Η μουσική... συνεχίζεται...

637 134 53
                                    

Άλεξ

Μία εβδομάδα πέρασε από το σκηνικό στο σπίτι της Μέγκαν με τον Μπιλ και το κορίτσι μου δείχνει επιτέλους καλύτερα. Οι πρόβες συνεχίστηκαν κανονικά και ήταν ατελείωτες.
Μαζί με τις κινήσεις της χορογραφίας έπρεπε να καταφέρω να ηρεμήσω τον ανδρισμό μου, που εξαγριωνόταν κάθε φορά που το κορμί της ενωνόταν αισθησιακά με το δικό μου.
Τα αποτελέσματα βέβαια είναι θεαματικά, είμαι σίγουρος πως σε μισό μήνα από τώρα θα δείχνω επαγγελματίας.
«Ουφ, μόλις τελείωσα!», λέει η Μέγκαν και δείχνει πραγματικά εξαντλημένη.
«Τι έπαθες μωρό μου?»
«Μόλις τακτοποίησα όλα μου τα πράγματα, επιτέλους όλα μπήκαν στη θέση τους!»
«Ωραία αφού τελείωσες, σήκω τώρα για να κάνουμε πρόβα.», της λέω τραβώντας την απαλά από το χέρι.
Προσποιείται πως δυσανασχετεί, όμως σηκώνεται και δείχνει γοητευτική, όπως πάντα.
Το τηλέφωνό μου χτυπάει και η Μέγκαν χοροπηδάει από τη χαρά της που βρίσκει λίγο ακόμη χρόνο για να ξαπλώσει.
«Έλα Τζόι, τι κάνεις?... τι είδους νέα?... αύριο, τόσο σύντομα?... δεν μπορεί να αναβληθεί... μα δεν είμαστε έτοιμοι Τζόι... καλά, σε ευχαριστώ... ναι, ναι θα σε ενημερώσω.»
«Τι έγινε μωρό μου, τι σου είπε ο Τζόι?»
Κάθομαι στο κρεβάτι και βάζω το κεφάλι μου στα χέρια μου, δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Αν υπήρχε κάτι για το οποίο δεν χρειαζόταν να αγχωθούμε, αυτό ήταν ο χρόνος και τώρα... το χάσαμε και αυτό.
«Μου είπε πως αύριο είναι το δοκιμαστικό που θα κάνει ο συνεργάτης του Πάμπλο, για τους νέους χορευτές που θα πάρει και διαρκεί μόνο για μία ημέρα!»
Δείχνει να σοκάρεται και ομολογώ πως αισθάνομαι ακριβώς το ίδιο.
«Δεν πρέπει να πανικοβληθούμε, θα κάνουμε και άλλες πρόβες σήμερα και όλα θα είναι τέλεια.», λέει το κορίτσι μου, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος πως το πιστεύει.

Νύχτωσε κι εμείς ακόμη βρισκόμαστε στο σαλόνι, κάνοντας πρόβες. Δεν ξέρω πόσες ώρες βρισκόμαστε εδώ, αλλά ακόμη και αν χορεύουμε μέχρι το πρωί δεν πιστεύω πως θα καταφέρουμε το στόχο μας.
Νιώθω ήδη ηττημένος και είναι η πρώτη φορά που πραγματικά πιστεύω πως χάσαμε.
Το διάλειμμά μας κρατάει για λίγα λεπτά και σηκώνομαι από τον καναπέ, παρακινούμενος από τη Μέγκαν.
«Άλεξ σε παρακαλώ μην απογοητεύεσαι μωρό μου. Είσαι καλός και με λίγη τύχη θα τα καταφέρουμε.», προσπαθεί να μου ανεβάσει το ηθικό.
«Άσε τον Πάμπλο, άσ' τα όλα! Θα χορέψεις για εμένα κι εγώ για εσένα. Θα είμαστε μόνο εσύ κι εγώ στην αίθουσα, κανένας άλλος. Έλα να το δοκιμάσουμε αγάπη μου, δείξε μου πόσο με θέλεις, άσε με να καταλάβω με τις κινήσεις σου πόσο πολύ λαχταράς το κορμί μου κάθε φορά που το αγγίζεις, έλα μαζί μου, σε παρακαλώ...»
Η Μέγκαν περπατάει αργά, σχεδόν αισθησιακά και σκύβοντας προκλητικά, πατάει το κουμπί του ηχοσυστήματος για να ξεκινήσει η μουσική. Το "cry to me" αντηχεί απαλά και ένα στιγμιαίο, ανατριχιαστικό ρεύμα διαπερνάει το σώμα μου.
Πλησιάζει αργά προς το μέρος μου, σχεδόν σέρνει τα παπούτσια της και μου κάνει νόημα με το δείκτη του χεριού της να την πλησιάσω. Σηκώνομαι από τη θέση μου, ενώ η ερωτική μου διάθεση έχει φτάσει στο ζενίθ.
Θεέ μου και δεν με έχει καν αγγίξει!
Φτάνουμε ο ένας τον άλλο και τυλίγει με το δεξί της χέρι τον αυχένα μου. Το αριστερό κάνει ένα αργό ταξίδι στο στέρνο μου, ενώ το κορμί της έχει αρχίσει να κουνιέται ελαφριά στο ρυθμό της μουσικής. Τα γκριζογάλανα μάτια της δεν έχουν αφήσει στιγμή τα δικά μου και με έχουν ήδη εγκλωβίσει στο ερωτικό της παραλήρημα.
Πιάνω το χέρι της για να ξεκινήσουμε τη χορογραφία, αλλά εκείνη το τραβάει μακριά.
Ω, κατάλαβα, θα αυτοσχεδιάσουμε απόψε!
Αγγίζει με τις παλάμες της το στήθος μου και λυγίζει προς τα πίσω, αφήνοντας τα μαλλιά της να χαϊδέψουν το έδαφος, ενώ εγώ την κρατάω από τη μέση. Για μία στιγμή κλείνει τα μάτια της και σηκώνεται ξανά... αργά.
Ενώνει τα πόδια της και κατεβαίνει αργά σε ένα βαθύ κάθισμα, τραβώντας παράλληλα το φερμουάρ της ραφ ζακέτας μου, αφήνοντας εκτεθειμένο το πάνω μέρος του κορμιού μου.
Είναι το πιο ερωτικό πλάσμα που δημιούργησε η φύση και βρίσκεται στα χέρια μου, δεν θα τη χορτάσω ποτέ!
Με πατήματα δυνατά, με τεντωμένα τα πόδια της, κάνει μία στροφή γύρω μου, τραβώντας μαζί της τη ζακέτα μου και ρίχνοντάς την στη συνέχεια στο έδαφος.
Ξεροκαταπίνω και είναι τόσο δυνατό που νομίζω πως μπορεί να το ακούσει.
Χαϊδεύει με ευλάβεια το ακάλυπτο μέρος του κορμιού μου και πιάνω τη μέση της, κινώντας και τους δυο μας στο ρυθμό της μουσικής.
Μπρος και πίσω...
Φιλάει το λαιμό μου με έναν τρόπο ερωτικό, αισθησιακό και νιώθω πως θα πάρω φωτιά.
Πιάνω με το ένα μου χέρι τη μέση της και με το άλλο το δικό της χέρι και την παρακινώ με τις κινήσεις μου να λυγίσει ξανά το κορμί της προς τα πίσω. Το κάνει, ξανά και ξανά σχηματίζοντας νοερά ημικύκλια με το τόσο θελκτικό σώμα της καθώς ανασηκώνεται λίγο και πέφτει ξανά πίσω...
Τοποθετώ τα χέρια μου λίγο πιο πάνω από τη μέση της, τη σηκώνω στον αέρα και σκουπίζω με τα χείλη μου το μπουστάκι και το λαιμό της, που έχουν υγραθεί από τον ιδρώτα της.
Ένα ελαφρύ της βογγητό και καταρρέω γονατιστός στο πάτωμα, παίρνοντάς την μαζί μου.
Τα κορμιά μας εκπέμπουν πια σε μία διαφορετική συχνότητα από αυτή του χορού, παίζουν στο σταθμό του έρωτα που μένει ανοιχτός όλη τη νύχτα... ενώ η μουσική συνεχίζεται...

Συνάντησέ με στον παράδεισοWhere stories live. Discover now