Bölüm-43 "Kalbimin Merkezinde Sen Varsın"

2K 176 24
                                    

SEVDA SERDEM AKSEL

Sevdiğim adamın kollarında olmak bana dünyanın en güvenilir yerindeymişim hissi veriyor. Bu yaptığı sürpriz o kadar güzel ve anlamlıydı ki sevincimi anlatmak için nasıl söylesem kelimeleri nasıl kılıfına uydursam bilemiyorum. Onun gözlerine Karadeniz mavisi diyorum çünkü ben Karadeniz'e aşık bir kızdım ve Karadeniz de hayatımın aşkı olan kişiyle tanıştım . Onun gözlerini ilk gördüğümde takmıştım bu ismi. Ben Karadeniz'e ve Karadeniz gözlü yarime aşıktım.

Dans ederken bu büyülü anın bozulmamasını o kadar çok isterdim ki. Ama maalesef her güzel şeyin bir sonu vardır derler ya. Sedefin araması ile hemen eve gitmek zorunda kaldık. Aslında Barış peşindeki belalı gelmiş ve saldırmış dediğin de  o kadar korkmuştum ve endişelenmiştim ki. Emanetti sonuçta o kız bize. Ama eve girdiğimiz an onu gördüğümde anlamıştım kendi kendine zarar verdiğini. Biraz dikkat eden insan hemen anlardı zaten. Bunu sırf bizim gecemizi huzursuz etmek için yaptığına adım gibi eminim.

Ama Barış gerçekten peşindeki belalı gelip saldırdı zannetti. Yüzündeki yaraları ben temizledim. Barış doktora gidelim dedi. Sedef hemen tepki gösterdi.

"Hayır hayır gerek yok ben iyiyim." dedi. Ben de oyun oynadığını iyi bildiğim için

"O zaman en azından polise gidelim ama öyle değil mi kocacığım" dedim.

"Haklısın karıcığım gidelim"

"Hayır hiç bir yere gitmek istemiyorum. "

"Neden korktuğun çekindiğin bir durum mu var yoksa ."dedim.

"Ben sadece o peşimdekinden korkuyorum . Şu an heryerim acıyor ve ağrıyor. O yüzden bir an önce uyumak istiyorum."dedi ağlayarak.

Onu kolundan tutup odasına çıkarttım ve odamıza gittim. Barış

"Sevda sen ne yaptığını sanıyorsun. Kıza saldırmış o adam nasıl öyle cümleler kurarsın. İnanmıyorum sana. Derdin ne senin."dedi.

Barışa o telefon konuşmasını anlattım.

"Bence bugün ne eve gelen oldu ne de saldıran biri. O yaralara dikkatli baksan anlarsın zaten. Ama sen ona güvendiğin için konduramıyorsun sadece. O kız seni hala seviyor Barış. Onun seni sevdiğini nereden biliyorsun dersen. O gün sizin evde sana söylerken duymuştum.Bugün gecemizi bozmak için böyle bir yalan söyledi. Buna eminim. " dedim.

"Sevda bence sen yanlış anlamışsındır. O anne babası öldüğünden beri küçüklüğünden beri bizim yanımızda kalıyor. Yavuz abi için sen neysen benim için de Sedef o. Bence sen abartılı davranış gösteriyorsun."

"Ama bizim Yavuz Abimle olan durumumuz farklı. Ben onu yıllardır abim olarak biliyordum. Başka bir gözle bakmam ki. Ama Sedef için sen  öyle değilsin. Ve o seni hâlâ seviyor diyorum neden anlamak istemiyorsun Barış "

"Sus Sevda artık bu saçmalıkları dinlemek istemiyorum. "

"Saçmalık öyle mi. Barış keşke bana böyle bir mezuniyet hediye vermek yerine bana güvenseydin. Vereceğin en güzel hediye bu olurdu inan. "dedim. Çok ağırıma gidiyor artık herşey üst üste geliyor. Ben artık duygusal anlamda çok yoruldum. Gözlerimden durmadan yaşlar süzülüyordu.

"Sevdam yapma ben böyle söylemek istemedim . Ne olur yapma böyle "dedi bana doğru yaklaştı ve gözlerimdeki yaşı silecekken geri çekildim.

AŞKIMIZIN SİMGESİ "SEBA"(DÜZENLENECEK)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin