Πρέπει να τον δω τώρα

711 184 56
                                    


Καλημέρα και καλή χρόνια σε όλους!! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα στο ρεβεγιόν μια ακόμη καλύτερη μέρα σήμερα! Δευτέρα και αρχίζουμε πάλι το προγράμμα μας και ιδού το πρώτο κεφάλαιο της χρονιάς... Καλή ανάγνωση!!💋💋💋

Μία ακόμη ευχάριστη μέρα δίπλα στον Μπιλ έφτασε και έχω αρχίσει να πιστεύω πως ίσως κάτι μπορεί να αλλάξει.
Σε λίγο η παράσταση που κλείνει τη φετινή σεζόν αρχίζει και ο Μπιλ μπαίνει κάθε τόσο στο καμαρίνι μου στέλνοντάς μου αέρινα φιλία.
Είμαι πολύ χαρούμενη απόψε!
Θα αποτελέσουμε επιτέλους ένα ήρεμο και αγαπημένο ζευγάρι και θα αποδείξουμε στο κοινό πως όλα τα δημοσιεύματα που αφορούν τα προβλήματα στη σχέση μας, είναι αβάσιμα και ψευδή!
Ο άντρας μου έρχεται από το καμαρίνι μου ξανά και με παίρνει από το χέρι, οδηγώντας μας στη σκηνή.
Ο χορός αρχίζει και σε όλη τη διάρκεια του μου χαμογελάει. Όταν το κοινό δεν μπορεί να δει τα πρόσωπά μας, μου κλείνει το μάτι στέλνοντάς μου αμέτρητες υποσχέσεις για την αποψινή βραδιά.
Νιώθω τύψεις που κάθε τόσο νομίζω πως βλέπω τον Άλεξ μπροστά μου, αλλά υπόσχομαι πως θα τα καταφέρω και θα τον βγάλω από το μυαλό μου.
Η τελευταία παράσταση ολοκληρώνεται και βγαίνω μαζί με όλη τη χορευτική ομάδα για να αποχαιρετήσω τον κόσμο που μας στήριξε με την αγάπη του όλον αυτό τον καιρό.
Στέκομαι μπροστά - μπροστά μόνη μου, ενώ όλη η ομάδα είναι πιασμένη σε μία ανθρώπινη αλυσίδα, ακριβώς από πίσω μου.
Υποκλινόμαστε και δείχνω, κάνοντας μία αέρινη κίνηση με το χέρι μου όλα τα παιδιά που προσπάθησαν σκληρά για να βγάλουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Μπίλ αφήνει την ομάδα και έρχεται δίπλα μου, παίρνοντας ήρεμα το μικρόφωνο από τα χέρια μου.
«Θα ήθελα σας παρακαλώ, ένα ακόμη κομμάτι από το χρόνο σας για να σας πω δύο κουβέντες ακόμη, που θεωρώ πως είναι απαραίτητες. Θα ήθελα λοιπόν να πω και δημόσια ένα μεγάλο συγχαρητήρια κι ένα ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ στην καταπληκτική δασκάλα μας και σύζυγό μου, Μέγκαν Έιντζελ. Την ευχαριστώ λοιπόν γιατί μας βοήθησε, μας στήριξε και συγχώρεσε τυχόν λάθη μας στις τέλειες χορογραφίες της. Επίσης θα ήθελα να πω και δημόσια πως την αγαπώ και την θαυμάζω για όλα αυτά που κατάφερε να κάνει και πολύ περισσότερο για όλα αυτά που είναι! Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.»
Μου δίνει ξανά το μικρόφωνο, αλλά δεν ξέρω τι να το κάνω. Έχω χάσει τα λόγια μου!
Ο κόσμος ξεσπάει σε χειροκροτήματα κι εγώ υποκλίνομαι ανάμεσα σε λυγμούς χαράς και δάκρυα ευτυχίας που πλημμυρίζουν τα μάτια μου.
Ο Μπιλ επέστρεψε!
Δεν ξέρω αν ο σύζυγός μου τόσο καιρό είχε χαθεί σε κάποια τρελή πόρτα, όπως αυτή της κουζίνας μου και τώρα κάποιος μου τον έφερε πίσω, όμως είναι εδώ και είναι το μόνο που με νοιάζει!
Αποχωρούμε κρατώντας σφιχτά τα χέρια μας από τη σκηνή και με οδηγεί στο καμαρίνι μου.
Γονατίζει μπροστά μου και φέρνει τα χέρια μου στα χείλη του.
«Μωρό μου, φόρεσε κάτι όμορφο απόψε... Σου έχω μία έκπληξη και ανυπομονώ να σου τη δείξω...»
Κουνάω το κεφάλι μου καταφατικά και συνεχίζει.
«Θα πάω στο καμαρίνι μου να ετοιμαστώ και σε τριάντα λεπτά θα έρθω να σε πάρω, όπως ο πρίγκιπας την πριγκίπισσά του, έτσι ;»
«Εντάξει μωρό μου!», του λέω ενθαρρυντικά και δείχνει να του αρέσει αυτή η προσφώνησή.
Αποχωρεί κι εγώ κοιτάζω για λίγα δευτερόλεπτα τον εαυτό μου στον καθρέπτη.
Είμαι τόσο τυχερή, λέω ξανά και ξανά!
Η υποτιθέμενη γκόμενά του η Τζένα δεν υπάρχει τελικά, αλλά έγινε η αφορμή για να διορθωθεί ο γάμος μου. Ο Μπιλ είναι γλυκός, όπως τότε κι έχει αρχίζει να μου αρέσει ξανά!
Η φιγούρα του Άλεξ βέβαια, δεν έχει ξεθωριάσει ούτε στο ελάχιστο μέσα στο μυαλό μου, αλλά ελπίζω πως θα τον ξεχάσω σύντομα!
«Βρίσκεται στο 2047 Μέγκαν, δεν έχεις άλλη επιλογή!», μου απαντάει η ψυχρή λογική μου και αναγκάζομαι να συμφωνήσω μαζί της.
«Αν δεν υπήρχε ο Μπιλ, θα τον ακολουθούσες ακόμη και στον άλλο κόσμο Μέγκαν...», συνεχίζει η καρδιά μου και δεν διστάζω να καταλήξω, πως μάλλον αυτή έχει δίκιο.

Συνάντησέ με στον παράδεισοHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin