Bölüm- 10

4.5K 295 20
                                    

Oy ve yorum bekliyorum...

BARIŞ AKSEL

Çalan telefon sesiyle zorlukla gözlerimi açtım.Hastahaneden geleli neredeyse iki saat olmuş ama ben ne uykumu alabilmişim ne de tutulup ağrıyan boynum ve sırtımın ağrısı bir gram dinmiş. Telefonu açtım daha alo bile demeden

"Anne mutfaktamıymış yoksa." dedi karşıdaki ses telefonu kulağımdan çekip ekrana baktım Sevdanın telefonu ya tabi şimdi anladım. Uykulu uykulu farketmemişim. Anne dedi Sevda bana. Sevdiğim kız bana abi dedi den daha beteri varmış sevdiğim kız bana anne dedi. Ne dedin Barış sen ne saçmalıyorsun ne sevdiğim kızı ya. Yani tamam aklıma gelip duruyor olabilir, mesela sürekli şu "Sen Sevda Mısın" şarkısınıda dinliyor olabilirim ve o kızı gördüğümden bu yana pek bara gidip eğlence peşinde olmadığım da doğrudur. Ama bu onu sevdiğim anlamına gelmezki demi. Sadece farklı geldiği için bana, bu yüzden benim ona olan ilgim. Sustum ve gülmeye başladım. Bu kız beni delirtmiş haberim bile yok.

"Alo. Telefonunuzu dün hastahanede unutmuşsunuz. Beni aradınız kuzenimin kaza yaptığını söylediniz ama onun telefonu siz de sizin ki ise bende."dedim.

Karşılaştığımız zaman nasıl bir tepki verecek aceba. Şimdiden yüz ifadesini hayal edebiliyorum. Sinirli olmak bile çok yakışıyor ya. Ve şu an o benim kim olduğumu bilmiyor ama ben onun kim olduğunu biliyorum. İlk karşılaşmamız hiç iyi olmadı ya. Kıza önyargılı yaklaşıp başörtüsüyle dalga gectim resmen. Sanki benim annemle kardeşim kapalı değil. Neyse büyük aşklar kavgayla başlar demi. Güldüm.

"Neden gülüyorsunuz acaba komik olan nedir."

"Birincisi bu erkek halimle anne oldum ikincisi kendi telefonunu unutup başkasınınkini götürmek te bi tuhaf yani." Biraz durup cevap verdi.

"Aa sizsiniz bay bahaneci. Ne olmuş unutmuşum insanlık hali." dedi. Sonra da hastahaneye dersten sonra gelirsem sıkıntı olur mu diye sordu. Ben de sıkontı olmaz dedim ve telefonları kapattık.ve yine sen "Sen Sevda Mısın" ı açtım.
Hem üzerimi giyinip hem ıslık çalıyordum. Bi dakika ya bu beyaz gömlek pek olmadı dur bi de şu mavi gömleği giyiyim. Gözlerimi ortaya çıkaralım. İşte bu oldu. Sevda nasıl bulacak acaba. Tabiki de çok yakışıklı. Bi de soruyor musun oğlum ya.

Kahvaltımı yapıp arabaya bindim. Ve Sevdanın telefonu çalıyor yine ne bu müzik ya. Bi de Sevdanın ne çok arayıp soranı var bi susmadı telefonu yani. Neyse geldim bile. Bugün biraz rahattı gündemimiz. Hem bir an önce hastahaneye gidip Sevdayı görmek istiyorum. Ne zaman arar aceba. Şu Hakan Efendinin yanına gidiyim de vakit geçsin hic olmazsa. Odasına gelip girdim içeriye ve tanımadığım bi çocuk vardı odasında. Çoçuğun karşısına oturdum.

"Hakan kim bu arkadaş" dedim.
Hakan da

"Ezginin arkadaşının ikizi Erkan. Benimle kişilik analiz testi yapacakmış, ropörtaj." Sonra Erkana döndü ve

AŞKIMIZIN SİMGESİ "SEBA"(DÜZENLENECEK)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin