα ίδια, είναι ο μόνος τρόπος, αφού ο Κουίνς δεν μας προσέλαβε!»
«Μωρό μου έχει όντως κάποια λογική η πρότασή σου, αλλά δυστυχώς παρουσιάζει κενά. Εγώ σου λέω ότι το σχέδιο πετυχαίνει, δεν πιστεύεις πως θα σε παρακολουθήσει στη σκηνή του καζίνο, όσο χορεύεις με το συνοδό σου? Ίσως αν μας είχε προσλάβει ο Κουίνς να μην τον ενδιέφερε, όμως εάν γίνεις η "καλή" του, είναι σίγουρο πως θα έρθει για να σε απολαύσει την ώρα που χορεύεις!
Μα τι λέω... η "καλή" του!, λυπάμαι μωρό μου, αλλά αυτό δεν γίνεται.»
«Θα μεταμφιεστούμε, δεν θα φαίνεσαι, θα...»
«Είπα τέρμα Μέγκαν, δεν το διακινδυνεύω!»
Οι τόνοι ανεβαίνουν και αισθάνομαι το κορμί μου να βράζει από τα νεύρα μου.
Δεν έχω λύση, είμαι αναγκασμένος να συνεχίσω....

Συνάντησέ με στον παράδεισοWhere stories live. Discover now