Bölüm-24

2.9K 227 3
                                    

BARIŞ AKSEL

Sevdam bugün daha bi güzel sanki. Her zaman güzel ama bugün benim beğendiğim elbisenin içinde gözüme daha bir güzel görünüyor. Aslında gıcıklık olsun diye gidip böyle en bol olan sade gibi görüneni seçtim ama elbiseyi Sevda giyince güzelleşeceğini hesaba katamamışım. Aslında kadını güzellestiren şey giydiği kıyafetlerin güzel,şık veya dekolte olması değil bence. Asıl kadın giydiği elbiseyi değerli hale getiriyor. Sevdanin tesettürlü olması benimde çok işime geliyor. Bu konuda yalan söyleyemem simdi. En son o çocuktan nasıl kıskanmıştım. Başka birine gülüyor olması resmen çıldırtmıştı beni.

Neyse Hakan ve Ezginin nişanından sonra vedalaşıyorduk.

"Hakan biz gidiyoruz kardeşim. Hadi hayırlı geceler. Hayırlı olsun "

"Sağol kardeşim benim" deyip sarıldı.

Ezgiye döndüm ve

"Yenge Hanım hayırlı olsun kaptın bizim yakışıklı oğlumuzu"Sevda

"Aa sanki benim güzel kardeşimi senin arkadaşın almadı hıh"Hakan

"Tamam tamam SERDEM ailesi sorun yok. Biz birbirimize goreyiz ve birbirimizi bulduk. 😊"

Sevda da Ezgiyle görüştü ve arabamıza geçtik. Ben geçtim artık direksiyona Sevdayı ikna etmek kolay olmadı tabi ama yinede ikna ettim.Evin yolunu tuttuk.

"Nasılsın karıcığım ne düşünüyorsun sence nasıl geçti nişan "

"Güzeldi" dedi biraz hüzünle

"Biliyorum bizim ne nişanımız ne düğünümüz oldu. Ama yazın telafi edeceğiz merak etme. Ama istersen hemen de yapabiliriz. Sana bağlı."

"Yok sıkıntı etmiyorum ki ben. Sadece garip geliyor. Daha iki ay öncesine kadar biri gelip de evleneceğimi söylese çok gülerdim. Ama şimdi seninle evliyim. "

"Memnun değil misin yoksa."

"Hiç olur mu bu hayatta başıma gelen en güzel şey sensin."

"Sen de benim. " dedim Sevdanın gözlerinin içine bakarak ve tam o sırada bize hızla gelen arabayı farkettim. Hızla diğer şerite gectim. Bu nasıl bir şey ya ters yönden nasıl gelir. Allah tan diğer şeritte araba yoktu. Bi de sanki sırf Sevdayı hedef almış gibi onun tarafından geliyordu. Biz diğer şerite geçtikten sonra gaza basıp gitti. Ne içindekini gördüm ne plaka hiç bir şey yok. Hemen Sevda ya sordum.

"Sevda iyi misin."

"İyiyim " dedi ama hiç te iyi gözükmüyor.

"Bana bak Sevda " Bana dönmesi ile gözleri yaşardı. Kendime doğru çekip sarıldım.

"Geçti tamam mı canım. İkimizde iyiyiz. Hiç bir şey olmadı gördüğün gibi. Kesin alkollü biri falandır."

"Korktum ilk defa ölmekten değil de senden ayrılmaktan çok korktum. Bizi ayırmalarından. Ben artık sana çok alışmışım sensiz yaşayamam."

"Merak etme benim de seni bensiz bırakmak gibi bir niyetim yok. Daha dur Hanımefendi kızımızı gelin edip damadımızla uğraşacağım unuttun mu yoksa hemen."

"Ya sen varya çok fenasın." dedi gülerek ve ben de güldüm.

"Hadi gidelim artık evimize." dedim ve eve geldik. Arabadan indik ve evimize girdik. Sevda

"Kahve içer misin "

"Senin elinden olacağı için içerim tabiki " dedim ve koltuğa oturup televizyonu açtım ve Sevdayı beklemeye başladım. Sevda elinde kahveyle geldi ve aldım kahvemi o da tepsiyi masaya bırakıp kendisi icin yapmış olduğu kahveyi aldı ve yanıma oturdu. Kahvemizi içerken açtığım ve ne izleyeceğime karar veremediğim en son müzik kanalında kalan televizyonda sen Sevda mısın şarkısı çıktı. Ve ben ayağa kalkıp Sevdaya

AŞKIMIZIN SİMGESİ "SEBA"(DÜZENLENECEK)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin