Bölüm-37

2.6K 185 17
                                    

SEVDA SERDEM AKSEL

Pişmanlığın tadının bu kadar acı olduğunu bilmezdim ya da daha önce bu denlisini yaşamamıştım. Hayatımda en son kırmak isteyeceğim kişiyi kırmıştım. Hem de bir yalana inanıp.

Bana söylediği o cümle "Ben baba olacağını öğrenmeye layık bir adam değil miyim" ne kadar ağırdı. Neden demedim ki "Hayır belkide en layık olanlardansın " diye.

Barış'a bir şeyi daha öğrenmek istemez misin "dedim. Bebeğimizin ilk kalp atışını duymayı ve o hissin nasıl bir his olduğunu öğrenmek,onu ilk defa görebilmek nasıl bir duygu onu yaşamak istemez misin sorusuydu aslında. Barış beni dinlemedi ve gitti. O gittikten sonra daha çok ağlamaya başladım. Sonrasında kendimi zor da olsa topladım. Ne kadar derseniz, galiba hiç. Çünkü okula gittiğimde halimden Ezgi hemen anlamıştı.

"Ne oldu Sevda niye ağladın sen hiç iyi gözükmüyorsun."

"Yok bir şeyim. İyiyim." der demez mide bulantısı ile lavaboya koştum. Peşimden Ezgi de geldi.

"Sevda ne oluyor iyi misin "

Midem iyice boşaldıktan sonra elimi yüzümü yıkadım. Ezgi yanımdan hiç ayrılmadı.

"Tamam Ezgi iyiyim. "

"Çok solgun görünüyorsun. Betin benzin sapsarı."

"Aslında mide bulantısı olmuyordu ama bugün hem çok midem bulanıyor hem de karnım ağrıyor."

"Sevda neden doktora gitmedin . Bu halde okulda ne işin var. Hem aslında mide bulantısı olmuyordu ne demek. Olması mı gerekiyordu."

"Ezgi teyze oluyorsun. " dedim. Barış'a söylemeden kimseye söylemeyi düşünmemiştim. O bildiğine göre söyleyebilirim artık. Ezgi bana sarılıp

"Ay çok mutlu oldum. Çok sevindim." Sonra ayrıldı ve

" Ama ben küçük Sevda istiyorum. Senin gibi tatlı,güzel ve masum bir kız olsun."

"Onu bilmiyorum canım artık."

"Aman sağlıklı olsun da küçük Barış ta olur. Babasına benzerse işin çok zor. Çok can yakar yeğenim valla. Ay bir an önce gelsin de bi sevelim."

"Ezgi daha yeni 3 aylık olacak. Sevebilmek için biraz daha sabretmen gerekiyor."

"Peki ne oldu neyin var . Neden bu kadar üzgünsün."

Ezgiye olanları anlattım. Ezgi

"Barış biraz fazla tepki göstermiş bence. Biz kadınlar kıskandığımız zaman gözümüz hiç bir şeyi şeyi görmez ki. "dedi.

"Evet ama Barış en çok bebeğimiz olacağını söylemediğim için kırıldı galiba. Doktor söylemiş. Barış benim söylemek isteyeceğimi düşünüp bilmiyormuş gibi davranmış. Ne kadar düşünceli davranmış. Oysa ben herşeyi berbat ettim."

"Aslında bu kadar düşünceli davranması sana ne kadar çok değer verdiğini gösteriyor. O yüzden affeder hemen merak etme."

"İnşallah arkadaşım."

Derse girdik. Hoca erken bitirdi dersi. Benim pişmanlığım ve üzgünlüğüm hala devam ediyordu. Benim bu hâlime artık dayanamayan Ezgi

"Hadi kalk gidiyoruz. " dedi. Bizim eve gittik. Barışın en sevdiği yemekleri yaptık. Bir de intenette gördüğüm kırmızı kalp şeklinde bir pasta vardı. Onu da yaptım. Sonrada Ezgi

"Hadi şimdi de seni hazırlayayım. "

Dolaptaki kıyafetlerden Barışın aldığı açık elbiseyi buldu ve

AŞKIMIZIN SİMGESİ "SEBA"(DÜZENLENECEK)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin