Bölüm-45 "Bulamıyacaksın Beni Barış Efendi"

2.2K 175 17
                                    

SEVDA SERDEM AKSEL

Barış bana söz vermişti öyle değil mi o kıza sarılmayacaktı bile. Ama bu ne demek oluyor bu fotoğrafın açıklaması ne peki.Kuzenine  sarılmış kuzeni bana fotoğraf atıp altına da açıklama yazmış.

"Merak etme Barışın senin yokluğunu hissetmesine izin vermiyorum."

Siz olsanız ne yapardınız. Ben önce sinirlendim. Belki Sedefe belki Barışa belki de en çok kendime. Sonuçta aynı evde bıraktım onları inanmıyorum bunu yaptığıma ama arkadaşım evleniyor tabiki de onun yanında olmam gerekiyor. Kınadan sonra Ezgiye de anlatmıştım o da bana hak verdi. Barış o kızın onu hala sevdiğini neden anlamak istemiyor bilemiyorum. Düğün sabahı Fatma Annemi aradım çünkü Sedefin geçen günkü oyunundan sonra peşindeki belalı konusunda doğru  mu söylüyor merak ettim. Fatma Annemden öğrendiğim şey belalısı falan hapisten çıkmamış. Sadece ben Sevda yengemi ve Barış abimi çok özledim demiş onlara,kadın da bir şey söyleyememiş tabi,git ama çok kalma demiş.

Ezgi ve Hakanın düğününden sonra arabaya bindik ve eve doğru giderken Barış

"Sevda hâlâ barışmadın mı benimle"dedi.

"Sen bana verdiğin sözü tuttum diyorsan neden küseyim ki canım benim." dedim. O da bir şey söylemedi belki Sedef ağlamıştı   numaradan, yine sarılmıştı Barışa. Ne olmuş yani mı diyorsunuz. Bana Barış kendi söz verdi bir de o benim kocam ve ona aşık bir kuzeni var,o telefon konuşması ve bu mesaj herşeyi açıklıyor. Gerçekten de bizim aramızı açmak için gelmiş. Barışa bunu söylesem yine belki inanmaz ama inansa bile önceki kırdığını unutamıyorum. Ne olursa olsun aramıza kimse girmeyecekti. O yüzden Barışa hiç bir şey söylemeyeceğim ve eşyalarımı da alıp gidiyorum. Nereye mi tatile diyelim. Gidince görürsünüz en sevdiğim yere gideceğim ve Barışın aklına gelmeyecek bir kişinin yanına. O kişi zaten bana söz verdirmişti. Eğer Barış seni üzecek olursa kaç gel buraya beraber gösteririz ona gününü diye. Biraz akıllansın ama öyle değil mi. Ben istediğim zaman söylüyeceğim bu sefer bulamayacaksın beni Barış Efendi.

Evimize gelmemizle arabadan inip eve doğru yürüdük. Barışa normal davranıyordum. Kızgın ya da küs değil gibi . Odamıza gittikten sonra Barış sarıldı ve

"Seni çok özledim karıcığım. Dün sensiz uyumak çok zor geldi ben de yastığındaki kokunu koklayarak uyuyabildim."dedi.

İyi olmuş müstahak sana sen inanma karına böyle olur işte daha çok özleyeceksin beni Barış Bey.

"Merak etme canım bugün buradayım nasıl olsa . "dedim. İçimden ama yarın için söz veremem,dedim. Ardından yatağa yattık ve bana sıkıca sarılan Barış fazla vakit geçmeden uykuya daldı. Ben de yavaşca ellerini çektim ve eşyalarımı topladım. İçine sevgili dert ortağımı da koydum. Bu sefer de bir not yazdı Barışa

"Sevgili kocacığım ben gidiyorum. Merak etme terk falan etmiyorum seni. Sadece küçük bir tatil ya da kafa dinlemeye gidiyorum diyelim. Benimle neden gitmek  istemiyorsun diye sorduğunu duyar gibiyim. Cevabı çok basit sen üç kere sözünü tutmadın. Birinci bana güvenmedin,ikinci aramıza kimse girmeyecek dedin ama kuzeninin aramıza girmesine çok rahat izin verdin, üçüncüsü için de telefonuna bak. Neyse bu tutmadığın sözler için seni ne zaman affedersem o zaman bulursun beni.Hoşcakal sevgili kocacığım."

AŞKIMIZIN SİMGESİ "SEBA"(DÜZENLENECEK)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin