Bölüm -25

3.4K 207 2
                                    

YAVUZ SERDEM

Bugün günlerden yine zor bi davanın günü

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Bugün günlerden yine zor bi davanın günü. Ve ben her zamanki gibi kazanmak istiyorum. Bunun için de elimden geleni yaptım ve hakimin karşısında da savunmamı çok başarılı yapıp müvekkilime davayı kazandırmam lazım. O yüzden erkenden kalkıp siyah takım ve beyaz gömlek kırmızı kravat kan kırmızısı. Asıl ülkenin asil bayrağının asil renkleri her zaman davalarda tercihimdir.

Kahvaltıyı bile evde yapmadım her zamanki gibi adliyeye yakın bi kafe var kahvaltımı dava olduğu zamanlarda orda yaparım. Yine her zamanki gibi gittim ve oturdum pencere kenarı masalardan birine.  Gelen garson siparişi veim.Garson siparişimi getirdi bende yedim ve davaya geç kalmamak için acele ediyordum. Tam kalktım  hesap için yürüyordum ki kadının biri karşımda benden tarafa elinde meyvesuyu ile gelen garsona çarptı ve benim gömlek takım mahfoldu.D Davam var buna inanmıyorum ya. Kadın da

"Çok özür dilerim gerçekten çok özür dilerim acelem vardı o yüzden "

"Böyle bi şeyin özrü olur mu sizce benim de acelem vardı ve sizin yüzünüzden gec kalacağım şimdi. Daha dikkatli olmak bu kadar zor mu"

dedim sinirle bu olan şeye inanmak istemiyorum. Kadının daha fazla özrünü dinlemeden hemen hesabı ödeyip büroma gitmek için arabama atladım. Kadının arabası da benim arabamın yanındaymış ben ters ters bakarak gittim. O bana hala yavru kedi bakışı atıyordu. Büroma girdim ve böyle zor durumlar için tuttuğum takım vardı dolabımda  hemen onu giydim ve adliyeye gittim. O kadin yüzünden az daha geç kalıyordum müvekkilimle girdik duruşma salonuna. Ve hakimde gelmek üzereydi geç kalmadım ya şu an çok rahatım. O kadını düşündüm  de o da aynı benim gibi giyinmişti. Ve öyle masum masum bakarken ne kadar da güzel görünüyordu. Ahhh inanmıyorum sana Yavuz SERDEM o kadın yüzünden geç kalıyordun sen hâlâ onu düşün. Sonra hakim geldi bi dakika ama bu olamaz bu kadın sabahki meyvesuyunu üstüme boca eden kadın değil mi aceba şu aşk dedikleri şey benim de mi başıma geldi. Hakimi o kadın olarak mı görüyorum. Gözlerimi kapatıp açtım ve hayır o kadın burada. Hakim  o kadın mı yani inanmıyorum yeni  hakimenin geleceğini duymuştum ama olamaz bu kadar tesadüf. O da yerine oturunca beni gördü benim yaşadığım şaşkınlığı o da yaşadı. Bi an için öyle kalsada sonra gözlerini çekti. Dava başladı ve önce karşı taraf savunmasını yaptı sıra bana geldi. Ama bu kadın bana böyle bakarken tamam Yavuz sen böyle bi şeye izin vermezsin unut o kadını hiç görmedin say bu direk hakime. İlk defa görüyorsun onu.

Sonra savunmamı her zamanki gibi profesyonel  bir şekilde yaptım. Hakime yanındaki yargıçlarla konuşup

"Karar" dedi ve hepimiz ayağa kalktık.
"Davalının hakkında iddia edilen suçu işlediği şahitler ve gerekli olan ve şu  an önündeki belgelerle ispatlanmıştır. Anayasanın belirttiği uzere 12 yıl hapsine karar verilmiştir."

Hâkimenin kararı söylemesiyle çıktık dışarıya müvekkilime

"Demiştim değil mi sana boşuna endişe ediyorsun kazanacağız diye"

AŞKIMIZIN SİMGESİ "SEBA"(DÜZENLENECEK)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin