Θα σε περιμένω...

839 176 60
                                    

Ο Μπιλ σηκώνεται απότομα και κλείνει το πρόσωπό μου στα χέρια του, ενώ ένα χαμόγελο φέρνει την ανατολή στα κατακόκκινα μάτια του.
«Ένα ταξίδι αγάπη μου! Θα πάμε ένα ταξίδι οι δυο μας, μακριά από όλους και έπειτα από αυτό θα αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις με μας τους δύο. Σου υπόσχομαι να δεχτώ την όποια απόφασή σου, μόνο δώσε μου λίγο ακόμη χρόνο να σου αποδείξω την αγάπη μου...»
Ένα ταξίδι!
Ποτέ δεν έχουμε πάει κάποιο ταξίδι μαζί!
Ακόμη και μετά το γάμο μας, οι υποχρεώσεις ήταν τόσες πολλές που δεν καταφέραμε να ξεφύγουμε ούτε για ένα διήμερο.
Ίσως να έχει δίκιο, ίσως το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μία ανανέωση... ίσως πάλι και όχι...
«Σ' αγαπάω μωρό μου, θα πεθάνω αν με αφήσεις... Μόνο αυτήν την ευκαιρία σου ζητώ! Δεν την αξίζω, αλλά σε παρακαλώ δώσε τη μου...»
«Εντάξει Μπιλ, θα σου τη δώσω! Μην γελιέσαι όμως, μόνο αυτή. Μεθαύριο είναι η τελευταία παράσταση της σεζόν και την Δευτέρα φεύγεις για δύο ολόκληρες εβδομάδες στη Νέα Υόρκη. Εκεί που θα πας, θέλω να σκεφτείς καλά την πορεία του γάμου μας και μόλις επιστρέψεις θα έχεις την ευκαιρία που ζητάς. Θα πάμε για δύο ημέρες στο Μεξικό και στην επιστροφή θα σου ανακοινώσω τι ακριβώς πρόκειται να γίνει!»
«Έλα μαζί μου στη Νέα Υόρκη, εσύ άλλωστε κανόνισες τα πάντα για αυτή την περιοδεία. Έλα και τα βράδια θα έρχεσαι στις παραστάσεις και θα σου στέλνω φιλιά από τη σκηνή... Θα χορεύω μόνο για σένα μωρό μου...»
Μου κρατάει ζεστά τα χέρια μέσα στα δικά του και για μία στιγμή μπορώ να δω ξανά τον Μπιλ που γνώρισα!
Οι ελπίδες μου έχουν αναπτερωθεί, ίσως και να σώζεται ο γάμος μας τελικά!
Ξέρω πως είμαι περισσότερο αισιόδοξη από όσο πρέπει, αλλά αν υπάρχει έστω και μία τελευταία ευκαιρία για μας, είναι απαραίτητο να τη δοκιμάσω.
«Όχι Μπιλ, καλύτερα να μείνουμε μόνοι, να σκεφτούμε! Ένα διήμερο είναι αρκετό για να αποφασίσω! Μείνε για λίγο μακριά μου, ίσως έτσι σκεφτείς κι εσύ, εάν θέλεις να παραμείνεις σε αυτό το γάμο!
Με αγκαλιάζει σφιχτά, όμως τα δικά μου χέρια παραμένουν κολλημένα στο σώμα μου. Δεν πρόκειται να τον αφήσω να επαναπαυτεί!
Ή θα παλέψει για να με κερδίσει ξανά, ή θα με χάσει!

Μία ημέρα πέρασε μόνο και όλα δουλεύουν ήδη ρολόι.
Ίσως τελικά το μόνο που χρειαζόταν ο Μπιλ, να ήταν ένα δυνατό ταρακούνημα, μία απόδειξη πως δεν είμαι τόσο ανεκτική, όσο νόμιζε.
Εχτές το μεσημέρι μου μαγείρεψε και το βράδυ μετά την παράσταση βγήκαμε για φαγητό σε ένα από τα αγαπημένα μου εστιατόρια.
Ήταν τόσο γλυκός και περιποιητικός, όπως τότε που γνωριστήκαμε.
Αν συνεχίσει έτσι, νομίζω πως θα τα καταφέρει και θα τον ερωτευτώ ξανά.
Όταν επιστρέψαμε στο σπίτι μας μετά το φαγητό, άναψε κεριά και ήπιαμε το ποτό μας αγκαλιά, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το πρωινό μου ξύπνημα ήταν υπέροχο, το κορμί μου σκίρτησε από τα απαλά αγγίγματα και φιλιά του στην πλάτη μου και αισθάνθηκα για μία στιγμή πως η σχέση μας γεννήθηκε ξανά.
«Ένα μωρό», μου είπε, αφήνοντάς με ακίνητη στη θέση μου για μερικές στιγμές.
«Αν η απόφασή σου για το γάμο μας είναι θετική, μπορούμε να προσπαθήσουμε για ένα μωράκι αγάπη μου, τι λες ;»
Χρόνια ολόκληρα περίμενα αυτή τη στιγμή, αυτή την πρόταση!
Τώρα που ήρθε όμως, τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα για να επαναπαυτώ!
Δεν είμαι τόσο χαρούμενη όσο θα έπρεπε ίσως να είμαι, αλλά θα αφήσω να περάσουν αυτές οι μέρες και μετά θα αποφασίσω για το οτιδήποτε.

Συνάντησέ με στον παράδεισοWhere stories live. Discover now