Bölüm-5

7.5K 347 19
                                    

İnşallah beğenirsiniz bölümü. Oy ve yorum bekliyorum.
Fotoğraf:Sevda' nın kolyesi

YAVUZ SERDEM(Murat YILDIRIM)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

YAVUZ SERDEM(Murat YILDIRIM)

Yeni bir güne başlıyorum ne güzel. Bir sürü dava,bir sürü suçlu.
Ama yine de seviyorum mesleğimi.
Avukat olmak dışında hiç bir mesleği düşünmedim. Avukat olmayı düşünmemdeki sebep ise 21 sene önce 11 yaşındayken yaşadığım o korkunç gün.

(21 sene önce)

Kardeşim Erkan yeni doğmuştu daha bir aylıktı. Annem de benden teyzemgile gitmemi ve onları akşam yemeğine çağırmamı istedi. Biraz uzaktı evleri ben de bisikletle gittim.
Teyzemgile gittim ve kapıyı çaldım. Eniştem açtı çünkü teyzem de yeni doğum yapmıştı oda Sevda iki haftalıktı. Teyzemgile gittim ve söyledim. Gitmeden önce de teyzemin oğlu Sedat la saklambaç oynuyorduk. Ben de dolaba saklandım.Ve kapının kırılma sesi ardından da silah sesi duydum. Ve sesler keslidikten sonra korka korka çıktım salonda eniştem, teyzem ve sedatın kanlar içinde yattığını gördüm. Yanlarına koştum, ağlıyordum teyzem bana boynundaki kolyeyi kopartıp verdi. Çok kısık sesle de olsa konuştu.

" Yavuz annene söyle kızım Sevda annene emanet. Kolyem de kızıma emanet . Kızıma iyi baksın annene söyle olur mu . "
Ve teyzem gözlerini yumdu. Pencereye koştum tülün ardından adamlara baktım. Birisi dönüp güldü ve sağ yanağında kocaman bir yara izi vardı. Sonrada arabaya binip gittiler. Sevda nin aglama sesini duydum. Onu kucağima alip kostum eve, biraz uzaktı çok koştuğum için nefes nefese eve geldim. Annem açtı ve benim üzerimi kanlı görünce korktu. Herşeyi anlattim. Ertesi gün teyzemi, eniştemi ve Sedatı toprağa vermiştik. Ve annem Erkan gibi Sevdayı da emzirdi. Süt annesi oldu. Ama teyzemgili öldüren adam izini falan bulur diye babam nüfusuna aldı. Sevda ve Erkan ikizdi artık resmiyette.

( Günümüz.)
Sevda'nım bizim öz kardeşimiz olmadığını ne Sevda ne de Erkan bilmiyor. Öğrenmeyeceklerde. Bu Sevda için en iyisi. Öğrenince yıkılır kaldıramaz. Benim hassas kardeşim.O günden sonra and içtim resmen teyzemgili öldüren şerefsiz gibi bütün pislikleri hapse göndermeye .Adelet için savaşmaya.
Ve gerçekten de işimde çok iyiyim. Çözülmeyen davaların adresi o meşhur avukatım. Teyzemgili öldüren katili bulamamislardi ama ben avukat olur olmaz ilk işim onu Erdem AKSEL 'i buldum ve hapse tıktırdım. O adamın adı nasıl Erdem ona bile kafaya taktım. O adamı bulmak konusunda da yüzündeki yara izi yardımcı oldu.
Adam'a neden öldürdüğünü sorduğumda " o adam benim sevdiğim kadını aldı, ve o aptal kadın bana bu yarayı hediye etti. O yüzden yaptım. Evlendiği halde vazgeçmedim ve ona benimle evlen ondan boşan dedim. O kabul etmeyince zorla sahip olmaya kalktım o da yerde bulduğu bir sivri aletle yüzümü çizdi ve elimden kurtuldu. O gün onu bulduğum yerde öldüreceğime yemin ettim. Ama izlerini iyi kaybettirdiler , çok zor buldum. Onu da o çok sevdiği kocasını da ve oğullarını da geberttim." Bu cümlesinden sonra bi tane geçirmistim yüzune ve icim rahatlamisti. Serefsiz , adi pislik. Sanki övünülecek bir şey yaptın.

Sevda' yı Erkan dan bile daha çok seviyorum. Hem emanet olduğu için hem de tam benim kardeşim olacak kişi olduğu için. Erkanın nesi var diyosunuz. Sıkıntı orda hiç bir şeyi yok. Her türlü belayı açar başına ve ben gerçekten bıktım onun işleriyle uğraşmaktan. Hep şu sözü duyuyorum. Senin gibi adamın nasıl böyle kardeşi olur.Ben de bilmiyorum olmuş işte.

ERKAN SERDEM( Ali Ersan DURU)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

ERKAN SERDEM( Ali Ersan DURU)

Bugün yine geç kalktım ve yine derse geç kaldım. Ama hocaya şebeklik yapıp , herzamanki gibi girdim derse. Ah kızların bakışları. Biliyorum kızlar yakışıklıyım.
Geçtim yerime ders bitince de kafeye gittik bizimkilerle kankam Emir sevgilisi Buse ve benimki ah neydi adı hım Seda. Napıyım sürekli değistirince unutuyorum arkadaş. Yoksa hafıza iyidir bende.

Kafede yemek yedik ve akşam için sözleştik bizim mekanda buluşmaya tabi abimden de korkmuyor değilim bir anda bulup rezil etmesinden korkuyorum. Beni dövüp götürüyor tüm karizma yerlerde. Tabi sarhoş olunca da bir şey yapamıyorum. Annem ve babam bilmiyorlar daha doğrusu söylemiyor beyefendi. Senin gereksiz hallerini düşünüp sıkıntı etmelerine gerek yok ben seni adam edeceğim sen merak etme,diyor. Hiç vazgecmiyor.

Akşam mekanda içiyorduk yine ve Emir bi bahis işinden bahsetti karlı iş oğlum falan dedi. Ben de tamam len yaparız o zaman dedim. Ama keşke demeseydim. Ben kendimi kaptırdım ilk defa oynayınca da olabilir ve şu an 50.000 borcum var ve ödemedikce artacak. Ne halt yiyeceğimi bilmiyorum. Borçlu olduğum adam da çok tehlikeli. Bana en kısa zaman da ödemezsen kendine bir mezar yeri satın al SERDEM dedi. Pisikopat mıdır nedir.Ne yapacam ben ya.Abime söylesem mahfeder beni, babama söylesem öldürür, anneme söylesem kalp krizi geçırir Sevda cadısı ise hemen abime yetiştirir. Ah neyse çok düşünmemek lazım. Emir beni kendi evine götürdü. Sızıp kalmışım. Sabah uyandım ve Emire sordum napacağımı. Merak etme buluruz bi yolunu dedi. Ne yolu bulacaksak inanmıyorum hem kendi bulaştırdı beni. Neyse umarım öldürmez beni o pisikopat adam.

 Neyse umarım öldürmez beni o pisikopat adam

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

TARIK AKSEL ( Avinesh REKHİ)

Bugün artık babama verdiğim sözü yerine getirmenin zamanı. Babamı hapse gönderen o adama avukat Yavuz Serdem' e öyle acılar yaşatacağımki babama yaptığına köpekler gibi pişman olacak. Ondan ve sevdiklerinden nefret ediyorum. Bugün intikamım için ilk kurbanı ağıma düşürdüm ve bunu yapmak benim için çok kolay oldu. Arkadaşı Emir  eline biraz para verince arkadaşını sattı hemen ve dediğim yere getirdi ve Erkan Serdem, gerçekten de tam bir aptal bu çocuk. Oyunda o kadar hile yaptımki, hiç birini farketmedi aptal.Bana 50. 000 borçlu. Ama bilmiyorki bu para her an onun son nefesi olabilir. Nasıl öldüreceksin mi diyorsunuz . Doğru tahmin.Evet babamın intikamı için mafyaların arasına karıştım. Henüz başa geçmediysem bile sağ koluyum Sabri Baba'nın. Bu sayede istediğimi yapıyorum.
Bekle beni Yavuz Serdem sana hayat nasıl mahfedilir ben göstereğim. Sucsuz babamı hapse atan sen ama zarar görecek olan ise senin sucsuz sevdiklerin. En kısa zamanda Sevda Hanımın karşisina da çıkalım bakalım onun içinde çok güzel planlarım var. Hiç merak etme sen. Karşımda duvarı tamamen kaplayan Yavuz Serdem'in delik deşik olmuş resmine bi kaç el daha ateş ettim. Ve bardaktaki içkiyi de kafama diktim. Ve artık uyuma vakti. Daha çok işim var intikam gibi...

AŞKIMIZIN SİMGESİ "SEBA"(DÜZENLENECEK)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin